801-2, μέγαρο Jindong, Νο 536 δρόμος Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠροφορικά φάρμακα

Ταμπλέτες 250mg υδροχλωριδίου Ciprofloxacin 500mg, προφορικά φάρμακα

Ταμπλέτες 250mg υδροχλωριδίου Ciprofloxacin 500mg, προφορικά φάρμακα

Ciprofloxacin Hydrochloride Tablets 250mg; 500mg , Oral Medications

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Newlystar
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: 250mg 500mg

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: ένα εκατομμύριο χάπια
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1000's/κασσίτερος, 10/φουσκάλα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Δυνατότητα προσφοράς: Ένα εκατομμύριο χάπια ανά ημέρα
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Προϊόν: Ταμπλέτες υδροχλωριδίου Ciprofloxacin Προδιαγραφή: 250mg 500mg
Πρότυπο: BP, EP, USP Συσκευασία: 1000's/κασσίτερος, 10/φουσκάλα

Ταμπλέτες 250mg υδροχλωριδίου Ciprofloxacin 500mg, προφορικά φάρμακα

 

Προϊόν: Ταμπλέτες υδροχλωριδίου Ciprofloxacin

Προδιαγραφή: 250mg 500mg

Πρότυπα: BP, USP

Συσκευασία: 1000's/κασσίτερος, 10/φουσκάλα

 

Περιγραφή:

Οι ταμπλέτες Ciprofloxacin είναι συνθετικοί ευρείς αντιμικροβιακοί πράκτορες φάσματος για την προφορική διοίκηση. Ταινία-ντυμένες οι Ciprofloxacin ταμπλέτες είναι διαθέσιμες σε 250 mg, 500 mg και 750 δυνάμεις mg (αντίτιμο ciprofloxacin). Οι ταμπλέτες Ciprofloxacin είναι άσπρες off-white.

 

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ

Το Ciprofloxacin είναι υποδειγμένο για τη θεραπεία των μολύνσεων που προκαλούνται από ευαίσθητο απομονώνει των οριζόμενων μικροοργανισμών στους όρους και τους ασθενείς πληθυσμούς που απαριθμούνται κατωτέρω. Παρακαλώ δείτε τη ΔΟΣΗ ΚΑΙ τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ για τις συγκεκριμένες συστάσεις.

 

Ενήλικοι ασθενείς

Μολύνσεις ουρικών κομματιών που προκαλούνται από Escherichia coli, Klebsiella τα pneumoniae, το εντεροβακτήριο cloacae, Serratia marcescens, Proteus τα mirabilis, το rettgeri Providencia, το morganii Morganella, Citrobacter το koseri (diversus), Citrobacter το freundii, το pseudomonas-$l*aeruginosa, methicillin-ευαίσθητο epidermidis σταφυλοκόκκων, το saprophyticus σταφυλοκόκκων, ή τον vancomycin-ευαίσθητο εντερόκοκκο faecalis.

 

Οξεία απλή κυστίτιδα στα θηλυκά που προκαλείται από το saprophyticus Escherichia coli ή σταφυλοκόκκων.

 

Χρόνιο βακτηριακό Prostatitis που προκαλείται από τα mirabilis Escherichia coli ή Proteus.

 

Χαμηλότερες μολύνσεις αναπνευστικών οδών που προκαλούνται από Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, εντεροβακτήριο cloacae, Proteus mirabilis, pseudomonas-$l*aeruginosa, Hemophilus - influenzae, parainfluenzae Haemophilus, ή πενικιλίνη-ευαίσθητος στρεπτόκοκκος pneumoniae. *Also, catarrhalis Moraxella για την επεξεργασία των οξειών επιδεινώσεων της χρόνιας βρογχίτιδας.

 

το *Ciprofloxacin δεν είναι ένα φάρμακο της πρώτης επιλογής στη θεραπεία της θεωρούμενης ή επιβεβαιωμένης πνευμονίας δευτεροβάθμιας στο στρεπτόκοκκο pneumoniae.

 

Οξεία ιγμορίτιδα που προκαλείται από Hemophilus - influenzae, πενικιλίνη-ευαίσθητος στρεπτόκοκκος pneumoniae, ή catarrhalis Moraxella.

 

Μολύνσεις δερμάτων και δομών δερμάτων που προκαλούνται από Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, εντεροβακτήριο cloacae, Proteus mirabilis, proteus - vulgaris, stuartii Providencia, morganii Morganella, Citrobacter freundii, pseudomonas-$l*aeruginosa, χρυσό, methicillin-ευαίσθητο σταφυλοκόκκων epidermidis methicillin-ευαίσθητων σταφυλοκόκκων -, ή στρεπτόκοκκος - pyogenes.

 

Κόκκαλο και κοινές μολύνσεις που προκαλούνται από το εντεροβακτήριο cloacae, Serratia marcescens, ή pseudomonas-$l*aeruginosa.

 

Περίπλοκες ενδογαστρικές μολύνσεις (που χρησιμοποιούνται σε σχέση με με το metronidazole) που προκαλούνται από Escherichia coli, το pseudomonas-$l*aeruginosa, Proteus τα mirabilis, Klebsiella τα pneumoniae, ή Bacteroides fragilis.

 

Μολυσματική διάρροια που προκαλείται από Escherichia coli (enterotoxigenic απομονώσεις), Campylobacter το jejuni, το boydii † Shigella, Shigella dysenteriae, το flexneri ή το sonnei † Shigella Shigella όταν υποδεικνύεται η αντιβακτηριακή θεραπεία.

 

† Αν και η θεραπεία των μολύνσεων λόγω αυτού του οργανισμού σε αυτό το σύστημα οργάνων κατέδειξε μια κλινικά σημαντική έκβαση, η αποτελεσματικότητα μελετήθηκε σε λιγότερους από 10 ασθενείς.

 

Τυφοειδής πυρετός (εντερικός πυρετός) που προκαλείται από την σαλμονέλλα typhi.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η αποτελεσματικότητα του ciprofloxacin στην εξόντωση του χρόνιου τυφοειδούς κράτους μεταφορέων δεν έχει καταδειχθεί.

 

Απλή αυχενική και Urethral βλεννόρροια λόγω των βλεννορροιών διπλόκοκκου του Neisser.

 

Παιδιατρικοί ασθενείς (1 έως 17 ηλικίες)

Περίπλοκες μολύνσεις και Pyelonephritis ουρικών κομματιών λόγω Escherichia coli.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν και αποτελεσματικό στις κλινικές δοκιμές, το ciprofloxacin δεν είναι ένα φάρμακο της πρώτης επιλογής στον παιδιατρικό πληθυσμό λόγω μιας αυξανόμενης επίπτωσης των δυσμενών γεγονότων έναντι των ελέγχων, συμπεριλαμβανομένων των γεγονότων σχετικών με τις ενώσεις ή/και τους περιβάλλοντες ιστούς. (ΔΕΊΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΤΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ, ΤΙΣ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ.) Το Ciprofloxacin, όπως άλλα fluoroquinolones, συνδέεται με τις arthropathy και ιστοπαθολογικές αλλαγές στην βάρος-συμπεριφορά των ενώσεων των νεανικών ζώων. (Δείτε τη ΖΩΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ.)

 

Ενήλικοι και παιδιατρικοί ασθενείς

Άνθρακας Inhalational (μετα-έκθεση)

 

Για να μειώσει την επίπτωση ή την πρόοδο της ασθένειας μετά από την έκθεση στο με αεροζόλ βάκιλο anthracis.

 

Οι συγκεντρώσεις ορών Ciprofloxacin που επιτεύχθηκαν στους ανθρώπους εχρησίμευσαν ως ένα αναπληρωματικό σημείο τέλους εύλογα πιθανό να προβλέψει το κλινικό όφελος και παρείχαν την αρχική βάση για την έγκριση αυτού του indication.5 που οι ενθαρρυντικές κλινικές πληροφορίες για το ciprofloxacin για την προφύλαξη μετα-έκθεσης ανθράκων λήφθηκαν κατά τη διάρκεια των bioterror ανθράκων επιθέσεων του Οκτωβρίου του 2001.

Εάν οι αναερόβιοι οργανισμοί υποψιάζονται της συμβολής στη μόλυνση, η κατάλληλη θεραπεία πρέπει να αντιμετωπιστεί. Οι κατάλληλες δοκιμές πολιτισμού και ευαισθησίας πρέπει να εκτελεσθούν πριν από την επεξεργασία προκειμένου να απομονωθούν και να προσδιοριστούν οι οργανισμοί προκαλώντας τη μόλυνση και για να καθορίσουν την ευαισθησία τους στο ciprofloxacin. Η θεραπεία με το ciprofloxacin μπορεί να αρχίσει προτού να τα αποτελέσματα αυτών των δοκιμών μόλις τα αποτελέσματα διατεθούν η κατάλληλη θεραπεία πρέπει να συνεχιστεί. Όπως με άλλα φάρμακα, μερικοί απομονώνουν του pseudomonas-$l*aeruginosa μπορούν να αναπτύξουν την αντίσταση αρκετά γρήγορα κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας με το ciprofloxacin. Ο πολιτισμός και η δοκιμή ευαισθησίας αποδοθείς περιοδικά κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα παράσχουν τις πληροφορίες όχι μόνο για τη θεραπευτική επίδραση του αντιμικροβιακού πράκτορα αλλά και για την πιθανή εμφάνιση της βακτηριακής αντίστασης.

 

Για να μειώσουν την ανάπτυξη των drug-resistant βακτηριδίων και να διατηρήσουν την αποτελεσματικότητα των ταμπλετών ciprofloxacin και άλλων αντιβακτηριακών φαρμάκων, οι ταμπλέτες ciprofloxacin πρέπει να χρησιμοποιηθούν μόνο για να θεραπεύσουν ή να προλάβουν τις μολύνσεις που αποδεικνύονται ή υποψιάζονται έντονα για να προκληθούν από τα ευαίσθητα βακτηρίδια. Όταν οι πληροφορίες πολιτισμού και ευαισθησίας είναι διαθέσιμες, πρέπει να εξεταστούν στην επιλογή ή την τροποποίηση της αντιβακτηριακής θεραπείας. Ελλείψει τέτοιων στοιχείων, τα τοπικά σχέδια επιδημιολογίας και ευαισθησίας μπορούν να συμβάλουν στην εμπειρική επιλογή της θεραπείας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Luke Liu

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Φάρμακο αερολύματος

Inhaler Formoterol Budesonide ελεύθερα 200doses με αεροζόλ φάρμακα CFC

Φαρμακευτικό φάρμακο αερολύματος, Nitroglycerin ψεκασμός αερολύματος για τις καρδιακές παθήσεις

Οδοντικός ψεκασμός λιδοκαΐνης 10% 50ml/80ml για Intubation, τοπικός ψεκασμός αναισθητικού

Προφορικά φάρμακα

Προφορικές ταμπλέτες 250mg 500mg Naproxen φαρμάκων για τη Rheumatoid αρθρίτιδα

Συνθετικές παράγωγες Ampicillin κάψες 250 mg 500 προφορικά αντιβιοτικά φάρμακα mg

Αντιαιμοπεταλικές προφορικές ταμπλέτες Acetaminophen ανακούφισης πόνου παρακεταμόλης φαρμάκων

Οφθαλμικό φάρμακο

Πτώσεις Gentamycin ματιών/αυτιών 0,4% Gentamicin προετοιμασιών 10ml οφθαλμικό αντιβιοτικό θειικό άλας

Οφθαλμικό φάρμακο κρέμας Ciprofloxacin, αλοιφή ματιών Ciprofloxacin

Ρινικός ψεκασμός υδροχλωριδίου Oxymetazoline, ρινικές πτώσεις 0,025%/0,05% w/v 20 μιλ.

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Φάρμακο αερολύματος προμηθευτής. Copyright © 2016 - 2020 newlystar-medtech.com. All Rights Reserved.