801-2, μέγαρο Jindong, Νο 536 δρόμος Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΞηρά έγχυση σκονών

Παρεντερική ξηρά σκόνη διοίκησης για το νάτριο 1g Cefoxitin εγχύσεων

Παρεντερική ξηρά σκόνη διοίκησης για το νάτριο 1g Cefoxitin εγχύσεων

Parenteral Administration Dry Powder For Injection Cefoxitin Sodium 1g

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Newlystar
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: 1g

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 100000 φιαλίδια
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 50 φιαλίδια/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 45days
Δυνατότητα προσφοράς: 500, 000 φιαλίδια ανά ημέρα
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Προϊόν: Νάτριο Cefoxitin για την έγχυση Προδιαγραφή: 1g
Πρότυπα: BP, USP Συσκευασία: 50 φιαλίδια/κιβώτιο

Παρεντερική ξηρά σκόνη διοίκησης για το νάτριο 1g Cefoxitin εγχύσεων

 

 

Προϊόν: Νάτριο Cefoxitin για την έγχυση

Προδιαγραφή: 1.0g

Πρότυπα: BP, USP

Συσκευασία: 50 φιαλίδια/κιβώτιο

 

Περιγραφή:

Το Cefoxitin για την έγχυση, USP περιέχει το νάτριο cefoxitin ένα αντιβιοτικό semi-synthetic, κεφαλοσπορίνης ευρύς-φάσματος για την παρεντερική διοίκηση.

Παρέχεται ως ξηρά σκόνη στα φιαλίδια και περιέχει περίπου 53,8 mg (2,3 milliequivalents) του νατρίου ανά γραμμάριο δραστηριότητας cefoxitin.

 

Ενδείξεις και χρήση:

Επεξεργασία

Το Cefoxitin για την έγχυση, USP είναι υποδειγμένο για τη θεραπεία των σοβαρών μολύνσεων που προκαλούνται από τις ευαίσθητες πιέσεις των οριζόμενων μικροοργανισμών στις ασθένειες που απαριθμούνται κατωτέρω.

(1) οι χαμηλότερες μολύνσεις αναπνευστικών οδών, συμπεριλαμβανομένης της πνευμονίας και του αποστήματος πνευμόνων, προκάλεσαν τα pneumoniae byStreptococcus, άλλοι στρεπτόκοκκοι (αποκλείοντας τους εντεροκόκκους, π.χ., τον εντερόκοκκο faecalis [στο παρελθόν στρεπτόκοκκος - faecalis]), σταφυλόκοκκος - χρυσός (συμπεριλαμβανομένης της penicillinase-παραγωγής των πιέσεων), Escherichia coli, Klebsiella είδη, Hemophilus - influenzae, και Bacteroides είδη.

(2) μολύνσεις ουρικών κομματιών που προκαλούνται από Escherichia coli, Klebsiella τα είδη, Proteus τα mirabilis, το morganii Morganella, proteus - vulgaris και τα είδη Providencia (συμπεριλαμβανομένου του rettgeri Σελ.).

(3) οι ενδογαστρικές μολύνσεις, συμπεριλαμβανομένου του peritonitis και του ενδογαστρικού αποστήματος, προκάλεσαν το byEscherichia COLI, Klebsiella είδη, Bacteroides είδη συμπεριλαμβανομένων Bacteroides fragilis, είδη andClostridium.

(4) γυναικολογικές μολύνσεις, συμπεριλαμβανομένου endometritis, πυελικό cellulitis, και πυελική εμπρηστική ασθένεια που προκαλείται από Escherichia coli, τις βλεννόρροιες διπλόκοκκου του Neisser (συμπεριλαμβανομένης της penicillinase-παραγωγής των πιέσεων), Bacteroides τα είδη συμπεριλαμβανομένου του Β. fragilis, τα είδη clostridium, Peptococcus Νίγηρας, τα είδη Peptostreptococcus, και το στρεπτόκοκκο αγαλακτίες. Το Cefoxitin για την έγχυση, USP, όπως τις κεφαλοσπορίνες, δεν αναπτύσσει καμία δραστηριότητα ενάντια στα trachomatis Chlamydia. Επομένως, όταν χρησιμοποιείται Cefoxitin για την έγχυση, USP στη θεραπεία των ασθενών με την πυελική εμπρηστική ασθένεια και τα trachomatis Γ. είναι ένα από τα πιθανά παθογόνα, η κατάλληλη αντι-χλαμυδιακή κάλυψη πρέπει να προστεθεί.

(5) σηψαιμία που προκαλείται από το στρεπτόκοκκο pneumoniae, σταφυλόκοκκος - χρυσοί (συμπεριλαμβανομένης της penicillinase-παραγωγής των πιέσεων), Escherichia coli, Klebsiella είδη, και Bacteroides είδη συμπεριλαμβανομένου του Β. fragilis.

(6) κόκκαλο και κοινές μολύνσεις που προκαλούνται από το σταφυλόκοκκο - χρυσό (συμπεριλαμβανομένου του penicillinase - που παράγει τις πιέσεις).

(7) μολύνσεις δερμάτων και δομών δερμάτων που προκαλούνται από το σταφυλόκοκκο - χρυσό (συμπεριλαμβανομένης της penicillinase-παραγωγής των πιέσεων), epidermidis σταφυλοκόκκων, στρεπτόκοκκος - pyogenes και άλλους στρεπτοκόκκους (αποκλείοντας τους εντεροκόκκους π.χ., τον εντερόκοκκο faecalis [στο παρελθόν στρεπτόκοκκος - faecalis]), Escherichia coli, Proteus τα mirabilis, Klebsiella τα είδη, Bacteroides τα είδη συμπεριλαμβανομένου του Β. fragilis, τα είδη clostridium, Peptococcus Νίγηρας, και τα είδη Peptostreptococcus.

Οι κατάλληλες μελέτες πολιτισμού και ευαισθησίας πρέπει να διεξαχθούν για να καθορίσουν την ευαισθησία των αιτιολογικών οργανισμών σε Cefoxitin για την έγχυση, USP. Η θεραπεία μπορεί να αρχίσει αναμένοντας τα αποτελέσματα αυτών των μελετών.

Στις τυχαίες συγκριτικές μελέτες, Cefoxitin για την έγχυση, USP και cephalothin ήταν ανάλογα ασφαλή και αποτελεσματικά στη διαχείριση των μολύνσεων που προκλήθηκαν από gram-positive cocci και τις gram-negative ράβδους ευαίσθητα στις κεφαλοσπορίνες. Το Cefoxitin για την έγχυση, USP έχει έναν υψηλό βαθμό της σταθερότητας παρουσία των βακτηριακών βήτα-lactamases, και penicillinases και cephalosporinases.

Πολλές μολύνσεις που προκαλούνται από τα αερόβια και αναερόβια gram-negative βακτηρίδια ανθεκτικά σε μερικές κεφαλοσπορίνες αποκρίνονται σε Cefoxitin για την έγχυση, USP. Ομοίως, πολλές μολύνσεις που προκαλούνται από τα αερόβια και αναερόβια βακτηρίδια ανθεκτικά σε μερικά αντιβιοτικά πενικιλίνης (ampicillin, carbenicillin, πενικιλίνη Γ) αποκρίνονται στην επεξεργασία με Cefoxitin για την έγχυση, USP. Πολλές μολύνσεις που προκαλούνται από τα μίγματα ευαίσθητων αερόβιων και αναερόβιων βακτηριδίων αποκρίνονται στην επεξεργασία με Cefoxitin για την έγχυση, USP.

Πρόληψη

Το Cefoxitin για την έγχυση, USP είναι υποδειγμένο για την προφύλαξη της μόλυνσης στους ασθενείς που υποβάλλονται στη μη μολυσμένη γαστροεντερική χειρουργική επέμβαση, κολπικό hysterectomy, κοιλιακό hysterectomy, ή το cesarean τμήμα.

Εάν υπάρχουν σημάδια της μόλυνσης, τα δείγματα για τον πολιτισμό πρέπει να ληφθούν για τον προσδιορισμό του αιτιολογικού οργανισμού έτσι ώστε η κατάλληλη επεξεργασία μπορεί να καθιερωθεί.

Για να μειώσει την ανάπτυξη των drug-resistant βακτηριδίων και να διατηρήσει την αποτελεσματικότητα Cefoxitin για την έγχυση, USP και άλλων αντιβακτηριακών φαρμάκων, Cefoxitin για την έγχυση, USP πρέπει να χρησιμοποιηθεί μόνο για να θεραπεύσει ή να προλάβει τις μολύνσεις που αποδεικνύονται ή υποψιάζονται έντονα για να προκληθούν από τα ευαίσθητα βακτηρίδια. Όταν οι πληροφορίες πολιτισμού και ευαισθησίας είναι διαθέσιμες, πρέπει να εξεταστούν στην επιλογή ή την τροποποίηση της αντιβακτηριακής θεραπείας. Ελλείψει τέτοιων στοιχείων, τα τοπικά σχέδια επιδημιολογίας και ευαισθησίας μπορούν να συμβάλουν στην εμπειρική επιλογή της θεραπείας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Luke Liu

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Φάρμακο αερολύματος

Inhaler Formoterol Budesonide ελεύθερα 200doses με αεροζόλ φάρμακα CFC

Φαρμακευτικό φάρμακο αερολύματος, Nitroglycerin ψεκασμός αερολύματος για τις καρδιακές παθήσεις

Οδοντικός ψεκασμός λιδοκαΐνης 10% 50ml/80ml για Intubation, τοπικός ψεκασμός αναισθητικού

Προφορικά φάρμακα

Προφορικές ταμπλέτες 250mg 500mg Naproxen φαρμάκων για τη Rheumatoid αρθρίτιδα

Συνθετικές παράγωγες Ampicillin κάψες 250 mg 500 προφορικά αντιβιοτικά φάρμακα mg

Αντιαιμοπεταλικές προφορικές ταμπλέτες Acetaminophen ανακούφισης πόνου παρακεταμόλης φαρμάκων

Οφθαλμικό φάρμακο

Πτώσεις Gentamycin ματιών/αυτιών 0,4% Gentamicin προετοιμασιών 10ml οφθαλμικό αντιβιοτικό θειικό άλας

Οφθαλμικό φάρμακο κρέμας Ciprofloxacin, αλοιφή ματιών Ciprofloxacin

Ρινικός ψεκασμός υδροχλωριδίου Oxymetazoline, ρινικές πτώσεις 0,025%/0,05% w/v 20 μιλ.

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Φάρμακο αερολύματος προμηθευτής. © 2016 - 2020 newlystar-medtech.com. All Rights Reserved.