801-2, μέγαρο Jindong, Νο 536 δρόμος Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜικρός όγκος παρεντερικός

Ηπαρίνη εγχύσεων νατρίου Enoxaparin και χαμηλός - γεμισμένη εκ των προτέρων ηπαρίνη έγχυση μοριακού βάρους

Ηπαρίνη εγχύσεων νατρίου Enoxaparin και χαμηλός - γεμισμένη εκ των προτέρων ηπαρίνη έγχυση μοριακού βάρους

Enoxaparin Sodium Injection Heparin And Low Molecular Weight Heparin Pre-filled injection

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Newlystar
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: PFS, 0.2ml/20 mg, 0.4ml/40 mg, 0.6ml/60 mg & 0.8ml/80 mg

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 10000boxes
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 2/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 20, 000 κιβώτια ανά ημέρα
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Προϊόν: Γεμισμένη εκ των προτέρων έγχυση σύριγγα νατρίου Enoxaparin Προδιαγραφή: PFS, 0.2ml/20 mg, 0.4ml/40 mg, 0.6ml/60 mg & 0.8ml/80 mg
Πρότυπο: Στο εσωτερικό, BP Συσκευασία: 2/κιβώτιο

Ηπαρίνη εγχύσεων νατρίου Enoxaparin και χαμηλός - γεμισμένη εκ των προτέρων ηπαρίνη έγχυση μοριακού βάρους

 

 

Προϊόν: Γεμισμένη εκ των προτέρων έγχυση σύριγγα νατρίου Enoxaparin

Προδιαγραφή: PFS, 0.2ml/20 mg, 0.4ml/40 mg, 0.6ml/60 mg & 0.8ml/80 mg

Πρότυπα: Στο εσωτερικό, BP

Συσκευασία: 2/κιβώτιο

 

Περιγραφή:

Το Enoxaparin είναι ένα χαμηλό - ηπαρίνη μοριακού βάρους. Το Enoxaparin χρησιμοποιείται για να αποτρέψει και να μεταχειριστεί τη βαθιά θρόμβωση φλεβών ή τον πνευμονικό εμβολισμό, και δίνεται ως υποδόρια έγχυση. Το Enoxaparin δεσμεύει και επιταχύνει τη δραστηριότητα της αντιθρομβίνης ΙΙΙ. Με την ενεργοποίηση της αντιθρομβίνης ΙΙΙ, το enoxaparin ενδυναμώνει κατά προτίμηση την παρεμπόδιση των παραγόντων Xa και IIa πήξης. Ο παράγοντας Xa καταλύει τη μετατροπή της προθρομβίνης στη θρομβίνη, έτσι η παρεμπόδιση του enoxaparin αυτής της διαδικασίας οδηγεί στη μειωμένη θρομβίνη και τελικά την πρόληψη του σχηματισμού θρόμβων φιβρίνης. Χαμηλός - οι ηπαρίνες μοριακού βάρους είναι λιγότερο αποτελεσματικές στην αδρανοποίηση του παράγοντα IIa λόγω του πιό σύντομου μήκους τους έναντι της unfractionated ηπαρίνης.

 

Ενδείξεις και δόσεις:

το ➤➤To αποτρέπει τη βαθιά θρόμβωση το (DVT) φλεβών μετά από την αντικατάσταση ισχίων ή γονάτων και για τη συνεχή προφύλαξη μετά από την εισαγωγή σε νοσοκομείο για την αντικατάσταση ισχίων

υποδόρια έγχυση

Ενήλικοι. 30 mg κάθε 12 ωρ., που αρχίζει 12 έως 24 ωρ. μετά από τη χειρουργική επέμβαση μέχρι και 14 ημέρες. Ή, 40 mg καθημερινά, που αρχίζουν 9 έως 15 ωρ. μετά από τη χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης ισχίων. Προφύλαξη: 40 mg καθημερινά για 3 wk.

το ➤➤To αποτρέπει DVT μετά από την κοιλιακή χειρουργική επέμβαση για τους ασθενείς με τους thromboembolic παράγοντες κινδύνου (πέρα από την ηλικία 40, παχυσαρκία, γενική αναισθησία που διαρκεί περισσότερο από 30 λεπτά, τον καρκίνο, ή μια ιστορία DVT ή του πνευμονικού εμβολισμού)

υποδόρια έγχυση

Ενήλικοι. 40 mg καθημερινά, που αρχίζουν 2 ωρ. πριν από τη χειρουργική επέμβαση και που διαρκούν 7 έως 10 ημέρες.

το ➤➤To αποτρέπει τις ισχαιμικές περιπλοκές της ασταθών στηθάγχης και του μη-q-κύματος MI

υποδόρια έγχυση

Ενήλικοι. 1 mg/$l*kg κάθε 12 ωρ. με 100 έως 325 mg της aspirin καθημερινά για 2 έως 8 ημέρες ή μέχρι τον όρο είναι σταθερό.

η δόση ρύθμισης δόσης που μειώνεται σε 30 mg καθημερινά εάν η εκκαθάριση κρεατινίνης είναι λιγότερο από 30 ml/min/1.73 τετρ.μέτρο και ασθενής λαμβάνει το φάρμακο ως προφύλαξη σε κοιλιακό, το ισχίο, ή τη χειρουργική επέμβαση αντικατάστασης γονάτων ή είναι έντονα Ιλλινόις που μειώνεται σε 1 mg/$l*kg καθημερινά εάν η εκκαθάριση κρεατινίνης είναι λιγότερο από 30 μιλ. min/1.73 τετρ.μέτρο και το φάρμακο δίνεται με τη aspirin για να αποτρέψει τις ισχαιμικές περιπλοκές της ασταθών στηθάγχης και του μη-q-κύματος MI, με το warfarin ως επεξεργασία ασθενών για οξύ DVT με ή χωρίς πνευμονικό εμβολισμό, ή με το warfarin ως επεξεργασία εξωτερικών ασθενών οξέος DVT χωρίς πνευμονικό εμβολισμό.

το ➤➤To μεταχειρίζεται την οξεία ST-τμήμα-ανύψωση MI (STEMI)

i.v. έγχυση, έπειτα υποδόρια έγχυση

Ενήλικοι. 30 mg I.V. ως ενιαία δόση, που ακολουθείται από 1 mg/$l*kg υποδόρια (μέγιστο, 100 mg για πρώτες δύο δόσεις). Κατόπιν, 1 mg/$l*kg υποδόρια κάθε 12 ωρ.

στη ρύθμιση δόσης εάν ο ασθενής λαμβάνει επίσης έναν thrombolytic, enoxaparin πρέπει να δοθούν 15 έως 30 λ. πριν από και 30 λ. αφότου αρχίζει η ινωδηλυτική θεραπεία. Εάν ο ασθενής έχει τη διαδερματική στεφανιαία επέμβαση, δώστε το βόλο 0,3 mg/$l*kg I.V. εάν στην τελευταία δόση enoxaparin δόθηκαν περισσότερο από 8 ωρ. πριν από τον πληθωρισμό μπαλονιών.

Καθοδηγήστε τη μέγιστη διάρκεια αρχής

SubQ άγνωστη 3-5 ωρ. μέχρι 24 ωρ.

 

Φαρμακοδυναμικές:

Το Enoxaparin είναι ιδιαίτερα όξινο mucopolysaccharide που διαμορφώνεται των ίσων μερών θειωμένο D-glucosamine και του δ-glucuronic οξέος με τις sulfaminic γέφυρες. Το μοριακό βάρος κυμαίνεται από 3800 έως 5000 daltons. Το Enoxaparin εμφανίζεται μέσα και λαμβάνεται από το συκώτι, τον πνεύμονα, τα κύτταρα ιστών, κ.λπ., των σπονδυλωτών. Το Enoxaparin είναι καλά - γνωστός και συνήθως χρησιμοποιημένος αντιπηκτικό που έχει τις αντιθρομβωτικές ιδιότητες. Το Enoxaparin εμποδίζει τις αντιδράσεις που οδηγούν να σβολιάσουν του αίματος και ο σχηματισμός της φιβρίνης σβολιάζει και τεχνητός και σε ζώντα οργανισμό. Το Enoxaparin ενεργεί επί των πολλαπλάσιων τόπων στο κανονικό σύστημα πήξης. Το enoxaparin μικρών ποσών σε σχέση με με την αντιθρομβίνη ΙΙΙ (cofactor enoxaparin) μπορεί να εμποδίσει τη θρόμβωση με την αδρανοποίηση του ενεργοποιημένου παράγοντα Χ και την παρεμπόδιση της μετατροπής της προθρομβίνης στη θρομβίνη. Μόλις αναπτυχθεί η ενεργός θρόμβωση, τα μεγαλύτερα ποσά enoxaparin μπορούν να εμποδίσουν την περαιτέρω πήξη με την αδρανοποίηση της θρομβίνης και την παρεμπόδιση της μετατροπής του ινωδογόνου στη φιβρίνη. Το Enoxaparin αποτρέπει επίσης το σχηματισμό ενός σταθερού θρόμβου φιβρίνης με την παρεμπόδιση της ενεργοποίησης του σταθεροποιώντας παράγοντα φιβρίνης. Η χρήση της πρέπει να αποφευχθεί στους ασθενείς με μια εκκαθάριση κρεατινίνης λιγότερο από 20mL/min. Σε αυτούς τους ασθενείς, η unfractionated ηπαρίνη πρέπει μόνο να χρησιμοποιηθεί. Όσον αφορά στον έλεγχο, ο ενεργός μερικός thromboplastin χρόνος το (aPTT) θα αυξηθεί μόνο στις υψηλές δόσεις χαμηλού - ηπαρίνες μοριακού βάρους (LMWH). Επομένως, ο έλεγχος aPTT δεν συστήνεται. Εντούτοις, η δραστηριότητα αντι-Xa μπορεί να μετρηθεί για να ελέγξει την αποτελεσματικότητα του LMWH.

 

Μηχανισμός της δράσης:

Ο μηχανισμός της δράσης του enoxaparin είναι αντιθρομβίνη-εξαρτώμενος. Ενεργεί κυρίως με την επιτάχυνση του ποσοστού της ουδετεροποίησης ορισμένων ενεργοποιημένων παραγόντων πήξης από την αντιθρομβίνη, αλλά άλλοι μηχανισμοί μπορούν επίσης να περιληφθούν. Η αντιθρομβωτική επίδραση του enoxaparin συσχετίζεται καλά στην παρεμπόδιση του παράγοντα Xa. Το Enoxaparin αλληλεπιδρά με την αντιθρομβίνη ΙΙΙ, η προθρομβίνη και Factor Χ. Enoxaparin δεσμεύουν και επιταχύνουν τη δραστηριότητα της αντιθρομβίνης ΙΙΙ. Με την ενεργοποίηση της αντιθρομβίνης ΙΙΙ, το enoxaparin ενδυναμώνει κατά προτίμηση την παρεμπόδιση των παραγόντων Xa και IIa πήξης.

Στοιχεία επικοινωνίας
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Luke Liu

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Φάρμακο αερολύματος

Inhaler Formoterol Budesonide ελεύθερα 200doses με αεροζόλ φάρμακα CFC

Φαρμακευτικό φάρμακο αερολύματος, Nitroglycerin ψεκασμός αερολύματος για τις καρδιακές παθήσεις

Οδοντικός ψεκασμός λιδοκαΐνης 10% 50ml/80ml για Intubation, τοπικός ψεκασμός αναισθητικού

Προφορικά φάρμακα

Προφορικές ταμπλέτες 250mg 500mg Naproxen φαρμάκων για τη Rheumatoid αρθρίτιδα

Συνθετικές παράγωγες Ampicillin κάψες 250 mg 500 προφορικά αντιβιοτικά φάρμακα mg

Αντιαιμοπεταλικές προφορικές ταμπλέτες Acetaminophen ανακούφισης πόνου παρακεταμόλης φαρμάκων

Οφθαλμικό φάρμακο

Πτώσεις Gentamycin ματιών/αυτιών 0,4% Gentamicin προετοιμασιών 10ml οφθαλμικό αντιβιοτικό θειικό άλας

Οφθαλμικό φάρμακο κρέμας Ciprofloxacin, αλοιφή ματιών Ciprofloxacin

Ρινικός ψεκασμός υδροχλωριδίου Oxymetazoline, ρινικές πτώσεις 0,025%/0,05% w/v 20 μιλ.

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Φάρμακο αερολύματος προμηθευτής. Copyright © 2016 - 2020 newlystar-medtech.com. All Rights Reserved. Developed by ECER