801-2, μέγαρο Jindong, Νο 536 δρόμος Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠροφορικά φάρμακα

Ταμπλέτες υδροχλωριδίου Sertraline/προφορικές διασκορπίσιμες ταμπλέτες 50mg

Ταμπλέτες υδροχλωριδίου Sertraline/προφορικές διασκορπίσιμες ταμπλέτες 50mg

Sertraline Hydrochloride Tablets / Oral Dispersible Tablets 50mg

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Newlystar
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: 50mg

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 300, 000 ταμπλέτες
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 14's/φουσκάλα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: Ένα εκατομμύριο χάπια ανά ημέρα
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Προϊόν: Ταμπλέτες υδροχλωριδίου Sertraline/διασκορπίσιμες ταμπλέτες Προδιαγραφή: 50mg
Πρότυπο: BP, USP Συσκευασία: 14's/φουσκάλα

Ταμπλέτες υδροχλωριδίου Sertraline/προφορικές διασκορπίσιμες ταμπλέτες 50mg

 

 


Προϊόν: Ταμπλέτες υδροχλωριδίου Sertraline/διασκορπίσιμες ταμπλέτες
Προδιαγραφή: 50mg
Πρότυπα: BP, USP
Συσκευασία: 14's/φουσκάλα
 
Περιγραφή:
Το υδροχλωρίδιο Sertraline είναι ένας εκλεκτικός ανασταλτικός παράγοντας το (SSRI) σεροτονίνης reuptake για την προφορική διοίκηση. Έχει ένα μοριακό βάρος 342,7. Το υδροχλωρίδιο Sertraline έχει το ακόλουθο χημικό όνομα: (1S-ΚΑΚ) - 4 (3,4-dichlorophenyl) - 1,2,3,4-tetrahydro-Nmethyl 1 υδροχλωρίδιο naphthalenamine. Οι ταμπλέτες Sertraline, USP παρέχονται για την προφορική διοίκηση ως σημειωμένες ταμπλέτες που περιέχουν το υδροχλωρίδιο sertraline ισοδύναμο με 25 mg, 50 mg και 100 mg του sertraline.
 
Ενδείξεις και χρήση:
Σημαντική καταθλιπτική αναταραχή
Οι ταμπλέτες Sertraline, USP είναι υποδειγμένες για την επεξεργασία σημαντικής καταθλιπτικής αναταραχής στους ενηλίκους.
Η αποτελεσματικότητα του sertraline στην επεξεργασία ενός σημαντικού καταθλιπτικού επεισοδίου καθιερώθηκε σε έξι στις οκτώ εβδομάδων ελεγχόμενες δοκιμές των ενήλικων εξωτερικών ασθενών οι των οποίων διαγνώσεις αντιστοιχούσαν ο περισσότερο στη dsm-ΙΙΙ κατηγορία σημαντικής καταθλιπτικής αναταραχής.
Ένα σημαντικό καταθλιπτικό επεισόδιο υπονοεί μια προεξέχουσα και σχετικά επίμονη καταθλιπτική ή δυσφορική διάθεση που παρεμποδίζει συνήθως καθημερινά να λειτουργήσει (σχεδόν κάθε μέρα για τουλάχιστον 2 εβδομάδες) πρέπει να περιλάβει τουλάχιστον 4 των ακόλουθων 8 συμπτωμάτων: η αλλαγή στην όρεξη, η αλλαγή στον ύπνο, η ψυχοκινητική αναταραχή ή η καθυστέρηση, η απώλεια ενδιαφέροντος για τις συνηθισμένες δραστηριότητες ή μείωσης στη σεξουαλική κίνηση, η αυξανόμενη κούραση, τα συναισθήματα της ενοχής ή η αναξιοσύνη, επιβράδυναν τη σκέψη ή εξασθένισαν τη συγκέντρωση, και έναν ιδεασμό προσπάθειας αυτοκτονίας αυτοκαταστροφικού ή. Η καταπραϋντική δράση του sertraline στους νοσηλεμμένους καταθλιπτικούς ασθενείς δεν έχει μελετηθεί επαρκώς.
Η αποτελεσματικότητα του sertraline στη διατήρηση μιας καταπραϋντικής απάντησης μέχρι και 44 εβδομάδες που ακολουθούν 8 εβδομάδες της open-label οξείας επεξεργασίας (52 εβδομάδες συνόλου) καταδείχθηκε σε μια ψευδοφάρμακο-ελεγχόμενη δοκιμή. Η χρησιμότητα του φαρμάκου στους ασθενείς που λαμβάνουν το sertraline για τις εκτεταμένες περιόδους πρέπει να επαναξιολογηθεί περιοδικά.
Ψυχαναγκαστική αναταραχή
Οι ταμπλέτες Sertraline είναι υποδειγμένες για τη θεραπεία των ιδεοληψιών και των εξαναγκασμών στους ασθενείς με την ψυχαναγκαστική αναταραχή το (OCD), όπως καθορίζονται στο dsm-ΙΙΙ-ρ δηλ., οι ιδεοληψίες ή χαρακτηρισμένος ο αιτία κίνδυνος εξαναγκασμών, είναι χρονοβόρες, ή παρεμποδίζουν σημαντικά την κοινωνική ή επαγγελματική λειτουργία.
Η αποτελεσματικότητα του sertraline καθιερώθηκε στις δοκιμές 12 εβδομάδων με τους ψυχαναγκαστικούς εξωτερικούς ασθενείς που έχουν τις διαγνώσεις της ψυχαναγκαστικής αναταραχής όπως καθορίζεται σύμφωνα με dsm-ΙΙΙ ή τα κριτήρια dsm-ΙΙΙ-ρ.
Η ψυχαναγκαστική αναταραχή χαρακτηρίζεται από τις επαναλαμβανόμενες και επίμονες ιδέες, τις σκέψεις, τις ωθήσεις, ή τις εικόνες (ιδεοληψίες) που είναι εγώ-δυστονικές ή/και επαναλαμβανόμενες, σκόπιμες, και σκόπιμες συμπεριφορές (εξαναγκασμοί) που αναγνωρίζονται από το πρόσωπο όπως υπερβολικές ή αδικαιολόγητες.
Η αποτελεσματικότητα του sertraline στη διατήρηση μιας απάντησης, στους ασθενείς με OCD που αποκρίθηκε κατά τη διάρκεια μιας φάσης επεξεργασίας 52 εβδομάδων παίρνοντας το sertraline και παρατηρήθηκε έπειτα για την υποτροπή κατά τη διάρκεια μιας περιόδου μέχρι 28 εβδομάδων, καταδείχθηκε σε μια ψευδοφάρμακο-ελεγχόμενη δοκιμή. Εντούτοις, ο παθολόγος που εκλέγει να χρησιμοποιήσει το sertraline για τις εκτεταμένες περιόδους πρέπει περιοδικά να επαναξιολογήσει τη μακροπρόθεσμη χρησιμότητα του φαρμάκου για το μεμονωμένο ασθενή.
Αναταραχή πανικού
Οι ταμπλέτες Sertraline είναι υποδειγμένες για την επεξεργασία της αναταραχής πανικού στους ενηλίκους, με ή χωρίς αγοραφοβία, όπως καθορίζονται σε dsm-IV. Η αναταραχή πανικού χαρακτηρίζεται από το περιστατικό των απροσδόκητων επιθέσεων πανικού και της σχετικής ανησυχίας για την κατοχή των πρόσθετων επιθέσεων, την ανησυχία για τις επιπτώσεις ή τις συνέπειες των επιθέσεων, ή/και μια σημαντική αλλαγή σε έχοντα σχεση με τη συμπερηφορά στις επιθέσεις.
Η αποτελεσματικότητα του sertraline καθιερώθηκε σε τρεις δοκιμές 10 έως 12 εβδομάδων στους ενήλικους ασθενείς αναταραχής πανικού οι των οποίων διαγνώσεις αντιστοιχούσαν στην κατηγορία dsm-ΙΙΙ-ρ αναταραχής πανικού.
Η αναταραχή πανικού (dsm-IV) χαρακτηρίζεται από τις επαναλαμβανόμενες απροσδόκητες επιθέσεις πανικού, δηλ., μια ιδιαίτερη περίοδος έντονης φόβου ή ταλαιπωρίας στους οποίους τέσσερις (ή περισσότεροι) των ακόλουθων συμπτωμάτων αναπτύσσουν απότομα και φθάνουν σε μια αιχμή μέσα σε 10 λεπτά: (1) παλμοί, σφυροκοπώντας καρδιά, ή επιταχυνόμενο ποσοστό καρδιών (2) ιδρώτας (3) δόνηση ή τίναγμα (4) αισθήσεις της συντομίας της αναπνοής ή του πνιξίματος (5) συναίσθημα του πνιξίματος (6) θωρακική πόνος ή ταλαιπωρία (7) ναυτία ή κοιλιακός κίνδυνος (8) αισθαμένος ζαλισμένος, ασταθής, ή λιποθυμά (9) derealization (συναισθήματα της ουτοπίας) ή depersonalization (αποσυνδμένος από σε) (10) φόβος τον έλεγχο (11) φόβος (12) paresthesias (μούδιασμα ή τσούζοντας αισθήσεις) (13) ψύχρες ή καυτές εκροές.
 
Η αποτελεσματικότητα του sertraline στη διατήρηση μιας απάντησης, στους ενήλικους ασθενείς με την αναταραχή πανικού που αποκρίθηκε κατά τη διάρκεια μιας φάσης επεξεργασίας 52 εβδομάδων παίρνοντας το sertraline και παρατηρήθηκε έπειτα για την υποτροπή κατά τη διάρκεια μιας περιόδου μέχρι 28 εβδομάδων, καταδείχθηκε σε μια ψευδοφάρμακο-ελεγχόμενη δοκιμή. Εντούτοις, ο παθολόγος που εκλέγει να χρησιμοποιήσει το sertraline για τις εκτεταμένες περιόδους πρέπει περιοδικά να επαναξιολογήσει τη μακροπρόθεσμη χρησιμότητα του φαρμάκου για το μεμονωμένο ασθενή.
Αναταραχή πίεσης Posttraumatic (PTSD)
Το Sertraline είναι υποδειγμένο για την επεξεργασία της posttraumatic αναταραχής πίεσης στους ενηλίκους.
Η αποτελεσματικότητα του sertraline στην επεξεργασία PTSD καθιερώθηκε σε δύο 12 ψευδοφάρμακο-ελεγχόμενες εβδομάδες δοκιμές των ενήλικων εξωτερικών ασθενών η των οποίων διάγνωση ικανοποίησε τα κριτήρια για την κατηγορία dsm-ΙΙΙ-ρ του PTSD.
PTSD, όπως καθορίζεται από DSM-III-R/IV, απαιτεί την έκθεση σε ένα τραυματικό γεγονός που περιέλαβαν τον πραγματικό ή απειλητικό θάνατο ή το σοβαρό τραυματισμό, ή την απειλή στη φυσική ακεραιότητα μόνου ή άλλοι, και μια απάντηση που περιλαμβάνει τον έντονη φόβο, την ανικανότητα, ή τη φρίκη. Τα συμπτώματα που εμφανίζονται ως αποτέλεσμα της έκθεσης στο τραυματικό γεγονός περιλαμβάνουν την επαν-βίωση του γεγονότος υπό μορφή παρεισφρητικών σκέψεων, αναδρομών στο παρελθόν ή ονείρων, και έντονης ψυχολογικών φυσιολογικής ικανότητας αμέσου αντιδράσεως κινδύνου και σε έκθεση στα συνθήματα στο γεγονός η αποφυγή των καταστάσεων ενθυμιζουσών του τραυματικές γεγονότος, της ανικανότητας να υπενθυμιστούν οι λεπτομέρειες του γεγονότος, ή/και της γενικής ανταπόκρισης που φανερώθηκε ως μειωμένο ενδιαφέρον για τις σημαντικές δραστηριότητες, estrangement από άλλες, περιορισμένη σειρά της επιρροής, ή αίσθηση το μέλλον και τα συμπτώματα της αυτόνομης διέγερσης συμπεριλαμβανομένου του hypervigilance, υπερβάλλοντα τρομάζουν την απάντηση, τις διαταραχές ύπνου, την εξασθενισμένη συγκέντρωση, και την οξυθυμία ή τα ξεσπάσματα του θυμού. Μια διάγνωση PTSD απαιτεί ότι τα συμπτώματα είναι παρόντα για τουλάχιστον έναν μήνα και ότι προκαλούν κλινικά το σημαντική κίνδυνο ή την εξασθένιση στις κοινωνικές, επαγγελματικές, ή άλλες σημαντικές περιοχές της λειτουργίας.
Η αποτελεσματικότητα του sertraline στη διατήρηση μιας απάντησης στους ενήλικους ασθενείς με PTSD μέχρι και 28 εβδομάδες που ακολουθούν 24 εβδομάδες της open-label θεραπείας καταδείχθηκε σε μια ψευδοφάρμακο-ελεγχόμενη δοκιμή. Εντούτοις, ο παθολόγος που εκλέγει να χρησιμοποιήσει το sertraline για τις εκτεταμένες περιόδους πρέπει περιοδικά να επαναξιολογήσει τη μακροπρόθεσμη χρησιμότητα του φαρμάκου για το μεμονωμένο ασθενή.
Προεμμηνορροϊκή δυσφορική αναταραχή (PMDD)
Οι ταμπλέτες Sertraline είναι υποδειγμένες για την επεξεργασία της προεμμηνορροϊκής δυσφορικής αναταραχής (PMDD) στους ενηλίκους.
Η αποτελεσματικότητα του sertraline στην επεξεργασία PMDD καθιερώθηκε σε 2 ψευδοφάρμακο-ελεγχόμενες δοκιμές των θηλυκών ενήλικων εξωτερικών ασθενών που αντιμετωπίστηκαν για 3 εμμηνορροϊκούς κύκλους που ικανοποίησαν τα κριτήρια για την κατηγορία dsm-ΙΙΙ-R/IV του PMDD.
Τα ουσιαστικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα PMDD περιλαμβάνουν την εμφανώς καταθλιπτική διάθεση, την ανησυχία ή την ένταση, τη συναισθηματική αστάθεια, και τον επίμονο θυμό ή την οξυθυμία. Άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα περιλαμβάνουν το μειωμένο ενδιαφέρον για τις δραστηριότητες, να συγκεντρωθούν δυσκολίας, την έλλειψη ενέργειας, την αλλαγή στην όρεξη ή τον ύπνο, και το αίσθημα εκτός ελέγχου. Τα φυσικά συμπτώματα που συνδέονται με PMDD περιλαμβάνουν την τρυφερότητα στηθών, τον πονοκέφαλο, τον πόνο ενώσεων και μυών, bloating και το κέρδος βάρους. Αυτά τα συμπτώματα εμφανίζονται τακτικά κατά τη διάρκεια της ωχρής φάσης και επιστρέφουν μέσα σε μερικές ημέρες μετά από την αρχή των menses η διαταραχή παρεμποδίζει εμφανώς με την εργασία ή το σχολείο ή τις συνηθισμένες κοινωνικές δραστηριότητες και τις σχέσεις με άλλες. Στην παραγωγή της διάγνωσης, η προσοχή πρέπει να ληφθεί για να αποκλείσει άλλες κυκλικές αναταραχές διάθεσης που μπορούν να επιδεινωθούν από την επεξεργασία με έναν καταπραϋντικό.
Η αποτελεσματικότητα των ταμπλετών Sertraline, USP σε μακροπρόθεσμη χρήση, δηλ., για περισσότερους από 3 εμμηνορροϊκούς κύκλους, δεν έχει αξιολογηθεί συστηματικά στις ελεγχόμενες δοκιμές. Επομένως, ο παθολόγος που εκλέγει να χρησιμοποιήσει το sertraline για τις εκτεταμένες περιόδους πρέπει περιοδικά να επαναξιολογήσει τη μακροπρόθεσμη χρησιμότητα του φαρμάκου για το μεμονωμένο ασθενή.
Κοινωνική αναταραχή ανησυχίας
Οι ταμπλέτες Sertraline είναι υποδειγμένες για την επεξεργασία της κοινωνικής αναταραχής ανησυχίας, επίσης γνωστή ως κοινωνική φοβία στους ενηλίκους.
Η αποτελεσματικότητα του sertraline στη θεραπεία της κοινωνικής αναταραχής ανησυχίας καθιερώθηκε σε δύο ψευδοφάρμακο-ελεγχόμενες δοκιμές των ενήλικων εξωτερικών ασθενών με μια διάγνωση της κοινωνικής αναταραχής ανησυχίας όπως καθορίζεται από DSM-IV τα κριτήρια.
Η κοινωνική αναταραχή ανησυχίας, όπως καθορίζεται από DSM-IV, χαρακτηρίζεται από το χαρακτηρισμένο και επίμονο φόβο των κοινωνικών ή καταστάσεων απόδοσης που περιλαμβάνουν την έκθεση στους άγνωστους ανθρώπους ή την πιθανή διερεύνηση από άλλους και από τους φόβους με έναν ταπεινωτικό ή ενοχλητικό τρόπο. Η έκθεση στη φοβισμένη κοινωνική κατάσταση σχεδόν πάντα προκαλεί την ανησυχία και τις φοβησμένες κοινωνικές ή καταστάσεις απόδοσης αποφεύγεται ειδάλλως υπομένεται με την έντονο ανησυχία ή τον κίνδυνο. Επιπλέον, οι ασθενείς αναγνωρίζουν ότι ο φόβος είναι υπερβολικός ή αδικαιολόγητος και η αποφυγή και η προκαταβολική ανησυχία της φοβισμένης κατάστασης συνδέονται με τη λειτουργική εξασθένιση ή το χαρακτηρισμένο κίνδυνο.
Η αποτελεσματικότητα του sertraline στη διατήρηση μιας απάντησης στους ενήλικους ασθενείς με την κοινωνική αναταραχή ανησυχίας μέχρι και 24 εβδομάδες που ακολουθούν 20 εβδομάδες της θεραπείας sertraline καταδείχθηκε σε μια ελεγχόμενη ψευδοφάρμακο δοκιμή. Οι παθολόγοι που ορίζουν το sertraline για τις εκτεταμένες περιόδους πρέπει περιοδικά να επαναξιολογήσουν τη μακροπρόθεσμη χρησιμότητα του φαρμάκου για το μεμονωμένο ασθενή.

Στοιχεία επικοινωνίας
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Luke Liu

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Φάρμακο αερολύματος

Inhaler Formoterol Budesonide ελεύθερα 200doses με αεροζόλ φάρμακα CFC

Φαρμακευτικό φάρμακο αερολύματος, Nitroglycerin ψεκασμός αερολύματος για τις καρδιακές παθήσεις

Οδοντικός ψεκασμός λιδοκαΐνης 10% 50ml/80ml για Intubation, τοπικός ψεκασμός αναισθητικού

Προφορικά φάρμακα

Προφορικές ταμπλέτες 250mg 500mg Naproxen φαρμάκων για τη Rheumatoid αρθρίτιδα

Συνθετικές παράγωγες Ampicillin κάψες 250 mg 500 προφορικά αντιβιοτικά φάρμακα mg

Αντιαιμοπεταλικές προφορικές ταμπλέτες Acetaminophen ανακούφισης πόνου παρακεταμόλης φαρμάκων

Οφθαλμικό φάρμακο

Πτώσεις Gentamycin ματιών/αυτιών 0,4% Gentamicin προετοιμασιών 10ml οφθαλμικό αντιβιοτικό θειικό άλας

Οφθαλμικό φάρμακο κρέμας Ciprofloxacin, αλοιφή ματιών Ciprofloxacin

Ρινικός ψεκασμός υδροχλωριδίου Oxymetazoline, ρινικές πτώσεις 0,025%/0,05% w/v 20 μιλ.

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Φάρμακο αερολύματος προμηθευτής. Copyright © 2016 - 2020 newlystar-medtech.com. All Rights Reserved.