801-2, μέγαρο Jindong, Νο 536 δρόμος Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠροφορικά φάρμακα

Προφορική προετοιμασία ταμπλετών υδροχλωριδίου Fluoxetine/καψών Fluoxetine 20Mg

Προφορική προετοιμασία ταμπλετών υδροχλωριδίου Fluoxetine/καψών Fluoxetine 20Mg

Fluoxetine Hydrochloride Tablets / Fluoxetine 20Mg Capsules Oral Preparation

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Newlystar
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: 20mg

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 300, 000 ταμπλέτες
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10/φουσκάλα
Χρόνος παράδοσης: 45days
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: Ένα εκατομμύριο χάπια ανά ημέρα
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Προϊόν: Ταμπλέτες/κάψες υδροχλωριδίου Fluoxetine Προδιαγραφή: 20mg
Πρότυπα: BP, USP Συσκευασία: 10/φουσκάλα

Προφορική προετοιμασία ταμπλετών υδροχλωριδίου Fluoxetine/καψών Fluoxetine 20Mg

 

 

 

Προϊόν: Ταμπλέτες/κάψες υδροχλωριδίου Fluoxetine

Προδιαγραφή: 20mg

Πρότυπα: BP, USP

Συσκευασία: 10/φουσκάλα

 

Περιγραφή:

Το υδροχλωρίδιο Fluoxetine είναι ο πρώτος πράκτορας της κατηγορίας αντικαταθλιπτικών χαπιών γνωστής ως εκλεκτικοί ανασταλτικοί παράγοντες το (SSRIs) σεροτονίνης -σεροτονίνη-reuptake. Το Fluoxetine είναι ένα racemic μίγμα enantiomers ρ και του s και είναι ισοδύναμης φαρμακολογικής δραστηριότητας. Παρά τις ευδιάκριτες δομικές διαφορές μεταξύ των ενώσεων σε αυτήν την κατηγορία, SSRIs κατέχει την παρόμοια φαρμακολογική δραστηριότητα. Όπως με άλλους καταπραϋντικούς πράκτορες, αρκετές εβδομάδες της θεραπείας μπορούν να απαιτηθούν προτού να δει μια κλινική επίδραση. Το SSRIs είναι ισχυροί ανασταλτικοί παράγοντες της νευρωνικής σεροτονίνης reuptake. Έχουν λίγα σε καμία επίδραση norepinephrine ή την ντοπαμίνη reuptake και δεν αντιμετωπίζουν προκλητικά α- ή β-adrenergic, την ντοπαμίνη D2 ή τους δέκτες ισταμίνης H1. Κατά τη διάρκεια της οξείας χρήσης, σεροτονίνη φραγμών SSRIs reuptake και υποκίνηση σεροτονίνης αύξησης somatodendritic 5-HT1A και των τελικών autoreceptors. Χρόνιοι μόλυβδοι χρήσης στην απευαισθητοποίηση somatodendritic 5-HT1A και των τελικών autoreceptors. Η γενική κλινική επίδραση της αυξανόμενης διάθεσης και της μειωμένης ανησυχίας οφείλεται πιθανά στις προσαρμοστικές αλλαγές στη νευρωνική λειτουργία που οδηγεί στην ενισχυμένη serotonergic νευροδιαβίβαση. Οι παρενέργειες περιλαμβάνουν το ξηρό στόμα, τη ναυτία, τον ίλιγγο, την υπνηλία, τη σεξουαλικούς δυσλειτουργία και τον πονοκέφαλο. Οι παρενέργειες εμφανίζονται γενικά μέσα στις πρώτες δύο εβδομάδες από τη θεραπεία και είναι συνήθως λιγότερο αυστηρές και συχνές από εκείνοι που παρατηρούνται με τα τρικυκλικά αντικαταθλιπτικά χάπια. Το Fluoxetine μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μεταχειριστεί σημαντική καταθλιπτική αναταραχή το (MDD), μέτριο στο αυστηρό nervosa βουλιμίας, την ψυχαναγκαστική αναταραχή το (OCD), την προεμμηνορροϊκή δυσφορική αναταραχή (PMDD), την αναταραχή πανικού με ή χωρίς αγοραφοβία, και σε σχέση με με το olanzapine για την επεξεργασία-ανθεκτική ή διπολική κατάθλιψη Ι. Το Fluoxetine είναι το πιό anorexic και η υποκίνηση SSRI.

 

Ένδειξη

Η επονομαζόμενη ένδειξη περιλαμβάνει: σημαντική καταθλιπτική αναταραχή το (MDD), συγκρατεί στο αυστηρό nervosa βουλιμίας, την ψυχαναγκαστική αναταραχή το (OCD), την προεμμηνορροϊκή δυσφορική αναταραχή (PMDD), την αναταραχή πανικού με ή χωρίς αγοραφοβία, και την επεξεργασία συνδυασμού με το olanzapine για την επεξεργασία-ανθεκτική ή διπολική κατάθλιψη Ι. Οι Unlabeled ενδείξεις περιλαμβάνουν: εκλεκτική αλαλία, ήπια άνοια-συνδεμένη αναταραχή στους nonpsychotic ασθενείς, μετα-τραυματική αναταραχή το (PTSD) πίεσης, κοινωνική αναταραχή ανησυχίας, χρόνιος νευροπαθής πόνος, fibromyalgia, και φαινόμενο Raynaud.

 

Φαρμακοδυναμικές

Το Fluoxetine, ένας καταπραϋντικός πράκτορας που ανήκει στους εκλεκτικούς ανασταλτικούς παράγοντες το (SSRIs) σεροτονίνης reuptake, χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί την κατάθλιψη, το nervosa βουλιμίας, την προεμμηνορροϊκή δυσφορική αναταραχή, την αναταραχή πανικού και την μετα-τραυματική πίεση. Σύμφωνα με την υπόθεση αμινών, μια λειτουργική μείωση στη δραστηριότητα των αμινών, όπως η σεροτονίνη και norepinephrine, θα οδηγούσε στην κατάθλιψη μια λειτουργική αύξηση της δραστηριότητας αυτών των αμινών θα οδηγούσε στην ανύψωση διάθεσης. Τα αποτελέσματα του Fluoxetine συνδέονται πιθανά με την παρεμπόδιση του δέκτη 5HT, η οποία οδηγεί σε μια αύξηση του επιπέδου σεροτονίνης. Ο ανταγωνισμός των muscarinic, histaminergic, και α1-adrenergic δεκτών έχει υποτεθεί για να συνδεθεί με τα διάφορα αντιχολινεργικά, sedative, και καρδιαγγειακά αποτελέσματα των κλασσικών τρικυκλικών καταπραϋντικών (TCA) φαρμάκων. Το Fluoxetine δεσμεύει σε αυτούς και άλλους δέκτες μεμβρανών από τον ιστό εγκεφάλου πολύ λιγότερο potently τεχνητό από τα τρικυκλικά φάρμακα.

 

Μηχανισμός της δράσης

Μεταβολισμένο στο norfluoxetine, το fluoxetine είναι ένας εκλεκτικός ανασταλτικός παράγοντας το (SSRI) σεροτονίνης -σεροτονίνη-reuptake, εμποδίζει το reuptake της σεροτονίνης στην αντλία σεροτονίνης reuptake της νευρωνικής μεμβράνης, που ενισχύει τις ενέργειες της σεροτονίνης στα autoreceptors 5HT1A. Το SSRIs δεσμεύει με τη σημαντικά λιγότερη συγγένεια στην ισταμίνη, την ακετυλοχολίνη, και norepinephrine τους δέκτες από τα τρικυκλικά καταπραϋντικά φάρμακα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Luke Liu

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Φάρμακο αερολύματος

Inhaler Formoterol Budesonide ελεύθερα 200doses με αεροζόλ φάρμακα CFC

Φαρμακευτικό φάρμακο αερολύματος, Nitroglycerin ψεκασμός αερολύματος για τις καρδιακές παθήσεις

Οδοντικός ψεκασμός λιδοκαΐνης 10% 50ml/80ml για Intubation, τοπικός ψεκασμός αναισθητικού

Προφορικά φάρμακα

Προφορικές ταμπλέτες 250mg 500mg Naproxen φαρμάκων για τη Rheumatoid αρθρίτιδα

Συνθετικές παράγωγες Ampicillin κάψες 250 mg 500 προφορικά αντιβιοτικά φάρμακα mg

Αντιαιμοπεταλικές προφορικές ταμπλέτες Acetaminophen ανακούφισης πόνου παρακεταμόλης φαρμάκων

Οφθαλμικό φάρμακο

Πτώσεις Gentamycin ματιών/αυτιών 0,4% Gentamicin προετοιμασιών 10ml οφθαλμικό αντιβιοτικό θειικό άλας

Οφθαλμικό φάρμακο κρέμας Ciprofloxacin, αλοιφή ματιών Ciprofloxacin

Ρινικός ψεκασμός υδροχλωριδίου Oxymetazoline, ρινικές πτώσεις 0,025%/0,05% w/v 20 μιλ.

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Φάρμακο αερολύματος προμηθευτής. © 2016 - 2020 newlystar-medtech.com. All Rights Reserved.