801-2, μέγαρο Jindong, Νο 536 δρόμος Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠροφορικά φάρμακα

Ταμπλέτες 20mg, 40mg, προφορικά φάρμακα Telmisartan 80mg

Ταμπλέτες 20mg, 40mg, προφορικά φάρμακα Telmisartan 80mg

Telmisartan Tablets 20mg, 40mg, 80mg Oral Medications

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Newlystar
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: 20mg, 40mg, 80mg

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 500, 000 ταμπλέτες
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10/φουσκάλα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: Ένα εκατομμύριο χάπια ανά ημέρα
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Προϊόν: Ταμπλέτες Telmisartan Προδιαγραφή: 20mg, 40mg, 80mg
Πρότυπο: BP, USP Συσκευασία: 10/φουσκάλα

Ταμπλέτες 20mg, 40mg, προφορικά φάρμακα Telmisartan 80mg

 

Προϊόν: Ταμπλέτες Telmisartan

Προδιαγραφή: 20mg, 40mg, 80mg

Πρότυπα: BP, USP

Συσκευασία: 10/φουσκάλα

 

Περιγραφή:

Η ταμπλέτα Telmisartan είναι non-peptide angiotensin ΙΙ αντίπαλος δεκτών (τύπος AT1).

Telmisartan διαθέσιμο ως ταμπλέτες για την προφορική διοίκηση, που περιέχει 20 mg, 40 mg ή 80 mg telmisartan.

 

Ενδείξεις και χρήση:

1. Υπέρταση

Οι ταμπλέτες Telmisartan είναι υποδειγμένες για την επεξεργασία της υπέρτασης, στη χαμηλότερη πίεση του αίματος. Το χαμήλωμα της πίεσης του αίματος μειώνει τον κίνδυνο μοιραίων και nonfatal καρδιαγγειακών γεγονότων, κτυπά πρώτιστα και μυοκαρδιακά εμφράγματα. Αυτά τα οφέλη έχουν δει στις ελεγχόμενες δοκιμές των αντιυπερτασικών φαρμάκων από μια ευρεία ποικιλία των φαρμακολογικών κατηγοριών συμπεριλαμβανομένης της κατηγορίας στην οποία αυτό το φάρμακο ανήκει κυρίως.

Ο έλεγχος της υψηλής πίεσης αίματος πρέπει να είναι μέρος της περιεκτικής καρδιαγγειακής διαχείρησης κινδύνων, συμπεριλαμβανομένου, ανάλογα με την περίπτωση, του ελέγχου λιπιδίων, της διαχείρισης διαβήτη, της αντιθρομβωτικής θεραπείας, της διακοπής καπνίσματος, της άσκησης, και της περιορισμένης εισαγωγής νατρίου. Πολλοί ασθενείς θα απαιτήσουν περισσότερα από ένα φάρμακα για να επιτύχουν τους στόχους πίεσης του αίματος. Για τις συγκεκριμένες συμβουλές για τους στόχους και τη διαχείριση, δείτε τις δημοσιευμένες οδηγίες, όπως εκείνοι της κοινής εθνικής επιτροπής του εθνικού εκπαιδευτικού προγράμματος υψηλής πίεσης αίματος στην πρόληψη, την ανίχνευση, την αξιολόγηση, και τη θεραπεία της υψηλής πίεσης αίματος (JNC).

Τα πολυάριθμα αντιυπερτασικά φάρμακα, από ποικίλες φαρμακολογικές κατηγορίες και με τους διαφορετικούς μηχανισμούς της δράσης, έχουν αποδειχθεί στις τυχαίες ελεγχόμενες δοκιμές για να μειώσουν την καρδιαγγειακές νοσηρότητα και τη θνησιμότητα, και μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα ότι είναι μείωση πίεσης του αίματος, και όχι κάποια άλλη φαρμακολογική ιδιοκτησία των φαρμάκων, η οποία είναι κατά ένα μεγάλο μέρος αρμόδια για εκείνα τα οφέλη. Το μεγαλύτερο και συνεπέστερο καρδιαγγειακό όφελος έκβασης είναι μια μείωση του κινδύνου κτυπήματος, αλλά οι μειώσεις του μυοκαρδιακού εμφράγματος και της καρδιαγγειακής θνησιμότητας επίσης έχουν δει τακτικά.

Οι ανυψωμένες συστολικές ή διαστολικές αιτίες πίεσης αύξησαν τον καρδιαγγειακό κίνδυνο, και η απόλυτη αύξηση κινδύνου ανά mmHg είναι μεγαλύτερη στις υψηλότερες πιέσεις του αίματος, έτσι ώστε ακόμη και οι μέτριες μειώσεις της αυστηρής υπέρτασης μπορούν να παρέχουν το ουσιαστικό όφελος. Η σχετική μείωση κινδύνου από τη μείωση πίεσης του αίματος είναι παρόμοια στους πληθυσμούς με τον ποικίλο απόλυτο κίνδυνο, έτσι το απόλυτο όφελος είναι μεγαλύτερο στους ασθενείς που είναι στον ανεξάρτητο υψηλότερου κινδύνου της υπέρτασής τους (παραδείγματος χάριν, ασθενείς με το διαβήτη ή hyperlipidemia), και τέτοιοι ασθενείς θα αναμένονταν για να ωφεληθούν από την επιθετικότερη θεραπεία σε έναν χαμηλότερο στόχο πίεσης του αίματος.

Μερικά αντιυπερτασικά φάρμακα έχουν τα μικρότερα αποτελέσματα πίεσης του αίματος (όπως monotherapy) στους μαύρους ασθενείς, και πολλά αντιυπερτασικά φάρμακα έχουν τις πρόσθετα εγκεκριμένα ενδείξεις και τα αποτελέσματα (π.χ., στη στηθάγχη, τη συγκοπή καρδιάς, ή τη διαβητική ασθένεια νεφρών). Αυτές οι εκτιμήσεις μπορούν να καθοδηγήσουν την επιλογή της θεραπείας.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ή σε σχέση με με άλλους αντιυπερτασικούς πράκτορες.

 

2. Καρδιαγγειακή μείωση κινδύνου

Οι ταμπλέτες Telmisartan είναι υποδειγμένες για τη μείωση του κινδύνου του μυοκαρδιακού εμφράγματος, του κτυπήματος, ή θανάτου από τις καρδιαγγειακές αιτίες στους ασθενείς 55 ηλικίες ή παλαιότερος στο υψηλό κίνδυνο σημαντικά καρδιαγγειακά γεγονότα που είναι ανίκανα να πάρουν τους ανασταλτικούς παράγοντες ACE.

Ο υψηλός κίνδυνος για τα καρδιαγγειακά γεγονότα μπορεί να αποδειχθεί από μια ιστορία της ασθένειας στεφανιαίων αρτηριών, της περιφερειακής αρτηριακής ασθένειας, του κτυπήματος, της παροδικής ισχαιμικής επίθεσης, ή του υψηλού κινδύνου διαβήτη (ινσουλίνη-εξαρτώμενου ή μη-ινσουλίνη εξαρτώμενη) με τα στοιχεία της ζημίας τέλος-οργάνων. Οι ταμπλέτες Telmisartan μπορούν να χρησιμοποιηθούν εκτός από άλλη αναγκαία θεραπεία (όπως η αντιυπερτασική, αντιαιμοπεταλική ή lipid-lowering θεραπεία).

Οι μελέτες telmisartan σε αυτήν την ρύθμιση δεν αποκλείουν τη δυνατότητα που telmisartan μπορεί να μην συντηρήσει ένα σημαντικό μέρος της επίδρασης του ανασταλτικού παράγοντα ACE με τον οποίο συγκρίθηκε. Θεωρήστε τον ανασταλτικό παράγοντα ACE πρώτα, και, εάν το σταματούν για το βήχα μόνο, θεωρήστε τον ανασταλτικό παράγοντα ACE αφότου επιλύει ο βήχας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Luke Liu

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Φάρμακο αερολύματος

Inhaler Formoterol Budesonide ελεύθερα 200doses με αεροζόλ φάρμακα CFC

Φαρμακευτικό φάρμακο αερολύματος, Nitroglycerin ψεκασμός αερολύματος για τις καρδιακές παθήσεις

Οδοντικός ψεκασμός λιδοκαΐνης 10% 50ml/80ml για Intubation, τοπικός ψεκασμός αναισθητικού

Προφορικά φάρμακα

Προφορικές ταμπλέτες 250mg 500mg Naproxen φαρμάκων για τη Rheumatoid αρθρίτιδα

Συνθετικές παράγωγες Ampicillin κάψες 250 mg 500 προφορικά αντιβιοτικά φάρμακα mg

Αντιαιμοπεταλικές προφορικές ταμπλέτες Acetaminophen ανακούφισης πόνου παρακεταμόλης φαρμάκων

Οφθαλμικό φάρμακο

Πτώσεις Gentamycin ματιών/αυτιών 0,4% Gentamicin προετοιμασιών 10ml οφθαλμικό αντιβιοτικό θειικό άλας

Οφθαλμικό φάρμακο κρέμας Ciprofloxacin, αλοιφή ματιών Ciprofloxacin

Ρινικός ψεκασμός υδροχλωριδίου Oxymetazoline, ρινικές πτώσεις 0,025%/0,05% w/v 20 μιλ.

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Φάρμακο αερολύματος προμηθευτής. Copyright © 2016 - 2020 newlystar-medtech.com. All Rights Reserved.