801-2, μέγαρο Jindong, Νο 536 δρόμος Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠροφορικά φάρμακα

Ταινία-ντυμένες ταμπλέτες ταμπλέτες Valsartan και Hydrochlorothiazide, 80mg+12.5mg, 160mg+12.5mg, 160mg+25mg

Ταινία-ντυμένες ταμπλέτες ταμπλέτες Valsartan και Hydrochlorothiazide, 80mg+12.5mg, 160mg+12.5mg, 160mg+25mg

Valsartan and Hydrochlorothiazide Tablets Film-coated tablets, 80mg+12.5mg, 160mg+12.5mg, 160mg+25mg

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Newlystar
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: Ταινία-ντυμένες ταμπλέτες, 80mg+12.5mg, 160mg+12.5mg, 160mg+25mg

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 300, 000 ταμπλέτες
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 7/φουσκάλα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: Ένα εκατομμύριο χάπια ανά ημέρα
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Προϊόν: Ταμπλέτες Valsartan και Hydrochlorothiazide Προδιαγραφή: Ταινία-ντυμένες ταμπλέτες, 80mg+12.5mg, 160mg+12.5mg, 160mg+25mg
Πρότυπο: BP, USP Συσκευασία: 7/φουσκάλα

Ταινία-ντυμένες ταμπλέτες ταμπλέτες Valsartan και Hydrochlorothiazide, 80mg+12.5mg, 160mg+12.5mg, 160mg+25mg

 

Προϊόν: Ταμπλέτες Valsartan και Hydrochlorothiazide

Προδιαγραφή: Ταινία-ντυμένες ταμπλέτες, 80mg+12.5mg, 160mg+12.5mg, 160mg+25mg

Πρότυπα: BP, USP

Συσκευασία: 7/φουσκάλα

 

Περιγραφή:

Οι ταμπλέτες USP Valsartan και hydrochlorothiazide, είναι ένας συνδυασμός valsartan, προφορικά ενεργό, συγκεκριμένο angiotensin ΙΙ blocker δεκτών (ARB) ενεργώντας στην υποκατηγορία δεκτών AT1, και hydrochlorothiazide, ένας διουρητικός.

Το Valsartan είναι ένα λευκό στη σχεδόν άσπρη λεπτή σκόνη. Είναι διαλυτό στην αιθανόλη και τη μεθανόλη και ελαφρώς διαλυτό στο νερό.

Το Hydrochlorothiazide USP είναι ένα λευκό, ή σχεδόν άσπρη, σχεδόν odorless, κρυστάλλινη σκόνη. Είναι ελαφρώς διαλυτό στο νερό ελεύθερα διαλυτή ουσία στη λύση υδροξειδίου νατρίου, στην ν-βουτυλαμίνη, και στο διμεθυλοφορμαμίδιο λιτά διαλυτή ουσία στη μεθανόλη και αδιάλυτος στον αιθέρα, στο χλωροφόρμιο, και στα αραιά ορυκτά οξέα.

Οι ταμπλέτες Valsartan και hydrochlorothiazide διατυπώνονται για την προφορική διοίκηση για να περιέχουν valsartan και το hydrochlorothiazide, USP 80/12.5 mg, 160/12.5 mg, 160/25 mg.

 

Ενδείξεις και χρήση:

valsartan και hydrochlorothiazide, USP είναι υποδειγμένος για την επεξεργασία της υπέρτασης, στη χαμηλότερη πίεση του αίματος. Το χαμήλωμα της πίεσης του αίματος μειώνει τον κίνδυνο μοιραίων και nonfatal καρδιαγγειακών γεγονότων, κτυπά πρώτιστα και μυοκαρδιακά εμφράγματα. Αυτά τα οφέλη έχουν δει στις ελεγχόμενες δοκιμές των αντιυπερτασικών φαρμάκων από μια ευρεία ποικιλία των φαρμακολογικών κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένου του hydrochlorothiazide και της κατηγορίας ARB στα οποία valsartan κυρίως ανήκει. Δεν υπάρχει καμία ελεγχόμενη δοκιμή που καταδεικνύει τη μείωση κινδύνου με τις ταμπλέτες Valsartan και hydrochlorothiazide.

Ο έλεγχος της υψηλής πίεσης αίματος πρέπει να είναι μέρος της περιεκτικής καρδιαγγειακής διαχείρησης κινδύνων, συμπεριλαμβανομένου, ανάλογα με την περίπτωση, του ελέγχου λιπιδίων, της διαχείρισης διαβήτη, της αντιθρομβωτικής θεραπείας, της διακοπής καπνίσματος, της άσκησης, και της περιορισμένης εισαγωγής νατρίου. Πολλοί ασθενείς θα απαιτήσουν περισσότερο από 1 φάρμακο για να επιτύχουν τους στόχους πίεσης του αίματος. Για τις συγκεκριμένες συμβουλές για τους στόχους και τη διαχείριση, δείτε τις δημοσιευμένες οδηγίες, όπως εκείνοι της κοινής εθνικής επιτροπής του εθνικού εκπαιδευτικού προγράμματος υψηλής πίεσης αίματος στην πρόληψη, την ανίχνευση, την αξιολόγηση, και τη θεραπεία της υψηλής πίεσης αίματος (JNC).

Τα πολυάριθμα αντιυπερτασικά φάρμακα, από ποικίλες φαρμακολογικές κατηγορίες και με τους διαφορετικούς μηχανισμούς της δράσης, έχουν αποδειχθεί στις τυχαίες ελεγχόμενες δοκιμές για να μειώσουν την καρδιαγγειακές νοσηρότητα και τη θνησιμότητα, και μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα ότι είναι μείωση πίεσης του αίματος, και όχι κάποια άλλη φαρμακολογική ιδιοκτησία των φαρμάκων, η οποία είναι κατά ένα μεγάλο μέρος αρμόδια για εκείνα τα οφέλη. Το μεγαλύτερο και συνεπέστερο καρδιαγγειακό όφελος έκβασης είναι μια μείωση του κινδύνου κτυπήματος, αλλά οι μειώσεις του μυοκαρδιακού εμφράγματος και της καρδιαγγειακής θνησιμότητας έχουν δει επίσης τακτικά.

Οι ανυψωμένες συστολικές ή διαστολικές αιτίες πίεσης αύξησαν τον καρδιαγγειακό κίνδυνο, και η απόλυτη αύξηση κινδύνου ανά mmHg είναι μεγαλύτερη στις υψηλότερες πιέσεις του αίματος, έτσι ώστε ακόμη και οι μέτριες μειώσεις της αυστηρής υπέρτασης μπορούν να παρέχουν το ουσιαστικό όφελος. Η σχετική μείωση κινδύνου από τη μείωση πίεσης του αίματος είναι παρόμοια στους πληθυσμούς με τον ποικίλο απόλυτο κίνδυνο, έτσι το απόλυτο όφελος είναι μεγαλύτερο στους ασθενείς που είναι στον ανεξάρτητο υψηλότερου κινδύνου της υπέρτασής τους (π.χ., ασθενείς με το διαβήτη ή hyperlipidemia), και τέτοιοι ασθενείς θα αναμένονταν για να ωφεληθούν από την επιθετικότερη θεραπεία σε έναν χαμηλότερο στόχο πίεσης του αίματος.

Μερικά αντιυπερτασικά φάρμακα έχουν τα μικρότερα αποτελέσματα πίεσης του αίματος (όπως monotherapy) στους μαύρους ασθενείς, και πολλά αντιυπερτασικά φάρμακα έχουν τις πρόσθετα εγκεκριμένα ενδείξεις και τα αποτελέσματα (π.χ., στη στηθάγχη, τη συγκοπή καρδιάς, ή τη διαβητική ασθένεια νεφρών). Αυτές οι εκτιμήσεις μπορούν να καθοδηγήσουν την επιλογή της θεραπείας.

 

Πρόσθετη θεραπεία

Οι ταμπλέτες Valsartan και hydrochlorothiazide μπορούν να χρησιμοποιηθούν στους ασθενείς η των οποίων πίεση του αίματος δεν ελέγχεται επαρκώς σχετικά με monotherapy.

 

Θεραπεία αντικατάστασης

Οι ταμπλέτες Valsartan και hydrochlorothiazide μπορούν να αντικαταστήσουν τα τιτλοδοτημένα συστατικά.

 

Αρχική θεραπεία

Οι ταμπλέτες Valsartan και hydrochlorothiazide μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αρχική θεραπεία στους ασθενείς που είναι πιθανό να χρειαστούν τα πολλαπλά φάρμακα για να επιτύχουν τους στόχους πίεσης του αίματος.

Η επιλογή των ταμπλετών Valsartan και hydrochlorothiazide ως αρχική θεραπεία για την υπέρταση πρέπει να βασιστεί σε μια αξιολόγηση των πιθανών οφελών και των κινδύνων.

Οι ασθενείς με το στάδιο 2 υπέρταση είναι σε έναν σχετικά υψηλό κίνδυνο για τα καρδιαγγειακά γεγονότα (όπως τα κτυπήματα, οι επιθέσεις καρδιών, και η συγκοπή καρδιάς), την αποτυχία νεφρών, και τα προβλήματα όρασης, τόσο η γρήγορη επεξεργασία είναι κλινικά σχετική. Η απόφαση να χρησιμοποιηθεί ένας συνδυασμός ως αρχική θεραπεία πρέπει να εξατομικευθεί και πρέπει να διαμορφωθεί από τις εκτιμήσεις όπως η πίεση του αίματος βασικών γραμμών, ο στόχος στόχων, και η επαυξητική πιθανότητα της επίτευξης του στόχου με έναν συνδυασμό έναντι monotherapy. Οι μεμονωμένοι στόχοι πίεσης του αίματος μπορούν να ποικίλουν βασισμένος στον κίνδυνο του ασθενή.

Στοιχεία επικοινωνίας
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Luke Liu

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Φάρμακο αερολύματος

Inhaler Formoterol Budesonide ελεύθερα 200doses με αεροζόλ φάρμακα CFC

Φαρμακευτικό φάρμακο αερολύματος, Nitroglycerin ψεκασμός αερολύματος για τις καρδιακές παθήσεις

Οδοντικός ψεκασμός λιδοκαΐνης 10% 50ml/80ml για Intubation, τοπικός ψεκασμός αναισθητικού

Προφορικά φάρμακα

Προφορικές ταμπλέτες 250mg 500mg Naproxen φαρμάκων για τη Rheumatoid αρθρίτιδα

Συνθετικές παράγωγες Ampicillin κάψες 250 mg 500 προφορικά αντιβιοτικά φάρμακα mg

Αντιαιμοπεταλικές προφορικές ταμπλέτες Acetaminophen ανακούφισης πόνου παρακεταμόλης φαρμάκων

Οφθαλμικό φάρμακο

Πτώσεις Gentamycin ματιών/αυτιών 0,4% Gentamicin προετοιμασιών 10ml οφθαλμικό αντιβιοτικό θειικό άλας

Οφθαλμικό φάρμακο κρέμας Ciprofloxacin, αλοιφή ματιών Ciprofloxacin

Ρινικός ψεκασμός υδροχλωριδίου Oxymetazoline, ρινικές πτώσεις 0,025%/0,05% w/v 20 μιλ.

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Φάρμακο αερολύματος προμηθευτής. Copyright © 2016 - 2020 newlystar-medtech.com. All Rights Reserved. Developed by ECER