801-2, μέγαρο Jindong, Νο 536 δρόμος Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑλοιφή κρέμας πηκτωμάτων

Κρέμα USP Adrenocorticosteroid διπροπιονικών αλάτων Betamethasone κρέμας πηκτωμάτων

Κρέμα USP Adrenocorticosteroid διπροπιονικών αλάτων Betamethasone κρέμας πηκτωμάτων

  • Gel Cream Betamethasone Dipropionate Cream USP Adrenocorticosteroid
 • Gel Cream Betamethasone Dipropionate Cream USP Adrenocorticosteroid

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
  Μάρκα: Newlystar
  Πιστοποίηση: GMP
  Αριθμό μοντέλου: 0.05%:15g, σωλήνας

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 100, 000 σωλήνες
  Τιμή: Negotiation
  Συσκευασία λεπτομέρειες: ένας σωλήνας/κιβώτιο
  Χρόνος παράδοσης: 45days
  Όροι πληρωμής: L/C, T/T
  Δυνατότητα προσφοράς: 200, 000 σωλήνες ανά ημέρα
  Επικοινωνία
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Προϊόν: Κρέμα διπροπιονικών αλάτων Betamethasone Προδιαγραφή: 0.05%:15g, σωλήνας
  Πρότυπα: BP, USP Συσκευασία: ένας σωλήνας/κιβώτιο
  Υψηλό φως:

  Skin care medication

  ,

  Skin Care Ointment

  Κρέμα USP Adrenocorticosteroid διπροπιονικών αλάτων Betamethasone κρέμας πηκτωμάτων

   

   

  Προϊόν: Κρέμα διπροπιονικών αλάτων Betamethasone

  Προδιαγραφή: 0.05%:15g, σωλήνας

  Πρότυπα: BP, USP

  Συσκευασία: ένας σωλήνας/κιβώτιο

   

  Θεραπευτικές ενδείξεις:

  Το διπροπιονικό άλας Betamethasone είναι συνθετικό φθοριωμένο corticosteroid. Είναι ενεργό topically και παράγει μια γρήγορη και συνεχή απάντηση στο έκζεμα και τη δερματίτιδα όλων των τύπων, συμπεριλαμβανομένου του έκτοπου εκζέματος, του photodermatitis, του planus λειχήνων, του simplex λειχήνων, των nodularis prurigo, του discoid Λύκου ερυθηματωδών, του lipoidica necrobiosis, του pretibial myxoedema και του erythroderma. Είναι επίσης αποτελεσματικό στους λιγότερο απαντητικούς όρους όπως η ψωρίαση του κρανίου και η χρόνια ψωρίαση πινακίδων των χεριών και των ποδιών, αλλά αποκλείοντας τη διαδεδομένη ψωρίαση πινακίδων.

   

  Ποσολογία και μέθοδος διοίκησης:

  Ενήλικοι και παιδιά:

  Μιά φορά δύο φορές την ημέρα. Στις περισσότερες περιπτώσεις μια λεπτή ταινία της κρέμας Diprosone πρέπει να εφαρμοστεί για να καλύψει την επηρεασθείσα περιοχή δύο φορές την ημέρα. Για μερικούς ασθενείς η επαρκής θεραπεία συντήρησης μπορεί να επιτευχθεί με λιγότερο συχνή εφαρμογή.

  Η κρέμα Diprosone είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για τις υγρές ή επιφάνειες κλάματος και την αλοιφή για ξηρό, lichenifield ή τα φολιδωτά τραύματα αλλά αυτό δεν είναι αμετάβλητα έτσι.

  Ο έλεγχος της θεραπευτικής αγωγής δόσης μπορεί να επιτευχθεί κατά τη διάρκεια της διαλείπουσας και θεραπείας συντήρησης με τη χρησιμοποίηση της κρέμας Diprobase ή της αλοιφής, τα οχήματα βάσεων της κρέμας και της αλοιφής Diprosone. Τέτοιος έλεγχος μπορεί να είναι απαραίτητος όρους ήπιων και δερμάτων βελτίωσης στους ξηρούς που απαιτούν τη χαμηλή στεροειδή επεξεργασία δόσεων.

   

  Αντενδείξεις:

  Rosacea, ακμή, περιστοματική δερματίτιδα, perianal και γεννητικός κνησμός. Η υπερευαισθησία σε οποιαδήποτε από τα συστατικά των παρουσιάσεων Diprosone αντενδείκνυται τη χρήση τους όπως τα tuberculous και πιό προερχόμενα από ιό τραύματα του δέρματος, ιδιαίτερα simplex έρπη, vaccinia, varicella. Το Diprosone δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί στις εκρήξεις πετσετών, τις μυκητιακές ή βακτηριακές μολύνσεις δερμάτων χωρίς κατάλληλη συνακόλουθη αντιμολυσματική θεραπεία.

   

  Ειδικές προειδοποιήσεις και προφυλάξεις για τη χρήση:

  Η τοπική και συστημική τοξικότητα είναι κοινή, ειδικά μετά από τη μακροχρόνια συνεχή χρήση στις μεγάλες περιοχές του χαλασμένου δέρματος, στις κάμψεις ή με το κλείσιμο πολυαιθυλένιου. Εάν χρησιμοποιούνται στα παιδιά ή στο πρόσωπο οι σειρές μαθημάτων πρέπει να περιοριστούν σε 5 ημέρες. Η μακροπρόθεσμη συνεχής θεραπεία πρέπει να αποφευχθεί σε όλους τους ασθενείς ανεξάρτητα από την ηλικία.

  Το κλείσιμο δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί.

  Επίκαιρα corticosteroids μπορούν να είναι επικίνδυνα στην ψωρίαση για διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένων των υποτροπών αναπήδησης μετά από την ανάπτυξη της ανοχής, κίνδυνος της γενικευμένης pustular ψωρίασης και τοπικής συστημικής τοξικότητας λόγω της εξασθενισμένης λειτουργίας εμποδίων του δέρματος. Η προσεκτική υπομονετική επίβλεψη είναι σημαντική.

  Γενικός: Η συστημική απορρόφηση επίκαιρα corticosteroids μπορεί να παραγάγει την αντιστρέψιμη καταστολή άξονα HPA με τη δυνατότητα για την ανεπάρκεια glucocorticosteroid μετά από την απόσυρση της επεξεργασίας. Οι εκδηλώσεις του συνδρόμου Cushing μπορούν επίσης να παραχθούν σε μερικούς ασθενείς από τη συστημική απορρόφηση επίκαιρα corticosteroids ενώ στη θεραπεία. Οι ασθενείς που λαμβάνουν μια μεγάλη δόση ενός ισχυρού επίκαιρου στεροειδούς που απευθύνεται σε μια μεγάλη επιφάνεια πρέπει να αξιολογηθούν περιοδικά για τα στοιχεία της καταστολής άξονα HPA. Εάν η καταστολή άξονα HPA σημειώνεται, μια προσπάθεια πρέπει να γίνει να αποσύρει το φάρμακο, να μειώσει τη συχνότητα της εφαρμογής, ή να αντικαταστήσει λιγότερο ισχυρό corticosteroid.

  Η αποκατάσταση της λειτουργίας άξονα HPA είναι γενικά γρήγορη και πλήρης επάνω στην αναστολή του φαρμάκου. Σπάνια, τα σημάδια και τα συμπτώματα της στεροειδούς απόσυρσης μπορούν να εμφανιστούν, απαιτώντας συμπληρωματικά συστημικά corticosteroids.

  Οποιεσδήποτε από τις παρενέργειες που αναφέρονται μετά από τη συστημική χρήση corticosteroids, συμπεριλαμβανομένης της επινεφρίδιου καταστολής, μπορούν επίσης να εμφανιστούν με επίκαιρα corticosteroids, ειδικά στα νήπια και τα παιδιά.

  Οι παιδιατρικοί ασθενείς μπορούν να είναι πιό ευαίσθητοι στη συστημική τοξικότητα από τις ισοδύναμες δόσεις λόγω της μεγαλύτερης επιφάνειας δερμάτων τους στις μαζικές αναλογίες σωμάτων.

  Εάν η ενόχληση αναπτύσσεται, η θεραπεία πρέπει να είναι διακομμένη και κατάλληλη θεραπεία που καθιερώνεται. Το Diprosone δεν είναι για την οφθαλμική χρήση.

  Η οπτική διαταραχή μπορεί να αναφερθεί με τη συστημική και επίκαιρη (συμπεριλαμβανομένης, ενδορυνικής, εισπνεόμενης και ενδοφθάλμιος) corticosteroid χρήση. Εάν ένας ασθενής παρουσιάζει με τα συμπτώματα όπως η θολωμένη όραση ή άλλες οπτικές διαταραχές, ο ασθενής πρέπει να εξεταστεί για την παραπομπή σε έναν οφθαλμολόγο για την αξιολόγηση των πιθανών αιτιών των οπτικών διαταραχών που μπορούν να περιλάβουν τον καταρράκτη, το γλαύκωμα ή τις σπάνιες ασθένειες όπως το κεντρικό ορώδες chorioretinopathy (CSCR) που είναι αναφερόμενη μεταγενέστερη χρήση συστημικά και επίκαιρα corticosteroids. Παιδιατρικός πληθυσμός:

  Οι παιδιατρικοί ασθενείς μπορούν να καταδείξουν ότι η μεγαλύτερη ευαισθησία σε επίκαιρο η καταστολή άξονα HPA και στην εξωγενή corticosteroid-προκληθείσα καταστολή άξονα HPA και στα εξωγενή corticosteroid αποτελέσματα από τους ενήλικους ασθενείς λόγω της μεγαλύτερης απορρόφησης λόγω μιας μεγαλύτερης επιφάνειας δερμάτων στην αναλογία βάρους σωμάτων. Η καταστολή άξονα HPA, το σύνδρομο Cushing και η ενδοκρανιακή υπέρταση έχουν αναφερθεί στους παιδιατρικούς ασθενείς που λαμβάνουν επίκαιρα corticosteroids. Οι εκδηλώσεις της επινεφρίδιου καταστολής στους παιδιατρικούς ασθενείς περιλαμβάνουν τη γραμμική καθυστέρηση αύξησης, το καθυστερημένο κέρδος βάρους, τα χαμηλά cortisol πλάσματος επίπεδα και μια απουσία απάντησης στην υποκίνηση ACTH. Οι εκδηλώσεις της ενδοκρανιακής υπέρτασης περιλαμβάνουν μια διόγκωση fontanelle, τους πονοκέφαλους και το διμερές papilledema.

   

  Αλληλεπίδραση με άλλα ιατρικά προϊόντα και άλλες μορφές αλληλεπίδρασης:

  Που δηλώνεται.

   

  Εγκυμοσύνη και γαλακτοπαραγωγή:

  Δεν υπάρχει καμία επαρκής και καλά ελεγχόμενη μελέτη της τερατογενετικής δυνατότητας topically εφαρμοσμένα corticosteroids στις εγκύους γυναίκες. Επομένως τα επίκαιρα στεροειδή πρέπει να χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μόνο εάν το πιθανό όφελος δικαιολογεί τον πιθανό κίνδυνο για το έμβρυο.

  Δεν είναι γνωστό εάν η επίκαιρη διοίκηση corticosteroids θα οδηγούσε στην ικανοποιητική συστημική απορρόφηση για να παραγάγει τις ανιχνεύσιμες ποσότητες στο μητρικό γάλα. Systemically διεξαχθε'ντα corticosteroids εκκρίνονται στο μητρικό γάλα σε ποσότητες μη πιθανές να έχουν μια επιβλαβή επίδραση στο νήπιο. Εντούτοις, μια απόφαση πρέπει να ληφθεί εάν να διακόψει το φάρμακο, λαμβάνοντας υπόψη τη σημασία του φαρμάκου στη μητέρα.

   

  Αποτελέσματα στη δυνατότητα να οδηγηθούν και να χρησιμοποιηθούν οι μηχανές:

  Κανένας που δηλώνεται.

   

  Ανεπιθύμητα αποτελέσματα:

  Οι προετοιμασίες δερμάτων Diprosone γενικά καλά ανέχονται και οι παρενέργειες είναι σπάνιες. Η συστημική απορρόφηση του διπροπιονικού άλατος betamethasone μπορεί να αυξηθεί εάν οι εκτενείς επιφάνειες σωμάτων ή οι πτυχές δερμάτων αντιμετωπίζονται για τις παρατεταμένες περιόδους ή με τα υπερβολικά ποσά στεροειδών. Οι κατάλληλες προφυλάξεις πρέπει να ληφθούν σε αυτές τις περιπτώσεις, ιδιαίτερα με τα νήπια και τα παιδιά.

  Οι ακόλουθες τοπικές δυσμενείς αντιδράσεις που έχουν αναφερθεί με τη χρήση Diprosone περιλαμβάνουν: κάψιμο, να φαγουρίσει, ενόχληση, ξηρότητα, folliculitis, hypertrichosis, acneiform εκρήξεις, hypopigmentation, περιστοματική δερματίτιδα, αλλεργική δερματίτιδα επαφών, maceration του δέρματος, δευτεροβάθμια μόλυνση, striae και miliaria.

  Η συνεχής εφαρμογή χωρίς διακοπή μπορεί να οδηγήσει στην τοπική ατροφία του δέρματος, των striae και της επιφανειακής αγγειακής διαστολής, ιδιαίτερα στο πρόσωπο.

  Η όραση που θολώνεται έχει αναφερθεί με corticosteroid τη χρήση (συχνότητα γνωστή).

   

  Υπερβολική δόση:

  Η υπερβολική παρατεταμένη χρήση επίκαιρα corticosteroids μπορεί να καταστείλει τις λειτουργίες pituitaryadrenal με συνέπεια τη δευτεροβάθμια επινεφρίδιο ανεπάρκεια που είναι συνήθως αντιστρέψιμη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η κατάλληλη συμπτωματική επεξεργασία είναι υποδειγμένη. Εάν η καταστολή άξονα HPA σημειώνεται, μια προσπάθεια πρέπει να γίνει να αποσύρει το φάρμακο, να μειώσει τη συχνότητα της εφαρμογής, ή να αντικαταστήσει ένα λιγότερο ισχυρό στεροειδές.

  Το στεροειδές περιεχόμενο κάθε σωλήνα είναι τόσο χαμηλό ώστε να υπάρξει ελάχιστη ή καμία τοξική επίδραση στο απίθανο γεγονός της τυχαίας προφορικής κατάποσης.

   

  ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ:

  Pharmacodynamic ιδιότητες

  Οι προετοιμασίες Diprosone περιέχουν τον εστέρα διπροπιονικών αλάτων του betamethasone που είναι glucocorticoid εκθέτοντας τις γενικές ιδιότητες corticosteroids.

  Στις φαρμακολογικές δόσεις, corticosteroids χρησιμοποιούνται πρώτιστα για τα αντιφλεγμονώδη ή/και άνοσα suppressive αποτελέσματά τους.

  Επίκαιρα corticosteroids όπως το διπροπιονικό άλας betamethasone είναι αποτελεσματικά στην επεξεργασία μιας σειράς dermatoses λόγω των αντιφλεγμονωδών, αντικνησμωδών και vasoconstrictive ενεργειών τους. Εντούτοις, ενώ τα φυσιολογικά, φαρμακολογικά και κλινικά αποτελέσματα corticosteroids είναι καλά - γνωστός, οι ακριβείς μηχανισμοί της δράσης τους σε κάθε ασθένεια είναι αβέβαιοι.

  Φαρμακοκινητικές ιδιότητες

  Η έκταση της διαδερματικής απορρόφησης επίκαιρα corticosteroids καθορίζεται από πολλούς παράγοντες συμπεριλαμβανομένου του οχήματος, την ακεραιότητα του επιδερμικού εμποδίου και τη χρήση των occlusive σαλτσών.

  Επίκαιρα corticosteroids μπορούν να απορροφηθούν μέσω του άθικτου, κανονικού δέρματος. Η ανάφλεξη ή/και άλλες διαδικασίες ασθενειών στο δέρμα μπορούν να αυξήσουν τη διαδερματική απορρόφηση. Οι Occlusive σάλτσες αυξάνουν αισθητά τη διαδερματική απορρόφηση επίκαιρα corticosteroids.

  Μιά φορά απορροφημένα μέσω του δέρματος, επίκαιρα corticosteroids εισάγουν τις φαρμακοκινητικές διαβάσεις παρόμοιες με systemically διεξαχθε'ντα corticosteroids. Corticosteroids είναι συνδεδεμένα στις πρωτεΐνες πλάσματος στις ποικιλίες βαθμών, μεταβολίζονται πρώτιστα στο συκώτι και εκκρίνονται από τα νεφρά. Μερικά από επίκαιρα corticosteroids και τους μεταβολίτες τους εκκρίνονται επίσης στη χολή.

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Luke Liu

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα
  Φάρμακο αερολύματος

  Inhaler Formoterol Budesonide ελεύθερα 200doses με αεροζόλ φάρμακα CFC

  Φαρμακευτικό φάρμακο αερολύματος, Nitroglycerin ψεκασμός αερολύματος για τις καρδιακές παθήσεις

  Οδοντικός ψεκασμός λιδοκαΐνης 10% 50ml/80ml για Intubation, τοπικός ψεκασμός αναισθητικού

  Προφορικά φάρμακα

  Προφορικές ταμπλέτες 250mg 500mg Naproxen φαρμάκων για τη Rheumatoid αρθρίτιδα

  Συνθετικές παράγωγες Ampicillin κάψες 250 mg 500 προφορικά αντιβιοτικά φάρμακα mg

  Αντιαιμοπεταλικές προφορικές ταμπλέτες Acetaminophen ανακούφισης πόνου παρακεταμόλης φαρμάκων

  Οφθαλμικό φάρμακο

  Πτώσεις Gentamycin ματιών/αυτιών 0,4% Gentamicin προετοιμασιών 10ml οφθαλμικό αντιβιοτικό θειικό άλας

  Οφθαλμικό φάρμακο κρέμας Ciprofloxacin, αλοιφή ματιών Ciprofloxacin

  Ρινικός ψεκασμός υδροχλωριδίου Oxymetazoline, ρινικές πτώσεις 0,025%/0,05% w/v 20 μιλ.

  Αίτηση κράτησης

  E-Mail | Sitemap

  Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Φάρμακο αερολύματος προμηθευτής. © 2016 - 2021 newlystar-medtech.com. All Rights Reserved.