801-2, μέγαρο Jindong, Νο 536 δρόμος Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠροφορικά φάρμακα

Ντυμένες ταμπλέτες ταινιών ταμπλετών Levofloxacin, 250mg, προφορικά αντιβιοτικά φαρμάκων 500mg

Ντυμένες ταμπλέτες ταινιών ταμπλετών Levofloxacin, 250mg, προφορικά αντιβιοτικά φαρμάκων 500mg

Levofloxacin Tablets Film coated Tablets, 250mg, 500mg Oral Medications Antibiotics

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Newlystar
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: Ντυμένες ταμπλέτες ταινιών, 250mg, 500mg

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: δύο εκατομμύριο ταμπλέτες
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10/φουσκάλα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: Ένα εκατομμύριο χάπια ανά ημέρα
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Προϊόν: Ταμπλέτες Levofloxacin Προδιαγραφή: Ντυμένες ταμπλέτες ταινιών, 250mg, 500mg
Πρότυπο: BP, USP Συσκευασία: 10/φουσκάλα

Ντυμένες ταμπλέτες ταινιών ταμπλετών Levofloxacin, 250mg, προφορικά αντιβιοτικά φαρμάκων 500mg

 

Προϊόν: Ταμπλέτες Levofloxacin

Προδιαγραφή: Ντυμένες ταμπλέτες ταινιών, 250mg, 500mg

Πρότυπα: BP, USP

Συσκευασία: 10/φουσκάλα

 

Περιγραφή:

Το Levofloxacin είναι συνθετικός αντιβακτηριακός πράκτορας ευρύς-φάσματος για την προφορική διοίκηση. Οι ταμπλέτες Levofloxacin είναι διαθέσιμες δεδομένου ότι οι ταινία-ντυμένες ταμπλέτες περιέχουν 500 mg (όπως εκφράζεται στην άνυδρη μορφή).

 

Ενδείξεις και χρήση:

Για να μειώσουν την ανάπτυξη των drug-resistant βακτηριδίων και να διατηρήσουν την αποτελεσματικότητα των ταμπλετών levofloxacin και άλλων αντιβακτηριακών φαρμάκων, οι ταμπλέτες levofloxacin πρέπει να χρησιμοποιηθούν μόνο για να θεραπεύσουν ή να προλάβουν τις μολύνσεις που αποδεικνύονται ή υποψιάζονται έντονα για να προκληθούν από τα ευαίσθητα βακτηρίδια. Όταν οι πληροφορίες πολιτισμού και ευαισθησίας είναι διαθέσιμες, πρέπει να εξεταστούν στην επιλογή ή την τροποποίηση της αντιβακτηριακής θεραπείας. Ελλείψει τέτοιων στοιχείων, τα τοπικά σχέδια επιδημιολογίας και ευαισθησίας μπορούν να συμβάλουν στην εμπειρική επιλογή της θεραπείας.

 

Οι ταμπλέτες Levofloxacin είναι υποδειγμένες για τη μεταχείριση των ενηλίκων (≥ 18 ηλικίες) με τις ήπιες, μέτριες, και βαριάς μορφής μολύνσεις που προκαλούνται από τις ευαίσθητες πιέσεις των οριζόμενων μικροοργανισμών στους όρους που απαριθμούνται σε αυτό το τμήμα.

 

Πολιτισμός και δοκιμή ευαισθησίας

Οι κατάλληλες δοκιμές πολιτισμού και ευαισθησίας πρέπει να εκτελεσθούν πριν από την επεξεργασία προκειμένου να απομονωθούν και να προσδιοριστούν οι οργανισμοί προκαλώντας τη μόλυνση και για να καθορίσουν την ευαισθησία τους στο levofloxacin [δείτε την ΚΛΙΝΙΚΗ ΦΑΡΜΑΚΟΛΟΓΙΑ (12,4)]. Η θεραπεία με τις ταμπλέτες levofloxacin μπορεί να αρχίσει προτού να τα αποτελέσματα αυτών των δοκιμών μόλις τα αποτελέσματα διατεθούν, η κατάλληλη θεραπεία πρέπει να επιλεχτεί.

 

Όπως με άλλα φάρμακα σε αυτήν την κατηγορία, μερικές πιέσεις του pseudomonas-$l*aeruginosa μπορούν να αναπτύξουν την αντίσταση αρκετά γρήγορα κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας με τις ταμπλέτες levofloxacin. Ο πολιτισμός και η δοκιμή ευαισθησίας αποδοθείς περιοδικά κατά τη διάρκεια της θεραπείας θα παράσχουν τις πληροφορίες για τη συνεχή ευαισθησία των παθογόνων στον αντιμικροβιακό πράκτορα και επίσης την πιθανή εμφάνιση της βακτηριακής αντίστασης.

 

1.1 πνευμονία Nosocomial

Οι ταμπλέτες Levofloxacin είναι υποδειγμένες για τη θεραπεία της nosocomial πνευμονίας λόγω του methicillin-ευαίσθητου σταφυλοκόκκου - χρυσού, pseudomonas-$l*aeruginosa, Serratia marcescens, Escherichia coli, Klebsiella pneumoniae, Hemophilus - influenzae, ή το στρεπτόκοκκο pneumoniae. Η θεραπεία Adjunctive πρέπει να χρησιμοποιηθεί όπως κλινικά υποδεικνύεται. Όπου το pseudomonas-$l*aeruginosa είναι ένα τεκμηριωμένο ή πιθανό παθογόνο, η θεραπεία συνδυασμού με μια β-λακτάμη αντι-pseudomonal συστήνεται.

 

1.2 κοινοτικός-επίκτητη πνευμονία: 7-14 θεραπευτική αγωγή επεξεργασίας ημέρας

Οι ταμπλέτες Levofloxacin είναι υποδειγμένες για τη θεραπεία της κοινοτικός-επίκτητης πνευμονίας λόγω του methicillin-ευαίσθητου σταφυλοκόκκου - χρυσού, στρεπτόκοκκος pneumoniae (συμπεριλαμβανομένου του πολυ-φάρμακο-ανθεκτικού στρεπτοκόκκου pneumoniae [MDRSP]), Hemophilus - influenzae, parainfluenzae Haemophilus, Klebsiella pneumoniae, catarrhalis Moraxella, pneumoniae Chlamydophila, pneumophila Legionella, ή Mycoplasma pneumoniae.

 

Οι απομονώσεις MDRSP είναι πιέσεις ανθεκτικές σε δύο ή περισσότεροι από τα ακόλουθα αντιβακτηριακά: πενικιλίνη (MIC ≥ 2 mcg/mL), 2$ες κεφαλοσπορίνες παραγωγής, π.χ., cefuroxime, macrolides, tetracyclines και trimethoprim/sulfamethoxazole.

 

1.3 κοινοτικός-επίκτητη πνευμονία: πέντε ημερών θεραπευτική αγωγή επεξεργασίας

Οι ταμπλέτες Levofloxacin είναι υποδειγμένες για τη θεραπεία της κοινοτικός-επίκτητης πνευμονίας λόγω του στρεπτοκόκκου pneumoniae (αποκλείοντας τις πολυ-φάρμακο-ανθεκτικές πιέσεις [MDRSP]), Hemophilus - influenzae, parainfluenzae Haemophilus, Mycoplasma pneumoniae, ή pneumoniae Chlamydophila.

 

1.4 οξεία βακτηριακή ιγμορίτιδα: πέντε ημερών και θεραπευτικές αγωγές επεξεργασίας 10-14 ημερών

Οι ταμπλέτες Levofloxacin είναι υποδειγμένες για τη θεραπεία της οξείας βακτηριακής ιγμορίτιδας λόγω του στρεπτοκόκκου pneumoniae, Hemophilus - influenzae, ή catarrhalis Moraxella.

 

1.5 οξεία βακτηριακή επιδείνωση της χρόνιας βρογχίτιδας

Οι ταμπλέτες Levofloxacin είναι υποδειγμένες για την επεξεργασία της οξείας βακτηριακής επιδείνωσης της χρόνιας βρογχίτιδας λόγω του methicillin-ευαίσθητου σταφυλοκόκκου - χρυσού, στρεπτόκοκκος pneumoniae, Hemophilus - influenzae, parainfluenzae Haemophilus, ή catarrhalis Moraxella.

 

1.6 περίπλοκες μολύνσεις δερμάτων και δομών δερμάτων

Οι ταμπλέτες Levofloxacin είναι υποδειγμένες για τη θεραπεία των περίπλοκων μολύνσεων δερμάτων και δομών δερμάτων λόγω του methicillin-ευαίσθητου σταφυλοκόκκου - χρυσού, εντερόκοκκος faecalis, στρεπτόκοκκος - pyogenes, ή Proteus τα mirabilis.

 

1.7 απλές μολύνσεις δερμάτων και δομών δερμάτων

Οι ταμπλέτες Levofloxacin είναι υποδειγμένες για τη θεραπεία των απλών μολύνσεων δερμάτων και δομών δερμάτων (ήπιων για να συγκρατήσουν) συμπεριλαμβανομένων των αποστημάτων, cellulitis, furuncles, impetigo, πυοδερμία, άνεμος μολύνσεις, λόγω του methicillin-ευαίσθητου σταφυλοκόκκου - χρυσού, ή στρεπτόκοκκος - pyogenes.

 

1.8 χρόνιο βακτηριακό Prostatitis

Οι ταμπλέτες Levofloxacin είναι υποδειγμένες για την επεξεργασία χρόνιο βακτηριακό prostatitis λόγω Escherichia coli, του εντεροκόκκου faecalis, ή methicillin-ευαίσθητο epidermidis σταφυλοκόκκων.

 

1.9 περίπλοκες μολύνσεις ουρικών κομματιών: πέντε ημερών θεραπευτική αγωγή επεξεργασίας

Οι ταμπλέτες Levofloxacin είναι υποδειγμένες για τη θεραπεία των περίπλοκων μολύνσεων ουρικών κομματιών λόγω Escherichia coli, Klebsiella των pneumoniae, ή Proteus των mirabilis.

 

1.10 περίπλοκες μολύνσεις ουρικών κομματιών: δέκα ημερών θεραπευτική αγωγή επεξεργασίας

Οι ταμπλέτες Levofloxacin είναι υποδειγμένες για τη θεραπεία των περίπλοκων μολύνσεων ουρικών κομματιών (ήπιων για να συγκρατήσουν) που οφείλονται στον εντερόκοκκο faecalis, το εντεροβακτήριο cloacae, Escherichia coli, Klebsiella τα pneumoniae, Proteus τα mirabilis, ή το pseudomonas-$l*aeruginosa.

 

1.11 οξύ Pyelonephritis: 5 ή δέκα ημερών θεραπευτική αγωγή επεξεργασίας

Οι ταμπλέτες Levofloxacin είναι υποδειγμένες για την επεξεργασία οξύ pyelonephritis που προκαλείται από Escherichia coli, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων με την ταυτόχρονη βακτηραιμία.

 

1.12 απλές μολύνσεις ουρικών κομματιών

Οι ταμπλέτες Levofloxacin είναι υποδειγμένες για τη θεραπεία των απλών μολύνσεων ουρικών κομματιών (ήπιων για να συγκρατήσουν) που οφείλονται σε Escherichia coli, Klebsiella τα pneumoniae, ή το saprophyticus σταφυλοκόκκων.

 

1.13 άνθρακας Inhalational (θέση - έκθεση)

Οι ταμπλέτες Levofloxacin είναι υποδειγμένες για τον άνθρακα inhalational (μετα-έκθεση) για να μειώσουν την επίπτωση ή την πρόοδο της ασθένειας μετά από την έκθεση στο με αεροζόλ βάκιλο anthracis. Η αποτελεσματικότητα του levofloxacin είναι βασισμένη στις συγκεντρώσεις πλάσματος που επιτυγχάνονται στους ανθρώπους, ένα αναπληρωματικό σημείο τέλους εύλογα πιθανό να προβλέψει το κλινικό όφελος. Οι ταμπλέτες Levofloxacin δεν έχουν εξεταστεί στους ανθρώπους για την πρόληψη μετα-έκθεσης του άνθρακα εισπνοής. Η ασφάλεια των ταμπλετών levofloxacin στους ενηλίκους κατά τις διάρκειες της θεραπείας πέρα από 28 ημέρες ή στους παιδιατρικούς ασθενείς κατά τις διάρκειες της θεραπείας πέρα από 14 ημέρες δεν έχει μελετηθεί. Η παρατεταμένη θεραπεία levofloxacin πρέπει μόνο να χρησιμοποιηθεί όταν ξεπερνά το όφελος τον κίνδυνο σε βάρος.

Στοιχεία επικοινωνίας
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Luke Liu

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Φάρμακο αερολύματος

Inhaler Formoterol Budesonide ελεύθερα 200doses με αεροζόλ φάρμακα CFC

Φαρμακευτικό φάρμακο αερολύματος, Nitroglycerin ψεκασμός αερολύματος για τις καρδιακές παθήσεις

Οδοντικός ψεκασμός λιδοκαΐνης 10% 50ml/80ml για Intubation, τοπικός ψεκασμός αναισθητικού

Προφορικά φάρμακα

Προφορικές ταμπλέτες 250mg 500mg Naproxen φαρμάκων για τη Rheumatoid αρθρίτιδα

Συνθετικές παράγωγες Ampicillin κάψες 250 mg 500 προφορικά αντιβιοτικά φάρμακα mg

Αντιαιμοπεταλικές προφορικές ταμπλέτες Acetaminophen ανακούφισης πόνου παρακεταμόλης φαρμάκων

Οφθαλμικό φάρμακο

Πτώσεις Gentamycin ματιών/αυτιών 0,4% Gentamicin προετοιμασιών 10ml οφθαλμικό αντιβιοτικό θειικό άλας

Οφθαλμικό φάρμακο κρέμας Ciprofloxacin, αλοιφή ματιών Ciprofloxacin

Ρινικός ψεκασμός υδροχλωριδίου Oxymetazoline, ρινικές πτώσεις 0,025%/0,05% w/v 20 μιλ.

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Φάρμακο αερολύματος προμηθευτής. Copyright © 2016 - 2020 newlystar-medtech.com. All Rights Reserved.