801-2, μέγαρο Jindong, Νο 536 δρόμος Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠροφορικά φάρμακα

Ντυμένες ταμπλέτες ταινιών ταμπλετών Proxetil Cefpodoxime, 100mg, προφορικά αντιβιοτικά φαρμάκων 200mg

Ντυμένες ταμπλέτες ταινιών ταμπλετών Proxetil Cefpodoxime, 100mg, προφορικά αντιβιοτικά φαρμάκων 200mg

Cefpodoxime Proxetil Tablets Film coated Tablets, 100mg, 200mg Oral Medications Antibiotics

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Newlystar
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: Ντυμένες ταμπλέτες ταινιών, 100mg, 200mg

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 500, 000 ταμπλέτες
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10/φουσκάλα
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: Ένα εκατομμύριο χάπια ανά ημέρα
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Προϊόν: Ταμπλέτες Proxetil Cefpodoxime Προδιαγραφή: Ντυμένες ταμπλέτες ταινιών, 100mg, 200mg
Πρότυπο: BP, USP Συσκευασία: 10/φουσκάλα

Ντυμένες ταμπλέτες ταινιών ταμπλετών Proxetil Cefpodoxime, 100mg, προφορικά αντιβιοτικά φαρμάκων 200mg

 

Προϊόν: Ταμπλέτες Proxetil Cefpodoxime

Προδιαγραφή: Ντυμένες ταμπλέτες ταινιών, 100mg, 200mg

Πρότυπα: BP, USP

Συσκευασία: 10/φουσκάλα

 

Περιγραφή:

Το Cefpodoxime proxetil είναι ένα προφορικά διεξαχθε'ν, εκτεταμένο φάσμα, semi-synthetic αντιβιοτικό της κατηγορίας κεφαλοσπορίνης. Το Cefpodoxime proxetil είναι ένα προφάρμακο ο ενεργός μεταβολίτης του είναι cefpodoxime. Όλες οι δόσεις του cefpodoxime proxetil σε αυτό το ένθετο εκφράζονται από την άποψη της ενεργού μερίδας cefpodoxime. Το φάρμακο παρέχεται ως ταινία-ντυμένες ταμπλέτες.

 

Οι ταμπλέτες Cefpodoxime proxetil, USP περιέχουν cefpodoxime proxetil USP ισοδύναμο με 100 mg ή 200 mg της δραστηριότητας cefpodoxime.

 

Ενδείξεις και χρήση:

Το Cefpodoxime proxetil είναι υποδειγμένο για τη θεραπεία των ασθενών με ήπιο για να συγκρατήσει τις μολύνσεις που προκαλούνται από τις ευαίσθητες πιέσεις των οριζόμενων μικροοργανισμών στους όρους που απαριθμούνται κατωτέρω.

 

Οι συνιστώμενες δόσεις, οι διάρκειες της θεραπείας, και οι εφαρμόσιμοι ασθενείς πληθυσμοί ποικίλλουν μεταξύ αυτών των μολύνσεων. Παρακαλώ δείτε τη ΔΟΣΗ ΚΑΙ τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ για τις συγκεκριμένες συστάσεις. Οξέα μέσα otitis που προκαλούνται από το στρεπτόκοκκο pneumoniae (αποκλείοντας τις penicillin-resistant πιέσεις), το στρεπτόκοκκο - pyogenes, Hemophilus - influenzae (συμπεριλαμβανομένης της βήτα-lactamase-παραγωγής των πιέσεων), ή catarrhalis Moraxella (Branhamella) (συμπεριλαμβανομένης της βήτα-lactamase-παραγωγής των πιέσεων).

Φαρυγγίτιδα ή/και αμυγδαλίτιδα που προκαλούνται από το στρεπτόκοκκο - pyogenes.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μόνο η πενικιλίνη από τον ενδομυϊκό τρόπο της χορήγησης έχει αποδειχθεί για να είναι αποτελεσματική στην προφύλαξη του ρευματικού πυρετού. Το Cefpodoxime proxetil είναι γενικά αποτελεσματικό στην εξόντωση των στρεπτοκόκκων από το στοματοφάρυγγα. Εντούτοις, τα στοιχεία που καθιερώνουν την αποτελεσματικότητα του cefpodoxime proxetil για την προφύλαξη του επόμενου ρευματικού πυρετού δεν είναι διαθέσιμα.

 

Κοινοτικός-επίκτητη πνευμονία που προκαλείται από τα pneumoniae ή Hemophilus του S. - influenzae (συμπεριλαμβανομένης της βήτα-lactamase-παραγωγής των πιέσεων).

Οξεία βακτηριακή επιδείνωση της χρόνιας βρογχίτιδας που προκαλείται από τα pneumoniae του S., Hemophilus - influenzae (μη-βήτα-lactamase-που παράγουν τις πιέσεις μόνο), ή catarrhalis Μ. Τα στοιχεία είναι ανεπαρκή αυτή τη στιγμή να καθιερώσουν την αποτελεσματικότητα στους ασθενείς με τις οξείες βακτηριακές επιδεινώσεις της χρόνιας βρογχίτιδας που προκαλούνται από το βήτα-lactamase που παράγει τις πιέσεις Hemophilus - influenzae.

Οξεία, απλή urethral και αυχενική βλεννόρροια που προκαλείται από τις βλεννόρροιες διπλόκοκκου του Neisser (συμπεριλαμβανομένης της penicillinase-παραγωγής των πιέσεων).

Οξείες, απλές ορθοπρωκτικές μολύνσεις στις γυναίκες λόγω των βλεννορροιών διπλόκοκκου του Neisser (συμπεριλαμβανομένης της penicillinase-παραγωγής των πιέσεων).

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η αποτελεσματικότητα του cefpodoxime στη θεραπεία των αρσενικών ασθενών με τις πρωκτικές μολύνσεις που προκαλούνται από τις βλεννόρροιες Ν. δεν έχει καθιερωθεί. Τα στοιχεία δεν υποστηρίζουν τη χρήση του cefpodoxime proxetil στη θεραπεία των pharyngeal μολύνσεων λόγω των βλεννορροιών Ν. στους άνδρες ή τις γυναίκες.

 

Το απλό δέρμα και το δέρμα κτίζουν τις μολύνσεις που προκαλούνται από το σταφυλόκοκκο - χρυσό (συμπεριλαμβανομένης της penicillinase-παραγωγής των πιέσεων) ή στρεπτόκοκκος - pyogenes. Τα αποστήματα πρέπει να στραγγιχτούν χειρουργικά όπως κλινικά υποδεικνύονται.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στις κλινικές δοκιμές, η επιτυχής θεραπεία των απλών μολύνσεων δερμάτων και δομών δερμάτων ήταν σχετική με τη δόση. Η αποτελεσματική θεραπευτική δόση για τις μολύνσεις δερμάτων ήταν υψηλότερη από εκείνοι που χρησιμοποιήθηκαν σε άλλες συνιστώμενες ενδείξεις.

Οξεία άνω γναθιαία ιγμορίτιδα που προκαλείται από Hemophilus - influenzae (συμπεριλαμβανομένης της βήτα-lactamase-παραγωγής των πιέσεων), στρεπτόκοκκος pneumoniae, και catarrhalis Moraxella.

Απλές μολύνσεις ουρικών κομματιών (κυστίτιδα) που προκαλούνται από Escherichia coli, Klebsiella τα pneumoniae, Proteus τα mirabilis, ή το saprophyticus σταφυλοκόκκων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην εξέταση της χρήσης του cefpodoxime proxetil στην επεξεργασία της κυστίτιδας, cefpodoxime proxetil τα χαμηλότερα βακτηριακά ποσοστά εξόντωσης πρέπει να ζυγιστούν ενάντια στα αυξανόμενα ποσοστά εξόντωσης και τα διαφορετικά σχεδιαγράμματα ασφάλειας μερικών άλλων κατηγοριών εγκεκριμένων πρακτόρων.

Τα κατάλληλα δείγματα για τη βακτηριολογική εξέταση πρέπει να ληφθούν προκειμένου να απομονωθούν και να προσδιοριστούν οι αιτιολογικοί οργανισμοί και για να καθορίσουν την ευαισθησία τους στο cefpodoxime. Η θεραπεία μπορεί να καθιερωθεί αναμένοντας τα αποτελέσματα αυτών των μελετών. Μόλις αυτά τα αποτελέσματα διατεθούν, η αντιμικροβιακή θεραπεία πρέπει να ρυθμιστεί αναλόγως.

 

Για να μειώσει την ανάπτυξη των drug-resistant βακτηριδίων και να διατηρήσει την αποτελεσματικότητα του cefpodoxime proxetil και άλλων αντιβακτηριακών φαρμάκων, cefpodoxime proxetil πρέπει να χρησιμοποιηθεί μόνο για να θεραπεύσει ή να προλάβει τις μολύνσεις που αποδεικνύονται ή υποψιάζονται έντονα για να προκληθούν από τα ευαίσθητα βακτηρίδια. Όταν οι πληροφορίες πολιτισμού και ευαισθησίας είναι διαθέσιμες, πρέπει να εξεταστούν στην επιλογή ή την τροποποίηση της αντιβακτηριακής θεραπείας. Ελλείψει τέτοιων στοιχείων, τα τοπικά σχέδια επιδημιολογίας και ευαισθησίας μπορούν να συμβάλουν στην εμπειρική επιλογή της θεραπείας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Luke Liu

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Φάρμακο αερολύματος

Inhaler Formoterol Budesonide ελεύθερα 200doses με αεροζόλ φάρμακα CFC

Φαρμακευτικό φάρμακο αερολύματος, Nitroglycerin ψεκασμός αερολύματος για τις καρδιακές παθήσεις

Οδοντικός ψεκασμός λιδοκαΐνης 10% 50ml/80ml για Intubation, τοπικός ψεκασμός αναισθητικού

Προφορικά φάρμακα

Προφορικές ταμπλέτες 250mg 500mg Naproxen φαρμάκων για τη Rheumatoid αρθρίτιδα

Συνθετικές παράγωγες Ampicillin κάψες 250 mg 500 προφορικά αντιβιοτικά φάρμακα mg

Αντιαιμοπεταλικές προφορικές ταμπλέτες Acetaminophen ανακούφισης πόνου παρακεταμόλης φαρμάκων

Οφθαλμικό φάρμακο

Πτώσεις Gentamycin ματιών/αυτιών 0,4% Gentamicin προετοιμασιών 10ml οφθαλμικό αντιβιοτικό θειικό άλας

Οφθαλμικό φάρμακο κρέμας Ciprofloxacin, αλοιφή ματιών Ciprofloxacin

Ρινικός ψεκασμός υδροχλωριδίου Oxymetazoline, ρινικές πτώσεις 0,025%/0,05% w/v 20 μιλ.

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Φάρμακο αερολύματος προμηθευτής. © 2016 - 2020 newlystar-medtech.com. All Rights Reserved.