801-2, μέγαρο Jindong, Νο 536 δρόμος Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΟφθαλμικό φάρμακο

Gentamicin οφθαλμική πτώση ματιών αλοιφών φαρμάκων αλοιφών θειικού άλατος

Gentamicin οφθαλμική πτώση ματιών αλοιφών φαρμάκων αλοιφών θειικού άλατος

  • Gentamicin Sulfate Ointment Ophthalmic Medication Ointment Eye Drop
 • Gentamicin Sulfate Ointment Ophthalmic Medication Ointment Eye Drop

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
  Μάρκα: Newlystar
  Πιστοποίηση: GMP
  Αριθμό μοντέλου: 0,4%, 3g 0,3%, 5g

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 200, 000 μπουκάλια
  Τιμή: Negotiation
  Συσκευασία λεπτομέρειες: ένα μπουκάλι/κιβώτιο
  Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
  Όροι πληρωμής: L/C, T/T
  Δυνατότητα προσφοράς: 400, 000 μπουκάλια ανά ημέρα
  Επικοινωνία
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Δύναμη: 0,4%, 3g 0,3%, 5g Συσκευασία: ένα μπουκάλι/κιβώτιο
  Μορφή δόσης: Πτώση ματιών Ενεργά συστατικά: Θειικό άλας Gentamycin
  Υψηλό φως:

  ophthalmic preparations

  ,

  ophthalmic ointment

  Gentamicin οφθαλμική πτώση ματιών αλοιφών φαρμάκων αλοιφών θειικού άλατος

   

   

  Αλοιφή ματιών θειικού άλατος Gentamycin

  Doage και δύναμη: 0,4%, 3g 0,3%, 5g

  Συσκευασία: 1bottle/box

  Πρότυπα: USP/BP

   

  Περιγραφή:

  Gentamicin το θειικό άλας, ένα υδροδιαλυτό αντιβιοτικό της ομάδας aminoglycoside, παράγεται από την αύξηση του purpurea Micromonospora, ένα ακτινομύκητας.

   

  Πώς να χρησιμοποιήσει:

  Για να εφαρμόσετε την αλοιφή ματιών, πλύντε τα χέρια σας πρώτα. Για να αποφύγει τη μόλυνση, να είναι προσεκτικός για να μην αγγίξει την άκρη του σωλήνα ή να μην την αφήσει να αγγίξει το μάτι σας, το βλέφαρο, ή οποιαδήποτε άλληδήποτε επιφάνεια. Ισχύστε για τα μάτια μόνο. Μην καταπιείτε ή μην εγχύσετε.

  Μην φορέστε τους φακούς επαφής ενώ χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο. Αποστειρώστε τους φακούς επαφής σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του κατασκευαστή, και τον έλεγχο με το γιατρό σας προτού να αρχίσετε τους πάλι.

  Για να εφαρμόσετε τις αλοιφές ματιών, γείρετε την επικεφαλής πλάτη σας, ανατρέξτε, και ήπια τράβηγμα κάτω από το χαμηλότερο βλέφαρο για να κάνετε μια σακούλα. Τοποθετήστε μια λουρίδα μισής ίντσας (1,3 εκατοστόμετρα) της αλοιφής στη σακούλα όπως κατευθύνεται από το γιατρό σας. Ήπια κλείστε το μάτι και κυλήστε το βολβό του ματιού για να διαδώσετε προς όλες τις κατευθύνσεις το φάρμακο. Προσπαθήστε να μην αναβοσβήσετε και μην τρίψτε το μάτι. Επαναλάβετε αυτά τα βήματα για το άλλο μάτι σας εάν κατευθύνει έτσι. Σκουπίστε την άκρη του σωλήνα αλοιφών με έναν καθαρό ιστό για να αφαιρέσετε το πρόσθετο φάρμακο πρίν ανακεφαλαιώνει την. Περιμένετε αρκετά πρακτικά το όραμά σας που καθαρίζει πρίν οδηγεί ή ενεργοποιεί τα μηχανήματα.

  Η δόση είναι βασισμένη στη ιατρική κατάσταση και την απάντησή σας στην επεξεργασία. Ο γιατρός σας μπορεί να σας κατευθύνει για να χρησιμοποιήσει αυτό το φάρμακο συχνότερα καταρχάς, κατόπιν χρήση αυτό λιγότερο συχνά καθώς η μόλυνση βελτιώνεται. Μην αυξήστε τη δόση σας ή μην την χρησιμοποιήστε συχνότερα από κατευθυνμένη. Ο γιατρός σας μπορεί να ορίσει gentamicin τις πτώσεις για τη χρήση κατά τη διάρκεια της αλοιφής ημέρας και gentamicin στην ώρα για ύπνο.

  Εάν χρησιμοποιείτε ένα άλλο είδος φαρμάκου ματιών (όπως οι πτώσεις ή οι αλοιφές), περιμένετε τουλάχιστον 5 λεπτά πρίν εφαρμόζει άλλα φάρμακα. Χρησιμοποιήστε τις πτώσεις ματιών πριν από τις αλοιφές ματιών για να επιτρέψετε στις πτώσεις για να εισαγάγει το μάτι.

  Χρησιμοποιήστε αυτό το φάρμακο προκειμένου να πάρετε τακτικά το περισσότερο όφελος από το. Για να σας βοηθήσετε να θυμηθείτε, το χρησιμοποιήστε στους ίδιους χρόνους κάθε μέρα. Συνεχίστε το για πλήρους απασχόλησης ορισμένος. Η παύση του φαρμάκου πάρα πολύ σύντομα μπορεί να επιτρέψει στα βακτηρίδια για να συνεχίσει να αυξάνεται, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε μια επιστροφή της μόλυνσης.

  Πέστε στο γιατρό σας εάν ο όρος σας εμμένει ή επιδεινώνεται.

   

  Παρενέργειες:

  Το μάτι που τσιμπά/που καίει/ερυθρότητα ή θολωμένου προσωρινός όραση μπορεί να εμφανιστεί. Εάν οποιαδήποτε από αυτά τα αποτελέσματα εμμένουν ή επιδεινώνονται, πέστε στο γιατρό ή το φαρμακοποιό σας αμέσως.

  Θυμηθείτε ότι ο γιατρός σας έχει ορίσει αυτό το φάρμακο επειδή έχει κρίνει ότι το όφελος σε σας είναι μεγαλύτερο από τον κίνδυνο παρενεργειών. Πολλοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν αυτό το φάρμακο δεν έχουν τις σοβαρές παρενέργειες.

  Η χρήση αυτού του φαρμάκου για τις παρατεταμένες ή επαναλαμβανόμενες περιόδους μπορεί να οδηγήσει σε άλλους τύπους μολύνσεων ματιών, συμπεριλαμβανομένων των μυκητιακών μολύνσεων. Σταματήστε αυτό το φάρμακο και ελάτε σε επαφή με το γιατρό σας εάν παρατηρείτε τα νέα ή επιδεινωμένος συμπτώματα ματιών (όπως ο πόνος, πρημένος, παχιά απαλλαγή ή pus).

  Σπάνια, gentamicin τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται στο μάτι μπορούν να απορροφηθούν και μπορούν να προκαλέσουν τις σοβαρές παρενέργειες. Πέστε στο γιατρό σας αμέσως εάν οποιεσδήποτε από αυτές τις σπάνιες αλλά σοβαρές παρενέργειες εμφανίζονται: ο εύκολη μωλωπισμός/η αιμορραγία, διανοητικός/η διάθεση αλλάζουν (όπως οι παραισθήσεις).

  Μια πολύ σοβαρή αλλεργική αντίδραση σε αυτό το φάρμακο είναι σπάνια. Εντούτοις, επιδιώξτε την άμεση ιατρική παρακολούθηση εάν παρατηρείτε οποιαδήποτε συμπτώματα μιας σοβαρής αλλεργικής αντίδρασης, που περιλαμβάνει: αναφυλαξία, που φαγουρίζει/που πρήζεται (ειδικά του προσώπου/της γλώσσας/του λαιμού), βαριάς μορφής ίλιγγος, αναπνοή προβλήματος.

  Αυτό δεν είναι ένας πλήρης κατάλογος πιθανών παρενεργειών. Εάν παρατηρείτε άλλα αποτελέσματα που δεν απαριθμούνται ανωτέρω, ελάτε σε επαφή με το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

   

  Προφυλάξεις:

  Πρίν χρησιμοποιεί gentamicin, πέστε στο γιατρό ή το φαρμακοποιό σας εάν είστε αλλεργικοί σε το ή σε άλλα αντιβιοτικά aminoglycoside (όπως tobramycin) ή εάν έχετε οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε αλλεργίες. Αυτό το προϊόν μπορεί να περιέχει τα ανενεργά συστατικά, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν τις αλλεργικές αντιδράσεις ή άλλα προβλήματα. Συζήτηση στο φαρμακοποιό σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

  Πρίν χρησιμοποιεί αυτό το φάρμακο, πέστε στο γιατρό ή στο φαρμακοποιό σας το ιατρικό ιστορικό σας, ειδικά: χρήση φακών επαφής.

  Αφότου εφαρμόζετε αυτό το φάρμακο, το όραμά σας μπορεί να γίνει προσωρινά θολωμένο. Μην οδηγήστε, μην χρησιμοποιήστε τα μηχανήματα, ή κάνετε οποιαδήποτε δραστηριότητα που απαιτεί τη σαφή εικόνα έως ότου είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να εκτελέσετε τέτοιες δραστηριότητες ακίνδυνα.

  Πρίν έχει τη χειρουργική επέμβαση, πέστε στο γιατρό ή τον οδοντίατρό σας για όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε (συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών συνταγών, των nonprescription φαρμάκων, και των βοτανικών προϊόντων).

  Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αυτό το φάρμακο πρέπει να χρησιμοποιηθεί μόνο όταν απαιτείται σαφώς. Συζητήστε τους κινδύνους και τα οφέλη με το γιατρό σας.

  Αυτό το φάρμακο μπορεί να περάσει στο μητρικό γάλα. Συμβουλευθείτε το γιατρό σας πρίν θηλάζει.

   

  Φαρμακοδυναμικές:

  Gentamicin είναι ένα ευρύ αντιβιοτικό aminoglycoside φάσματος. Εργασία Aminoglycosides με τη δέσμευση στη βακτηριακή δεκαετία του '30 της ριβοσωματικής υπομονάδας, πρόκληση του τ-Rna, που αφήνει το βακτηρίδιο ανίκανο να συνθέσει τις πρωτεΐνες ζωτικής σημασίας στην αύξησή του. Το Aminoglycosides είναι χρήσιμο πρώτιστα στις μολύνσεις που περιλαμβάνουν τα αερόβια, Gram-negative βακτηρίδια, όπως τα pseudomonas, το ακινετοψακτήριο, και το εντεροβακτήριο. Επιπλέον, μερικά μυκητοβακτήρια, συμπεριλαμβανομένων των βακτηριδίων που προκαλούν τη φυματίωση, είναι ευαίσθητα στα aminoglycosides. Οι μολύνσεις που προκαλούνται από τα Gram-positive βακτηρίδια μπορούν επίσης να θεραπευθούν με τα aminoglycosides, αλλά άλλοι τύποι αντιβιοτικών είναι πιό ισχυροί και λιγότερο καταστρεπτικοί στον οικοδεσπότη. Στο παρελθόν τα aminoglycosides έχουν χρησιμοποιηθεί από κοινού με τα πενικιλίνη-σχετικά αντιβιοτικά στις streptococcal μολύνσεις για τα συνεργιστικά αποτελέσματά τους, ιδιαίτερα endocarditis. Το Aminoglycosides είναι συνήθως ατελέσφορο ενάντια στα αναερόβιους βακτηρίδια, τους μύκητες και τους ιούς.

   

  Μηχανισμός της δράσης:

  Το Aminoglycosides όπως gentamicin «αμετάκλητα» δεσμεύει στις συγκεκριμένα πρωτεΐνες δεκαετία του '30-υπομονάδων και 16S rRNA. Συγκεκριμένα gentamicin δεσμεύει σε τέσσερις νουκλεοτίδες 16S rRNA και ενός ενιαίου αμινοξέος πρωτεϊνικού S12. Αυτό παρεμποδίζει την αποκωδικοποιώντας περιοχή κοντά στη νουκλεοτίδα 1400 σε 16S rRNA της υπομονάδας της δεκαετίας του '30. Αυτή η περιοχή αλληλεπιδρά με τη βάση ταλάντευσης στο αντηκωδικόνιο του tRNA. Αυτό οδηγεί στην παρέμβαση με την έναρξη σύνθετη, mRNA τόσο των ανακριβών αμινοξέων παρεμβάλλεται polypeptide που οδηγούν στα μη λειτουργικά ή τοξικά πεπτίδια και την αποσύνθεση polysomes στα μη λειτουργικά monosomes.

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Luke Liu

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα
  Φάρμακο αερολύματος

  Inhaler Formoterol Budesonide ελεύθερα 200doses με αεροζόλ φάρμακα CFC

  Φαρμακευτικό φάρμακο αερολύματος, Nitroglycerin ψεκασμός αερολύματος για τις καρδιακές παθήσεις

  Οδοντικός ψεκασμός λιδοκαΐνης 10% 50ml/80ml για Intubation, τοπικός ψεκασμός αναισθητικού

  Προφορικά φάρμακα

  Προφορικές ταμπλέτες 250mg 500mg Naproxen φαρμάκων για τη Rheumatoid αρθρίτιδα

  Συνθετικές παράγωγες Ampicillin κάψες 250 mg 500 προφορικά αντιβιοτικά φάρμακα mg

  Αντιαιμοπεταλικές προφορικές ταμπλέτες Acetaminophen ανακούφισης πόνου παρακεταμόλης φαρμάκων

  Οφθαλμικό φάρμακο

  Πτώσεις Gentamycin ματιών/αυτιών 0,4% Gentamicin προετοιμασιών 10ml οφθαλμικό αντιβιοτικό θειικό άλας

  Οφθαλμικό φάρμακο κρέμας Ciprofloxacin, αλοιφή ματιών Ciprofloxacin

  Ρινικός ψεκασμός υδροχλωριδίου Oxymetazoline, ρινικές πτώσεις 0,025%/0,05% w/v 20 μιλ.

  Αίτηση κράτησης

  E-Mail | Sitemap

  Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Φάρμακο αερολύματος προμηθευτής. © 2016 - 2021 newlystar-medtech.com. All Rights Reserved.