801-2, μέγαρο Jindong, Νο 536 δρόμος Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΟφθαλμικό φάρμακο

0,4% Gentamicin φαρμάκων 10 μιλ. οφθαλμικές πτώσεις αυτιών θειικού άλατος/πτώσεις ματιών Gentamycin

0,4% Gentamicin φαρμάκων 10 μιλ. οφθαλμικές πτώσεις αυτιών θειικού άλατος/πτώσεις ματιών Gentamycin

0.4% 10 ml Ophthalmic Medication Gentamicin Sulfate Ear Drops / Gentamycin Eye Drops

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Newlystar
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: 0.4% 10ml

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 200, 000 μπουκάλια
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: ένα μπουκάλι/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: 400, 000 μπουκάλια ανά ημέρα
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Ισχύς: 0.4% 10ml Συσκευασία: ένα μπουκάλι/κιβώτιο
Μορφή δόσης: Πτώση ματιών Ενεργά συστατικά: Θειικό άλας Gentamycin

0,4% 10 ml Οφθαλμική φαρμακευτική αγωγή Θρεπτικά ουσία θειικού άλατος γενταμυκίνης / Σταγόνες οφθαλμών γενταμυκίνης

Προϊόν: Δισκία οφθαλμού και αυτιού θειικής γενταμυκίνης,

Δοκιμασία και αντοχή: Σταγόνες, 0,4% 10 ml

Συσκευασία: 1 κουτί / κουτί

Πρότυπο: USP / BP

Έγγραφο: Έτοιμος να υποβάλετε

Περιγραφή:

Η θειική γενταμικίνη, ένα υδατοδιαλυτό αντιβιοτικό της ομάδας αμινογλυκοσιδίου, προέρχεται από την ανάπτυξη του Micromonospora purpurea, μιας ακτινομύκητα.

Ενδειξη

Το στείρο οφθαλμικό διάλυμα θειικής γενταμικίνης ενδείκνυται στην τοπική θεραπεία οφθαλμικών βακτηριακών λοιμώξεων, περιλαμβανομένης της επιπεφυκίτιδας, της κερατίτιδας, της κερατοεπιπεφυκίτιδας, των ελκών του κερατοειδούς, της βλεφαρίτιδας, της βλεφαροεπιπεφυκίτιδας, της οξείας μελομινωσινής και της δακρυοκυστίτιδας που προκαλείται από ευαίσθητα στελέχη των ακόλουθων μικροοργανισμών:

Staphylococcus aureus, Staphylococcus epidermidis, Streptococcus pyogenes, Streptococcus pneumoniae, Enterobacter aerogenes, Escherichia coli, Haemophilus influenzae, Klebsiella pneumoniae, Neisseria gonorrhoeae, Pseudomonas aeruginosa και Serratia marcescens.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στείρο οφθαλμικό διάλυμα θειικής γενταμικίνης. Ενσταλάξτε μία ή δύο σταγόνες στο οφθαλμό που επηρεάζεται κάθε τέσσερις ώρες. Σε σοβαρές λοιμώξεις, η δοσολογία μπορεί να αυξηθεί έως και δύο σταγόνες μία φορά την ώρα.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Γενικός

Η παρατεταμένη χρήση τοπικών αντιβιοτικών μπορεί να προκαλέσει υπερανάπτυξη μη ευαίσθητων οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων των μυκήτων. Η βακτηριακή αντοχή στη γενταμικίνη μπορεί επίσης να αναπτυχθεί. Εάν η πυώδης εκκένωση, η φλεγμονή ή ο πόνος επιδεινωθεί, ο ασθενής πρέπει να διακόψει τη χρήση του φαρμάκου και να συμβουλευτεί έναν γιατρό.

Εάν εμφανιστεί ερεθισμός ή υπερευαισθησία σε οποιοδήποτε συστατικό του φαρμάκου, ο ασθενής θα πρέπει να διακόψει τη χρήση αυτού του παρασκευάσματος και να αρχίσει η κατάλληλη θεραπεία.

Πληροφορίες για ασθενείς

Για να αποφύγετε τη μόλυνση, μην αγγίζετε την άκρη του δοχείου στο μάτι, στα βλέφαρα ή σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

Καρκινογένεση, Μεταλλαξογένεση, Βλάβη της Γονιμότητας

Δεν υπάρχουν δημοσιευμένες μελέτες καρκινογένεσης ή βλάβης στις μελέτες γονιμότητας για τη γενταμικίνη. Τα αντιβιοτικά αμινογλυκοζίτη έχουν βρεθεί ότι δεν είναι μεταλλαξιογόνα.

Εγκυμοσύνη

Κατηγορία εγκυμοσύνης Γ

Η γενταμικίνη έχει αποδειχθεί ότι καταστέλλει τα σωματικά βάρη, τα βάρη των νεφρών και τη διάμεση σπειραματική μέτρηση σε νεογέννητους αρουραίους όταν χορηγούνται συστηματικά σε εγκύους αρουραίους σε ημερήσιες δόσεις περίπου 500 φορές τη μέγιστη συνιστώμενη οφθαλμική δόση στον άνθρωπο. Δεν υπάρχουν επαρκείς και καλά ελεγχόμενες μελέτες σε έγκυες γυναίκες. Η γενταμυκίνη θα πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μόνο εάν το πιθανό όφελος δικαιολογεί τον πιθανό κίνδυνο για το έμβρυο.

Παιδιατρική χρήση

Η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα στα νεογνά δεν έχουν τεκμηριωθεί.

Φαρμακοδυναμική

Η γενταμυκίνη είναι ένα αντιβιοτικό αμινογλυκοζίτη ευρέος φάσματος. Οι αμινογλυκοσίδες λειτουργούν με σύνδεση με τη βακτηριακή ριβοσωμική υπομονάδα 30S, προκαλώντας εσφαλμένη ανάγνωση του t-RNA, αφήνοντας το βακτήριο ανίκανο να συνθέσει πρωτεΐνες ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξή του. Οι αμινογλυκοσίδες είναι χρήσιμες κυρίως σε μολύνσεις που περιλαμβάνουν αερόβιες, Gram-αρνητικά βακτήρια, όπως Pseudomonas, Acinetobacter και Enterobacter. Επιπλέον, μερικά μυκοβακτήρια, συμπεριλαμβανομένων των βακτηρίων που προκαλούν φυματίωση, είναι ευαίσθητα σε αμινογλυκοσίδες. Οι λοιμώξεις που προκαλούνται από θετικά κατά Gram βακτήρια μπορούν επίσης να αντιμετωπιστούν με αμινογλυκοσίδες, αλλά άλλοι τύποι αντιβιοτικών είναι πιο ισχυροί και λιγότερο επιβλαβείς για τον ξενιστή. Στο παρελθόν οι αμινογλυκοσίδες χρησιμοποιήθηκαν σε συνδυασμό με αντιβιοτικά που σχετίζονται με πενικιλίνη σε στρεπτοκοκκικές λοιμώξεις για τις συνεργιστικές τους επιδράσεις, ιδιαίτερα στην ενδοκαρδίτιδα. Οι αμινογλυκοσίδες είναι ως επί το πλείστον αναποτελεσματικές έναντι των αναερόβιων βακτηριδίων, των μυκήτων και των ιών.

Μηχανισμός δράσης

Οι αμινογλυκοσίδες όπως η γενταμικίνη "μη αναστρέψιμα" δεσμεύονται με συγκεκριμένες πρωτεΐνες 30S-υπομονάδας και 16S rRNA. Συγκεκριμένα, η γενταμικίνη δεσμεύεται με τέσσερα νουκλεοτίδια του 16S rRNA και ένα μόνο αμινοξύ της πρωτεΐνης S12. Αυτό παρεμβαίνει στη θέση αποκωδικοποίησης κοντά στο νουκλεοτίδιο 1400 στο 16S rRNA της υπομονάδας 30S. Αυτή η περιοχή αλληλεπιδρά με την βάση ταλάντωσης στο αντικωδικό του tRNA. Αυτό οδηγεί σε παρεμβολή στο σύμπλεγμα έναρξης, λανθασμένη ανάγνωση του mRNA, έτσι εισάγονται λανθασμένα αμινοξέα στο πολυπεπτίδιο που οδηγούν σε μη λειτουργικά ή τοξικά πεπτίδια και η διάσπαση των πολυσωμάτων σε μη λειτουργικά μονοσώματα.

Στοιχεία επικοινωνίας
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Luke Liu

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Φάρμακο αερολύματος

Inhaler Formoterol Budesonide ελεύθερα 200doses με αεροζόλ φάρμακα CFC

Φαρμακευτικό φάρμακο αερολύματος, Nitroglycerin ψεκασμός αερολύματος για τις καρδιακές παθήσεις

Οδοντικός ψεκασμός λιδοκαΐνης 10% 50ml/80ml για Intubation, τοπικός ψεκασμός αναισθητικού

Προφορικά φάρμακα

Προφορικές ταμπλέτες 250mg 500mg Naproxen φαρμάκων για τη Rheumatoid αρθρίτιδα

Συνθετικές παράγωγες Ampicillin κάψες 250 mg 500 προφορικά αντιβιοτικά φάρμακα mg

Αντιαιμοπεταλικές προφορικές ταμπλέτες Acetaminophen ανακούφισης πόνου παρακεταμόλης φαρμάκων

Οφθαλμικό φάρμακο

Πτώσεις Gentamycin ματιών/αυτιών 0,4% Gentamicin προετοιμασιών 10ml οφθαλμικό αντιβιοτικό θειικό άλας

Οφθαλμικό φάρμακο κρέμας Ciprofloxacin, αλοιφή ματιών Ciprofloxacin

Ρινικός ψεκασμός υδροχλωριδίου Oxymetazoline, ρινικές πτώσεις 0,025%/0,05% w/v 20 μιλ.

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Φάρμακο αερολύματος προμηθευτής. Copyright © 2016 - 2019 newlystar-medtech.com. All Rights Reserved.