801-2, μέγαρο Jindong, Νο 536 δρόμος Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΜικρός όγκος παρεντερικός

έγχυση 10mg/1ml Chlorpheniramine/έγχυση Chlorphenamine Maleate

έγχυση 10mg/1ml Chlorpheniramine/έγχυση Chlorphenamine Maleate

10mg/1ml Chlorpheniramine Injection / Chlorphenamine Maleate Injection

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Newlystar
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: 10mg/1ml

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 500, 000 amps
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 10 Χ 10amps/box
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: L / C, T / T
Δυνατότητα προσφοράς: Ένα εκατομμύριο amps ανά ημέρα
Επικοινωνήστε τώρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Προϊόν: Έγχυση Maleate Chlorpheniramine Προδιαγραφή: 10mg/1ml
Πρότυπο: BP, USP Συσκευασία: 10 Χ 10amps/box

έγχυση 10mg/1ml Chlorpheniramine/έγχυση Chlorphenamine Maleate

 

 

Προϊόν: Έγχυση Maleate Chlorpheniramine

Προδιαγραφή: 10mg/1ml

Πρότυπα: BP, USP

Συσκευασία: 10 Χ 10amps/box

 

Περιγραφή:

Το Chlorpheniramine είναι ένας αντίπαλος ισταμίνης H1 που χρησιμοποιείται στις αλλεργικές αντιδράσεις, τον πυρετό σανού, τη ρινίτιδα, την κνίδωση, και το άσθμα. Έχει χρησιμοποιηθεί επίσης στις κτηνιατρικές εφαρμογές. Μια από ευρύτατα χρησιμοποιημένη του κλασσικού antihistaminics, αυτό προκαλεί γενικά τη λιγότερες υπνηλία και τη νάρκωση από το promethazine.

 

 

Ενδείξεις και χρήση:

Η έγχυση Chlorphenamine είναι υποδειγμένη για την οξεία κνίδωση, έλεγχος των αλλεργικών αντιδράσεων στα δαγκώματα και τα τσιμπήματα εντόμων, των αγγειωνευρωτικών αντιδράσεων οιδημάτων, φαρμάκων και ορών, αντιδράσεις απευαισθητοποίησης, hayfever, vasomotor ρινίτιδα, αυστηρός κνησμός μη συγκεκριμένης προέλευσης.

Ενήλικοι:

Η συνηθισμένη δόση της έγχυσης chlorphenamine για τους ενηλίκους είναι 10mg σε 20mg, αλλά όχι περισσότερο από 40mg πρέπει να δοθεί εντός μιας 24ωρης περιόδου. Η έγχυση μπορεί να δοθεί από την υποδόρια, ενδομυϊκή ή ενδοφλέβια διαδρομή.

Όταν μια γρήγορη επίδραση επιδιώκεται, όπως στις αναφυλακτικές αντιδράσεις, η ενδοφλέβια διαδρομή συστήνεται εκτός από τη θεραπεία έκτακτης ανάγκης με την αδρεναλίνη (επινεφρίνη), corticosteroids, το οξυγόνο και την ενθαρρυντική θεραπεία όπως απαιτείται. Σε αυτήν την περίπτωση η έγχυση chlorphenamine πρέπει να εγχθεί αργά για μία περίοδο ενός λεπτού, χρησιμοποιώντας τη μικρότερη επαρκή σύριγγα. Οποιαδήποτε υπνηλία, ίλιγγος ή υπόταση που μπορούν να ακολουθήσουν είναι συνήθως παροδική.

Σε περίπτωση αντίδρασης μετάγγισης αίματος, μια δόση 10mg σε 20mg της έγχυσης chlorphenamine πρέπει να δοθεί από την υποδόρια διαδρομή. Αυτό μπορεί να επαναληφθεί σε συνολικά 40mg εντός μιας 24ωρης περιόδου, ή οι προφορικές μορφές chlorphenamine μπορούν να δοθούν έως ότου υποχωρούν τα συμπτώματα.

Η έγχυση Chlorphenamine μπορεί να είναι χρήσιμη στην πρόληψη των καθυστερημένων αντιδράσεων στην πενικιλίνη και άλλα φάρμακα όταν χωριστά από την ενδομυϊκή έγχυση δίνονται αμέσως πριν από τη χορήγηση του άλλου φαρμάκου. Η συνηθισμένη δόση είναι 10mg.

Η έγχυση Chlorphenamine δεν μπορεί, εντούτοις, να στηριχθεί για να αποτραπούν οι αναφυλακτικές αντιδράσεις στους ασθενείς που είναι γνωστές για να είναι αλλεργική σε ένα ιδιαίτερο φάρμακο.

Παιδιατρικός πληθυσμός:

Η δόση για τα παιδιά πρέπει να υπολογιστεί, βασισμένος είτε στην ηλικία του παιδιού είτε το βάρος σωμάτων τους, χρησιμοποιώντας τον ακόλουθο πίνακα:

Ηλικία Δόση
1 μήνας σε 1 έτος     0.25mg/kg
1 έως 5 έτη 2.5mg σε 5mg Η 0.20mg/kg
6 έως 12 έτη 5mg σε 10mg Η 0.20mg/kg
12 έως 18 έτη 10mg σε 20mg Η 0.20mg/kg

Η πρόσθετη προσοχή πρέπει να ληφθεί κατά τον προετοιμασία της έγχυσης για τα παιδιά κάτω από 1 έτος λόγω των μικρών όγκων που απαιτούνται. Η διάλυση της έγχυσης chlorphenamine με την ενδοφλέβια έγχυση χλωριούχου νατρίου (0,9% w/v) πρέπει να διευκολύνει την προετοιμασία. Παραδείγματος χάριν, αραιώνοντας την έγχυση chlorphenamine 0.2ml σε 2ml με το χλωριούχο νάτριο 0,9% έγχυση παράγει μια λύση που περιέχει το chlorphenamine 1mg/ml.

 

Φαρμακοδυναμικές:

Στις αλλεργικές αντιδράσεις ένα αλλεργιογόνο αλληλεπιδρά με και διασυνδέει τα αντισώματα IgE επιφάνειας στα κύτταρα και τους βασεόφιλα ιστών. Μόλις διαμορφωθεί το κύτταρο-αντίσωμα-αντιγόνο ιστών σύνθετο, μια σύνθετη σειρά γεγονότων εμφανίζεται που οδηγεί τελικά στο κύτταρο-degranulation και την απελευθέρωση της ισταμίνης (και άλλων χημικών μεσολαβητών) από το κύτταρο ή το βασεόφιλο ιστών. Μόλις απελευθερωθεί, η ισταμίνη μπορεί να αντιδράσει με τους τοπικούς ή διαδεδομένους ιστούς μέσω των δεκτών ισταμίνης. Η ισταμίνη, που ενεργεί στους h1-δέκτες, παράγει το pruritis, το vasodilatation, την υπόταση, το ξέπλυμα, τον πονοκέφαλο, την ταχυκαρδία, και bronchoconstriction. Η ισταμίνη αυξάνει επίσης την αγγειακή διαπερατότητα και ενδυναμώνει τον πόνο. Το Chlorpheniramine, είναι αντίπαλος ισταμίνης H1 (ή σωστότερα, ένας αντίστροφος αγωνιστής ισταμίνης) της alkylamine κατηγορίας. Ανταγωνίζεται με την ισταμίνη για τις κανονικές περιοχές h1-δεκτών στα κύτταρα συσκευών επίδρασης του γαστροεντερικού κομματιού, των αιμοφόρων αγγείων και της αναπνευστικής οδού. Παρέχει την αποτελεσματική, προσωρινή ανακούφιση του φτερνίσματος, τα υδατώδη και itchy μάτια, και τη runny μύτη λόγω του πυρετού σανού και άλλων ανώτερων αναπνευστικών αλλεργιών.

 

Μηχανισμός της δράσης:

Το Chlorpheniramine δεσμεύει στο δέκτη ισταμίνης H1. Αυτό εμποδίζει τη δράση της ενδογενούς ισταμίνης, η οποία οδηγεί στη συνέχεια στην προσωρινή ανακούφιση των αρνητικών συμπτωμάτων που παρουσιάζονται επάνω από την ισταμίνη.

Στοιχεία επικοινωνίας
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Luke Liu

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Φάρμακο αερολύματος

Inhaler Formoterol Budesonide ελεύθερα 200doses με αεροζόλ φάρμακα CFC

Φαρμακευτικό φάρμακο αερολύματος, Nitroglycerin ψεκασμός αερολύματος για τις καρδιακές παθήσεις

Οδοντικός ψεκασμός λιδοκαΐνης 10% 50ml/80ml για Intubation, τοπικός ψεκασμός αναισθητικού

Προφορικά φάρμακα

Προφορικές ταμπλέτες 250mg 500mg Naproxen φαρμάκων για τη Rheumatoid αρθρίτιδα

Συνθετικές παράγωγες Ampicillin κάψες 250 mg 500 προφορικά αντιβιοτικά φάρμακα mg

Αντιαιμοπεταλικές προφορικές ταμπλέτες Acetaminophen ανακούφισης πόνου παρακεταμόλης φαρμάκων

Οφθαλμικό φάρμακο

Πτώσεις Gentamycin ματιών/αυτιών 0,4% Gentamicin προετοιμασιών 10ml οφθαλμικό αντιβιοτικό θειικό άλας

Οφθαλμικό φάρμακο κρέμας Ciprofloxacin, αλοιφή ματιών Ciprofloxacin

Ρινικός ψεκασμός υδροχλωριδίου Oxymetazoline, ρινικές πτώσεις 0,025%/0,05% w/v 20 μιλ.

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Φάρμακο αερολύματος προμηθευτής. Copyright © 2016 - 2020 newlystar-medtech.com. All Rights Reserved.