801-2, μέγαρο Jindong, Νο 536 δρόμος Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑλοιφή κρέμας πηκτωμάτων

Ανακουφίστε την αλοιφή κρέμας πηκτωμάτων πόνου/το πήκτωμα NSAIDs Diclofenac Diethylammonium

Ανακουφίστε την αλοιφή κρέμας πηκτωμάτων πόνου/το πήκτωμα NSAIDs Diclofenac Diethylammonium

  • Ανακουφίστε την αλοιφή κρέμας πηκτωμάτων πόνου/το πήκτωμα NSAIDs Diclofenac Diethylammonium
Ανακουφίστε την αλοιφή κρέμας πηκτωμάτων πόνου/το πήκτωμα NSAIDs Diclofenac Diethylammonium
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Newlystar
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: 1%: 30g, σωλήνας
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 100, 000 σωλήνες
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: ένας σωλήνας/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 45days
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 200, 000 σωλήνες ανά ημέρα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Προϊόν: Πήκτωμα Diethylammonium Diclofenac Προδιαγραφή: 1%: 30g, σωλήνας
Πρότυπα: BP, USP Συσκευασία: ένας σωλήνας/κιβώτιο
Υψηλό φως:

Φάρμακο φροντίδας δέρματος

,

ιατρική φροντίδας δέρματος

Ανακουφίστε την αλοιφή κρέμας πηκτωμάτων πόνου/το πήκτωμα NSAIDs Diclofenac Diethylammonium

 

 

Προϊόν: Πήκτωμα Diethylammonium Diclofenac

Προδιαγραφή: 1%: 30g, σωλήνας

Πρότυπα: BP, USP

Συσκευασία: ένας σωλήνας/κιβώτιο

 

1. ΠΟΙΟ DICLOFENAC DIETHYLAMMONIUM EMULGEL ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΓΙΑ

Το Diclofenac Diethylammonium Emulgel περιέχει την ενεργό ουσία diclofenac που ανήκει σε μια ομάδα φαρμάκων αποκαλούμενων μη-steroidal αντιφλεγμονώδη φάρμακα το (NSAIDs).

Διατυπώνεται ειδικά για το τρίψιμο στο δέρμα και χρησιμοποιείται για να ανακουφίσει τον πόνο και να μειώσει την ανάφλεξη και τη διόγκωση στους επίπονους όρους που έχουν επιπτώσεις στις ενώσεις και τους μυς.

Το Diclofenac Diethylammonium Emulgel μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μεταχειριστεί:

• μυς και κοινοί τραυματισμοί (π.χ. sprains, πιέσεις, μώλωπες, πόνος στην πλάτη, αθλητικοί τραυματισμοί)

• tendonitis (π.χ. αγκώνας αντισφαίρισης)

• οστεοαρθρίτιδα.

2. ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΑΣ ΧΡΗΣΗ DICLOFENAC DIETHYLAMMONIUM EMULGEL

Μην χρησιμοποιήστε Diclofenac Diethylammonium Emulgel εάν εσείς:

• είναι στους τελευταίους 3 μήνες της εγκυμοσύνης σας (δείτε επίσης το τμήμα εγκυμοσύνης και γαλακτοπαραγωγής)

• έχετε μια αλλεργία (υπερευαισθησία) σε οποιαδήποτε από τα συστατικά στο προϊόν (δείτε την παράγραφο 6 “ποιο Diclofenac Diethylammonium Emulgel περιέχει”).

• είχε πάντα μια αλλεργική αντίδραση στο diclofenac ή άλλα φάρμακα που χρησιμοποιείται για να μεταχειριστούν τον πόνο, τον πυρετό ή την ανάφλεξη, όπως η aspirin (ακετυλσαλικυλικό οξύ) ή ibuprofen. Τα συμπτώματα μιας αλλεργικής αντίδρασης σε αυτά τα φάρμακα μπορούν να περιλάβουν: άσθμα, ή συντομία της αναπνοής αναφυλαξία δερμάτων ή κυψέλες διόγκωση του προσώπου ή της γλώσσας runny μύτη.

Αυτή η ιατρική δεν συστήνεται για τη χρήση στα παιδιά κάτω από 14 ηλικίες.

 

Πάρτε την ειδική προσοχή με Diclofenac Diethylammonium Emulgel

• Μην εφαρμόστε το πήκτωμα στο δέρμα που έχει (ι) τις περικοπές αναφυλαξιών ή εκζεμάτων (ii) ή τις ανοικτές πληγές. Σταματήστε τη θεραπεία εάν μια αναφυλαξία δερμάτων αναπτύσσεται μετά από να εφαρμόσει το προϊόν.

• Αποφύγετε στις μεγάλες περιοχές του δέρματος και κατά τη διάρκεια μιας παρατεταμένης χρονικής περιόδου, εκτός αν κάτω από τις ιατρικές συμβουλές.

• Να είστε προσεκτικός όταν μπορεί να είναι η ηλιοθεραπεία ή η χρησιμοποίηση των λαμπτήρων ήλιων ως δέρμα σας πιό ευαίσθητη στο φως του ήλιου.

• Εάν έχετε ένα στομάχι ή ένα δωδεκαδακτυλικό έλκος (ή μια ιστορία), πέστε στο γιατρό ή το φαρμακοποιό σας πρίν χρησιμοποιεί το πήκτωμα.

 

Λήψη άλλων φαρμάκων

Παρακαλώ πέστε στο γιατρό ή το φαρμακοποιό σας εάν παίρνετε, ή έχει πάρει πρόσφατα, οποιαδήποτε άλλαδήποτε φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που λαμβάνονται χωρίς μια συνταγή.

Μην χρησιμοποιήστε Diclofenac Diethylammonium Emulgel εάν παίρνετε ήδη diclofenac τις ταμπλέτες ή άλλες ταμπλέτες πόνου NSAID/ανάφλεξης (π.χ. aspirin ή ibuprofen).

 

Εγκυμοσύνη και θηλασμός

Εάν είστε έγκυοι ή θηλάζοντας, σκεφτείτε ότι μπορείτε να είστε έγκυοι ή προγραμματίζετε να έχετε ένα μωρό, να ρωτήσει το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας για τις συμβουλές πρίν παίρνετε αυτήν την ιατρική.

Το Diclofenac Diethylammonium Emulgel δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων 3 μηνών της εγκυμοσύνης, δεδομένου ότι μπόρεσε να βλάψει το αγέννητο παιδί σας ή να προκαλέσει τα προβλήματα στην παράδοση. Το Diclofenac Diethylammonium Emulgel πρέπει μόνο να χρησιμοποιηθεί κάτω από τις ιατρικές συμβουλές κατά τη διάρκεια των πρώτων 6 μηνών της εγκυμοσύνης και η δόση πρέπει να κρατηθεί ως χαμηλός και διάρκεια της επεξεργασίας όσο το δυνατόν πιό απότομα.

Το Diclofenac Diethylammonium Emulgel πρέπει μόνο να χρησιμοποιηθεί κάτω από τις ιατρικές συμβουλές κατά τη διάρκεια του θηλασμού καθώς diclofenac περνά στο μητρικό γάλα στα μικρά ποσά. Εντούτοις, Diclofenac Diethylammonium Emulgel δεν πρέπει να εφαρμοστεί στα στήθη της περιποίησης των μητέρων ούτε αλλού στις μεγάλες περιοχές του δέρματος ή για μια παρατεταμένη χρονική περίοδο.

Συμβουλευθείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας για περισσότερες πληροφορίες εάν είστε έγκυοι ή θηλάζοντας.

 

Οδήγηση και χρησιμοποίηση των μηχανών

Diclofenac Diethylammonium Emulgel, όταν χρησιμοποιημένος όπως κατευθύνεται, δεν αναμένεται για να έχει οποιαδήποτε επίδραση στη δυνατότητά σας να οδηγήσετε ή να χρησιμοποιήσετε τις μηχανές.

 

Σημαντικές πληροφορίες για μερικά από τα συστατικά Diclofenac Diethylammonium Emulgel

Η διατύπωση πηκτωμάτων περιέχει τη γλυκόλη προπυλενίου και βενζυλικό benzoate, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν τον ήπιο εντοπισμένο ερεθισμό του δέρματος σε μερικούς ανθρώπους.

 

3. ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ DICLOFENAC DIETHYLAMMONIUM EMULGEL

• Πάντα χρησιμοποιήστε Diclofenac Diethylammonium Emulgel ακριβώς όπως ο γιατρός σας σας έχει πει.

• Το πήκτωμα είναι για την εξωτερική χρήση μόνο. Μην το χρησιμοποιήστε στο στόμα σας. Ενημερώστε το γιατρό σας αμέσως σε περίπτωση τυχαίας κατάποσης.

• Μην βάλτε Diclofenac Diethylammonium Emulgel στα μάτια σας. Εάν αυτό συμβαίνει, ξεπλύντε τα μάτια σας καλά με το καθαρό νερό. Δείτε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας εάν οποιαδήποτε ταλαιπωρία εμμένει.

 

Ενήλικοι

1. Πάρτε το σωλήνα από το χαρτοκιβώτιο: Ξεβιδώστε και αφαιρέστε την ΚΑΠ. Κατά να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά, αντιστρέψτε την ΚΑΠ, δεσμεύστε με το ακροφύσιο, στρίψτε και απομακρύνετε τη σφραγίδα από το σωλήνα. Μην χρησιμοποιήστε εάν η σφραγίδα είναι σπασμένη.

2. Ήπια συμπιέστε έξω ένα πήκτωμα μικρού ποσού από το σωλήνα και ισχύστε για την επίπονη ή πρησμένη περιοχή 3 έως 4 φορές ημερησίως, τρίβοντας αργά στο δέρμα. Το ποσό που απαιτείται θα ποικίλει ανάλογα με το μέγεθος της επίπονης ή πρησμένης περιοχής ένα ποσό που κυμαίνεται σε μέγεθος από την πένα Α1 ως ένα κομμάτι 2 πενών θα είναι συνήθως ικανοποιητικό. Μπορείτε να παρατηρήσετε μια μικρή επίδραση ψύξης όταν τρίβετε το πήκτωμα μέσα.

3. Μην τρίψτε το πήκτωμα στις περικοπές, τις ανοικτές πληγές ή οποιαδήποτε άλληδήποτε περιοχή όπου το δέρμα είναι ανώμαλο. Μετά από να τρίψει το πήκτωμα στο δέρμα, μην καλύψτε με τους επιδέσμους ή το κολλώντας ασβεστοκονίαμα.

4. Να είστε προσεκτικός για να μην πάρει το πήκτωμα στα μάτια σας. Εάν αυτό συμβαίνει, ξεπλύντε τα μάτια σας με το καθαρό νερό και πέστε στο γιατρό σας.

5. Πλύντε τα χέρια σας μετά από να τρίψει σε Diclofenac Diethylammonium Emulgel, εκτός αν τα χέρια σας είναι η περιοχή που αντιμετωπίζεται. Αντικαταστήστε την ΚΑΠ.

6. Επιτρέψτε τουλάχιστον τέσσερις ώρες μεταξύ των εφαρμογών του πηκτώματος. Μην ισχύστε περισσότερες από 4 φορές σε οποιαδήποτε περίοδο 24 ώρας.

Αυτή η ιατρική δεν συστήνεται για τη χρήση στα παιδιά κάτω από 14 ηλικίες.

 

Μην χρησιμοποιήστε Diclofenac Diethylammonium Emulgel για περισσότερο από:

• 2 εβδομάδες για τους τραυματισμούς μυών και ενώσεων (π.χ. sprains, πιέσεις, μώλωπες) ή το tendonitis.

• Εάν χρησιμοποιείτε το πήκτωμα για την αρθρίτιδα, ο γιατρός σας μπορεί να επιθυμήσει να αναθεωρήσει την επεξεργασία σας τακτικά.

Εάν τα συμπτώματα δεν βελτιώνονται μέσα σε αυτήν την περίοδο, ή παίρνουν χειρότερα, συμβουλευθείτε το γιατρό σας. Στα παιδιά ηλικίας 14 έτη και, εάν αυτό το προϊόν απαιτείται για περισσότερο από 7 ημέρες για την ανακούφιση πόνου ή εάν τα συμπτώματα επιδεινώνουν τον υπομονετικό/τους γονείς του εφήβου ενθαρρύνεται να ερωτηθεί ένας γιατρός.

 

Εάν χρησιμοποιείτε περισσότερο Diclofenac Diethylammonium Emulgel από πρέπει

Εάν εσύ ή ένα παιδί καταπίνει τυχαία Diclofenac Diethylammonium Emulgel, ελάτε σε επαφή με το γιατρό ή το ατύχημά σας και το τμήμα έκτακτης ανάγκης αμέσως.

Εάν ξεχνάτε να χρησιμοποιήσετε Diclofenac Diethylammonium Emulgel

Εάν χάνετε την αίτηση Diclofenac σας Diethylammonium Emulgel στο σωστό χρόνο, την εφαρμόστε μόλις θυμάστε έπειτα συνεχίζετε όπως κανονικοί. Μην εφαρμόστε μια διπλή ποσότητα για να αποζημιώσετε μια ξεχασμένη εφαρμογή.

Εάν έχετε περαιτέρω ερωτήσεις στη χρήση αυτού του προϊόντος, ρωτήστε το φαρμακοποιό σας.

 

4. ΠΙΘΑΝΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Όπως όλα τα φάρμακα, Diclofenac Diethylammonium Emulgel μπορεί να προκαλέσει τις παρενέργειες, αν και όχι καθεμία τις παίρνει.

Μερικές σπάνιες και πολύ σπάνιες παρενέργειες να είναι σοβαρές

Εάν δοκιμάζετε οποιων δήποτε από τα ακόλουθα σημάδια της αλλεργίας, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ Diclofenac Diethylammonium Emulgel και πέστε σε έναν γιατρό ή έναν φαρμακοποιό αμέσως:

Αναφυλαξία δερμάτων με τις φουσκάλες κυψέλες (μπορεί να έχει επιπτώσεις μεταξύ 1 και 10 σε κάθε 10.000 ανθρώπους).

Wheezing, συντομία της αναπνοής ή αίσθημα της συμπίεσης στο στήθος (άσθμα) (μπορεί να έχει επιπτώσεις σε λιγότερο από 1 σε κάθε 10.000 ανθρώπους).

Διόγκωση του προσώπου, των χειλιών, της γλώσσας ή του λαιμού (μπορεί να έχει επιπτώσεις σε λιγότερο από 1 σε κάθε 10.000 ανθρώπους).

Άλλες παρενέργειες που μπορούν να εμφανιστούν είναι συνήθως ήπιες, περνώντας και αβλαβής (εάν είστε ενδιαφερόμενοι, λέτε σε έναν γιατρό ή έναν φαρμακοποιό).

Κοινές παρενέργειες (μπορεί να έχει επιπτώσεις μεταξύ 1 και 10 σε κάθε 100 ανθρώπους) αναφυλαξία δερμάτων, να φαγουρίσει, κοκκίνισμα ή του δέρματος

Πολύ σπάνιες παρενέργειες (μπορεί να έχει επιπτώσεις σε λιγότερο από 1 σε κάθε 10.000 ανθρώπους) Το δέρμα μπορεί να είναι πιό ευαίσθητο στον ήλιο. Τα πιθανά σημάδια είναι ηλιακό έγκαυμα με να φαγουρίσουν, τη διόγκωση και τη δημιουργία φουσκαλών.

Στοιχεία επικοινωνίας
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Luke Liu

Τηλ.:: +8618067597692

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Φάρμακο αερολύματος

Inhaler Formoterol Budesonide ελεύθερα 200doses με αεροζόλ φάρμακα CFC

Φαρμακευτικό φάρμακο αερολύματος, Nitroglycerin ψεκασμός αερολύματος για τις καρδιακές παθήσεις

Οδοντικός ψεκασμός λιδοκαΐνης 10% 50ml/80ml για Intubation, τοπικός ψεκασμός αναισθητικού

Προφορικά φάρμακα

Προφορικές ταμπλέτες 250mg 500mg Naproxen φαρμάκων για τη Rheumatoid αρθρίτιδα

Συνθετικές παράγωγες Ampicillin κάψες 250 mg 500 προφορικά αντιβιοτικά φάρμακα mg

Αντιαιμοπεταλικές προφορικές ταμπλέτες Acetaminophen ανακούφισης πόνου παρακεταμόλης φαρμάκων

Οφθαλμικό φάρμακο

Πτώσεις Gentamycin ματιών/αυτιών 0,4% Gentamicin προετοιμασιών 10ml οφθαλμικό αντιβιοτικό θειικό άλας

Οφθαλμικό φάρμακο κρέμας Ciprofloxacin, αλοιφή ματιών Ciprofloxacin

Ρινικός ψεκασμός υδροχλωριδίου Oxymetazoline, ρινικές πτώσεις 0,025%/0,05% w/v 20 μιλ.

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Χάρτης ιστοτόπου

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Φάρμακο αερολύματος προμηθευτής. © 2016 - 2021 newlystar-medtech.com. All Rights Reserved.