801-2, μέγαρο Jindong, Νο 536 δρόμος Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΟφθαλμικό φάρμακο

Πτώσεις Gentamycin ματιών/αυτιών 0,4% Gentamicin προετοιμασιών 10ml οφθαλμικό αντιβιοτικό θειικό άλας

Πτώσεις Gentamycin ματιών/αυτιών 0,4% Gentamicin προετοιμασιών 10ml οφθαλμικό αντιβιοτικό θειικό άλας

  • Πτώσεις Gentamycin ματιών/αυτιών 0,4% Gentamicin προετοιμασιών 10ml οφθαλμικό αντιβιοτικό θειικό άλας
Πτώσεις Gentamycin ματιών/αυτιών 0,4% Gentamicin προετοιμασιών 10ml οφθαλμικό αντιβιοτικό θειικό άλας
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Newlystar
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: 0,4% 10ml
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 200, 000 μπουκάλια
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: ένα μπουκάλι/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 45 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 400, 000 μπουκάλια ανά ημέρα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Δύναμη: 0,4% 10ml Συσκευασία: ένα μπουκάλι/κιβώτιο
Μορφή δόσης: Πτώση ματιών Ενεργά συστατικά: Θειικό άλας Gentamycin/Gentamicin θειικό άλας
Υψηλό φως:

οφθαλμικές προετοιμασίες

,

οφθαλμική αλοιφή

Πτώσεις Gentamycin ματιών/αυτιών 0,4% Gentamicin προετοιμασιών 10ml οφθαλμικό αντιβιοτικό θειικό άλας

 

 

Προϊόν: Πτώσεις ματιών & αυτιών θειικού άλατος Gentamycin,

Doage και δύναμη: Πτώσεις, 0,4% 10ml

Συσκευασία: 1bottle/box

Πρότυπα: USP/BP

Φάκελος: Έτοιμος να υποβάλει

 

Περιγραφή:

Gentamicin το θειικό άλας, ένα υδροδιαλυτό αντιβιοτικό της ομάδας aminoglycoside, παράγεται από την αύξηση του purpurea Micromonospora, ένα ακτινομύκητας.

 

Ένδειξη

Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται για να θεραπεύσει τις βακτηριακές μολύνσεις (όπως το blepharitis, η επιπεφυκίτιδα) του ματιού και του δέρματος γύρω από τα μάτια (όπως τα βλέφαρα). Χρησιμοποιείται επίσης για να προλάβει τη μόλυνση μετά από τον τραυματισμό ή τη χειρουργική επέμβαση ματιών. Ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων γνωστή ως αντιβιοτικά aminoglycoside. Gentamicin εργοστάσια με τη δολοφονία των βακτηριδίων.

Αυτό το φάρμακο θεραπεύει μόνο τις βακτηριακές μολύνσεις ματιών. Δεν θα λειτουργήσει για άλλους τύπους μολύνσεων ματιών. Η περιττή χρήση ή η κακή χρήση οποιουδήποτε αντιβιοτικού μπορεί να οδηγήσει στη μειωμένη αποτελεσματικότητά της.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει 

Για να εφαρμόσετε τις πτώσεις ματιών, πλύντε τα χέρια σας πρώτα. Για να αποφύγετε τη μόλυνση, μην αγγίξτε τη dropper άκρη ή μην την αφήστε να αγγίξει το μάτι σας ή οποιαδήποτε άλληδήποτε επιφάνεια. Χρήση στα μάτια μόνο. Μην καταπιείτε ή μην εγχύσετε.

Μην φορέστε τους φακούς επαφής ενώ χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο. Αποστειρώστε τους φακούς επαφής σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του κατασκευαστή, και τον έλεγχο με το γιατρό σας προτού να αρχίσετε τους πάλι.

Γείρετε την επικεφαλής πλάτη σας, φανείτε ανοδικός, και τράβηγμα κάτω από το χαμηλότερο βλέφαρο για να κάνετε μια σακούλα. Κρατήστε dropper άμεσα πέρα από το μάτι σας και τοποθετήστε μια πτώση στη σακούλα όπως κατευθύνεται από το γιατρό σας. Φανείτε προς τα κάτω, κλείστε ήπια τα μάτια σας, και τοποθετήστε ένα δάχτυλο στη γωνία του ματιού σας (κοντά στη μύτη). Εφαρμόστε την ευγενή πίεση για 1 έως 2 λεπτά πρίν ανοίγει τα μάτια σας. Αυτό θα αποτρέψει το φάρμακο από να βγεί. Προσπαθήστε να μην αναβοσβήσετε ή να μην τρίψετε το μάτι σας. Επαναλάβετε αυτά τα βήματα για το άλλο μάτι σας εάν κατευθύνει έτσι ή εάν η δόση σας είναι για περισσότερη από 1 πτώση. Περιμένετε αρκετά πρακτικά το όραμά σας που καθαρίζει πρίν οδηγεί ή ενεργοποιεί τα μηχανήματα. Μην ξεπλύντε dropper. Αντικαταστήστε dropper ΚΑΠ μετά από κάθε χρήση.

Η δόση είναι βασισμένη στη ιατρική κατάσταση και την απάντησή σας στην επεξεργασία. Ο γιατρός σας μπορεί να σας κατευθύνει για να χρησιμοποιήσει αυτό το φάρμακο συχνότερα καταρχάς, κατόπιν χρήση αυτό λιγότερο συχνά καθώς η μόλυνση βελτιώνεται. Ακολουθήστε τις κατευθύνσεις του γιατρού σας προσεκτικά. Ο γιατρός σας μπορεί να ορίσει gentamicin τις πτώσεις για τη χρήση κατά τη διάρκεια της αλοιφής ημέρας και gentamicin στην ώρα για ύπνο.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα άλλο είδος φαρμάκου ματιών (όπως οι πτώσεις ή οι αλοιφές), περιμένετε τουλάχιστον 5 λεπτά πρίν εφαρμόζει άλλα φάρμακα. Χρησιμοποιήστε τις πτώσεις ματιών πριν από τις αλοιφές ματιών για να επιτρέψετε στις πτώσεις για να εισαγάγει το μάτι.

Χρησιμοποιήστε αυτό το φάρμακο προκειμένου να πάρετε τακτικά το περισσότερο όφελος από το. Για να σας βοηθήσετε να θυμηθείτε, το χρησιμοποιήστε στους ίδιους χρόνους κάθε μέρα. Συνεχίστε το για πλήρους απασχόλησης ορισμένος. Η παύση του φαρμάκου πάρα πολύ σύντομα μπορεί να επιτρέψει στα βακτηρίδια για να συνεχίσει να αυξάνεται, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε μια επιστροφή της μόλυνσης.

Πέστε στο γιατρό σας εάν ο όρος σας εμμένει ή επιδεινώνεται.

 

Φαρμακοδυναμικές

Gentamicin είναι ένα ευρύ αντιβιοτικό aminoglycoside φάσματος. Εργασία Aminoglycosides με τη δέσμευση στη βακτηριακή δεκαετία του '30 της ριβοσωματικής υπομονάδας, πρόκληση του τ-Rna, που αφήνει το βακτηρίδιο ανίκανο να συνθέσει τις πρωτεΐνες ζωτικής σημασίας στην αύξησή του. Το Aminoglycosides είναι χρήσιμο πρώτιστα στις μολύνσεις που περιλαμβάνουν τα αερόβια, Gram-negative βακτηρίδια, όπως τα pseudomonas, το ακινετοψακτήριο, και το εντεροβακτήριο. Επιπλέον, μερικά μυκητοβακτήρια, συμπεριλαμβανομένων των βακτηριδίων που προκαλούν τη φυματίωση, είναι ευαίσθητα στα aminoglycosides. Οι μολύνσεις που προκαλούνται από τα Gram-positive βακτηρίδια μπορούν επίσης να θεραπευθούν με τα aminoglycosides, αλλά άλλοι τύποι αντιβιοτικών είναι πιό ισχυροί και λιγότερο καταστρεπτικοί στον οικοδεσπότη. Στο παρελθόν τα aminoglycosides έχουν χρησιμοποιηθεί από κοινού με τα πενικιλίνη-σχετικά αντιβιοτικά στις streptococcal μολύνσεις για τα συνεργιστικά αποτελέσματά τους, ιδιαίτερα endocarditis. Το Aminoglycosides είναι συνήθως ατελέσφορο ενάντια στα αναερόβιους βακτηρίδια, τους μύκητες και τους ιούς.

 

Μηχανισμός της δράσης

Το Aminoglycosides όπως gentamicin «αμετάκλητα» δεσμεύει στις συγκεκριμένα πρωτεΐνες δεκαετία του '30-υπομονάδων και 16S rRNA. Συγκεκριμένα gentamicin δεσμεύει σε τέσσερις νουκλεοτίδες 16S rRNA και ενός ενιαίου αμινοξέος πρωτεϊνικού S12. Αυτό παρεμποδίζει την αποκωδικοποιώντας περιοχή κοντά στη νουκλεοτίδα 1400 σε 16S rRNA της υπομονάδας της δεκαετίας του '30. Αυτή η περιοχή αλληλεπιδρά με τη βάση ταλάντευσης στο αντηκωδικόνιο του tRNA. Αυτό οδηγεί στην παρέμβαση με την έναρξη σύνθετη, mRNA τόσο των ανακριβών αμινοξέων παρεμβάλλεται polypeptide που οδηγούν στα μη λειτουργικά ή τοξικά πεπτίδια και την αποσύνθεση polysomes στα μη λειτουργικά monosomes.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Luke Liu

Τηλ.:: +8618067597692

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Φάρμακο αερολύματος

Inhaler Formoterol Budesonide ελεύθερα 200doses με αεροζόλ φάρμακα CFC

Φαρμακευτικό φάρμακο αερολύματος, Nitroglycerin ψεκασμός αερολύματος για τις καρδιακές παθήσεις

Οδοντικός ψεκασμός λιδοκαΐνης 10% 50ml/80ml για Intubation, τοπικός ψεκασμός αναισθητικού

Προφορικά φάρμακα

Προφορικές ταμπλέτες 250mg 500mg Naproxen φαρμάκων για τη Rheumatoid αρθρίτιδα

Συνθετικές παράγωγες Ampicillin κάψες 250 mg 500 προφορικά αντιβιοτικά φάρμακα mg

Αντιαιμοπεταλικές προφορικές ταμπλέτες Acetaminophen ανακούφισης πόνου παρακεταμόλης φαρμάκων

Οφθαλμικό φάρμακο

Πτώσεις Gentamycin ματιών/αυτιών 0,4% Gentamicin προετοιμασιών 10ml οφθαλμικό αντιβιοτικό θειικό άλας

Οφθαλμικό φάρμακο κρέμας Ciprofloxacin, αλοιφή ματιών Ciprofloxacin

Ρινικός ψεκασμός υδροχλωριδίου Oxymetazoline, ρινικές πτώσεις 0,025%/0,05% w/v 20 μιλ.

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Χάρτης ιστοτόπου

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Φάρμακο αερολύματος προμηθευτής. © 2016 - 2021 newlystar-medtech.com. All Rights Reserved.