801-2, μέγαρο Jindong, Νο 536 δρόμος Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΟφθαλμικό φάρμακο

Οφθαλμικές πτώσεις ματιών Latanoprost 125mcg/Prostaglandin 2.5ml ανάλογα

Οφθαλμικές πτώσεις ματιών Latanoprost 125mcg/Prostaglandin 2.5ml ανάλογα

  • Οφθαλμικές πτώσεις ματιών Latanoprost 125mcg/Prostaglandin 2.5ml ανάλογα
Οφθαλμικές πτώσεις ματιών Latanoprost 125mcg/Prostaglandin 2.5ml ανάλογα
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Newlystar
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: 125mcg/2.5ml
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 20000 μπουκάλια
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: ένα μπουκάλι/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 45days
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100, 000 μπουκάλια ανά ημέρα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Προϊόν: Πτώσεις ματιών Latanoprost Προδιαγραφή: 125mcg/2.5ml
Πρότυπα: Στο εσωτερικό Συσκευασία: ένα μπουκάλι/κιβώτιο
Υψηλό φως:

οφθαλμικές προετοιμασίες

,

οφθαλμική αλοιφή

Οφθαλμικές πτώσεις ματιών Latanoprost 125mcg/Prostaglandin 2.5ml ανάλογα

 

 

 

Προϊόν: Πτώσεις ματιών Latanoprost

Προδιαγραφή: 125mcg/2.5ml

Πρότυπα: Στο εσωτερικό

Συσκευασία: ένα μπουκάλι/κιβώτιο

 

Περιγραφή:

Το Latanoprost είναι ένα prostaglandin F2α ανάλογο. Το Latanoprost είναι ένα άχρωμο στο ελαφρώς κίτρινο πετρέλαιο που είναι πολύ διαλυτό στο ακετονιτρίλιο και ελεύθερα τη διαλυτή ουσία στην ακετόνη, την αιθανόλη, το αιθυλικό οξικό άλας, isopropanol, τη μεθανόλη και την οκτανόλη. Είναι σχεδόν αδιάλυτο στο νερό.

Η οφθαλμική λύση Latanoprost παρέχεται ως αποστειρωμένο, isotonic, αποθηκευμένο διάλυμα ύδατος του latanoprost ένα pH περίπου 6,7 και osmolality περίπου 267 mOsmol/kg. Κάθε μιλ. της οφθαλμικής λύσης latanoprost περιέχει 50 μικρογραμμάρια του latanoprost. Το χλωρίδιο Benzalkonium, 0,02% προστίθεται ως συντηρητικό. Τα ανενεργά συστατικά είναι: χλωριούχο νάτριο, φωσφορικό άλας νατρίου διβασικά (άνυδρος), monobasic monohydrate φωσφορικού άλατος νατρίου και νερό για την έγχυση. Μια πτώση περιέχει το mcg περίπου 1,5 του latanoprost.

 

Ένδειξη

Η αποστειρωμένη οφθαλμική λύση Latanoprost είναι υποδειγμένη για τη μείωση της ανυψωμένης ενδοφθάλμιας πίεσης στους ασθενείς με το open-angle γλαύκωμα ή την οφθαλμική υπέρταση.

 

ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Η συνιστώμενη δόση είναι μια πτώση στο επηρεασθε'ν μάτι μιά φορά καθημερινά το βράδυ. Εάν μια δόση λείπουν, η επεξεργασία πρέπει να συνεχιστεί με την επόμενη δόση όπως κανονική.

 

Η δόση της οφθαλμικής λύσης latanoprost δεν πρέπει να υπερβεί μιά φορά καθημερινά η συνδυασμένη χρήση δύο ή περισσότερα prostaglandins, ή prostaglandin τα ανάλογα συμπεριλαμβανομένου latanoprost δεν συστήνεται. Έχει αποδειχθεί ότι η διοίκηση αυτών των prostaglandin προϊόντων φαρμάκων περισσότερο από μία φορά καθημερινά μπορεί να μειώσει την ενδοφθάλμια πίεση (ΟΛΠ (ολοκληρωμένο λειτουργικό πρόγραμμα)) που χαμηλώνει την επίδραση ή να προκαλέσει τις παράδοξες ανυψώσεις στο ΟΛΠ (ολοκληρωμένο λειτουργικό πρόγραμμα).

 

Η μείωση του ΟΛΠ (ολοκληρωμένο λειτουργικό πρόγραμμα) αρχίζει περίπου 3 έως 4 ώρες μετά από τη διοίκηση και η μέγιστη επίδραση επιτυγχάνεται μετά από 8 έως 12 ώρες.

 

Η οφθαλμική λύση Latanoprost μπορεί να χρησιμοποιηθεί ταυτοχρόνως με άλλα επίκαιρα οφθαλμικά προϊόντα φαρμάκων στο χαμηλότερο ΟΛΠ (ολοκληρωμένο λειτουργικό πρόγραμμα). Εάν περισσότερα από ένα επίκαιρα οφθαλμικά φάρμακα χρησιμοποιούνται, τα φάρμακα πρέπει να αντιμετωπιστούν τουλάχιστον πέντε (5) λεπτά χώρια. Οι φακοί επαφής πρέπει να αφαιρεθούν πριν από τη διοίκηση της οφθαλμικής λύσης latanoprost, και μπορούν να επανεισαχθούν 15 λεπτά μετά από τη διοίκηση.

 

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Χρώση

Το Latanoprost έχει αναφερθεί στις αλλαγές αιτίας στους χρωματισμένους ιστούς. Οι πολύ συχνά αναφερόμενες αλλαγές είναι αυξανόμενη χρώση της ίριδας, περικόγχιος ιστός (βλέφαρο), και eyelashes. Η χρώση αναμένεται για να αυξηθεί εφ' όσον latanoprost αντιμετωπίζεται.

 

Η αλλαγή χρώσης οφείλεται στο αυξανόμενο περιεχόμενο μελανίνης στα melanocytes παρά σε μια αύξηση στον αριθμό melanocytes. Μετά από την αναστολή του latanoprost, η χρώση της ίριδας είναι πιθανό να είναι μόνιμη, ενώ η χρώση του περικόγχιου ιστού και eyelash οι αλλαγές έχουν αναφερθεί για να είναι αντιστρέψιμες σε μερικούς ασθενείς. Οι ασθενείς που λαμβάνουν την επεξεργασία πρέπει να ενημερωθούν για τη δυνατότητα της αυξανόμενης χρώσης. Πέρα από 5 έτη τα αποτελέσματα της αυξανόμενης χρώσης δεν είναι γνωστά.

 

Η αλλαγή χρώματος της Iris μπορεί να μην είναι αξιοπρόσεχτη για αρκετούς μήνες στα έτη. Χαρακτηριστικά, η καφετιά χρώση γύρω από το μαθητή διαδίδει ομόκεντρα προς την περιφέρεια της ίριδας και η ολόκληρα ίριδα ή τα μέρη της ίριδας γίνεται πιό καφετιά. Ούτε nevi ούτε οι φακίδες της ίριδας δεν εμφανίζονται να επηρεάζονται από την επεξεργασία. Ενώ η θεραπεία με το latanoprost μπορεί να συνεχιστεί στους ασθενείς που αναπτύσσουν την καταφανώς αυξανόμενη χρώση ίριδων, αυτοί οι ασθενείς πρέπει να εξεταστούν τακτικά.

 

Αλλαγές Eyelash

Το Latanoprost μπορεί βαθμιαία να αλλάξει eyelashes και τρίχα vellus στο αντιμετωπισμένο μάτι αυτές οι αλλαγές περιλαμβάνουν το αυξανόμενο μήκος, το πάχος, τη χρώση, τον αριθμό μαστιγίων ή τριχών, και την αύξηση των eyelashes. Οι αλλαγές Eyelash είναι συνήθως αντιστρέψιμες επάνω στην αναστολή της επεξεργασίας.

 

Ενδοφθάλμια ανάφλεξη

Το Latanoprost πρέπει να χρησιμοποιηθεί με σύνεση στους ασθενείς με μια ιστορία της ενδοφθάλμιας ανάφλεξης (iritis/uveitis) και δεν πρέπει γενικά να χρησιμοποιηθεί στους ασθενείς με την ενεργό ενδοφθάλμια ανάφλεξη επειδή η ανάφλεξη μπορεί να επιδεινωθεί.

 

Macular οίδημα

Το Macular οίδημα, συμπεριλαμβανομένου του κυστοειδούς macular οιδήματος, έχει αναφερθεί κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας με το latanoprost. Η οφθαλμική λύση Latanoprost πρέπει να χρησιμοποιηθεί με σύνεση στους aphakic ασθενείς, στους pseudophakic ασθενείς με μια σχισμένη μεταγενέστερη κάψα φακών, ή στους ασθενείς με τους γνωστούς παράγοντες κινδύνου για το macular οίδημα.

 

Ερπητικό Keratitis

Η επανενεργοποίηση του μονοκατευθυντικού keratitis έρπη έχει αναφερθεί κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας με την οφθαλμική λύση latanoprost. Το Latanoprost πρέπει να χρησιμοποιηθεί με σύνεση στους ασθενείς με μια ιστορία του ερπητικού keratitis. Το Latanoprost πρέπει να αποφευχθεί σε περιπτώσεις ενεργού μονοκατευθυντικού keratitis έρπη επειδή η ανάφλεξη μπορεί να επιδεινωθεί.

 

Βακτηριακό Keratitis

Έχουν υπάρξει εκθέσεις του βακτηριακού keratitis που συνδέονται με τη χρήση των multiple-dose εμπορευματοκιβωτίων των επίκαιρων οφθαλμικών προϊόντων. Αυτά τα εμπορευματοκιβώτια είχαν μολυνθεί ακούσια από τους ασθενείς που, στις περισσότερες περιπτώσεις, είχαν μια ταυτόχρονη κερατοειδούς ασθένεια ή μια διάσπαση της οφθαλμικής epithelial επιφάνειας.

 

Χρήση με τους φακούς επαφής

Οι φακοί επαφής πρέπει να αφαιρεθούν πριν από τη διοίκηση της οφθαλμικής λύσης latanoprost, και μπορούν να επανεισαχθούν 15 λεπτά μετά από τη διοίκηση.

 

Φαρμακοδυναμικές

Το Latanoprost είναι ένα ισοπροπύλιο προφάρμακο εστέρα που είναι ανενεργό αλλά που γίνεται ενεργό μετά από την υδρόλυση στο οξύ από. Η οφθαλμική λύση Latanoprost είναι ένα επίκαιρο φάρμακο που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο της προόδου του γλαυκώματος ή της οφθαλμικής υπέρτασης, με τη μείωση της ενδοφθάλμιας πίεσης. Είναι ένα prostaglandin ανάλογο που λειτουργεί με την αύξηση της εκροής του υδάτινου ρευστού από τα μάτια.

 

Μηχανισμός της δράσης

Το Latanoprost είναι ένα prostaglandin F2a ανάλογο. Συγκεκριμένα, Latanoprost είναι ένας prostanoid εκλεκτικός FP αγωνιστής δεκτών που θεωρείται για να μειώσει την ενδοφθάλμια πίεση (ΟΛΠ (ολοκληρωμένο λειτουργικό πρόγραμμα)) με την αύξηση της εκροής του υδάτινου χιούμορ. Οι μελέτες στα ζώα και το άτομο προτείνουν ότι ο κύριος μηχανισμός της δράσης είναι αυξανόμενος uveoscleral.

Στοιχεία επικοινωνίας
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Luke Liu

Τηλ.:: +8618067597692

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Φάρμακο αερολύματος

Inhaler Formoterol Budesonide ελεύθερα 200doses με αεροζόλ φάρμακα CFC

Φαρμακευτικό φάρμακο αερολύματος, Nitroglycerin ψεκασμός αερολύματος για τις καρδιακές παθήσεις

Οδοντικός ψεκασμός λιδοκαΐνης 10% 50ml/80ml για Intubation, τοπικός ψεκασμός αναισθητικού

Προφορικά φάρμακα

Προφορικές ταμπλέτες 250mg 500mg Naproxen φαρμάκων για τη Rheumatoid αρθρίτιδα

Συνθετικές παράγωγες Ampicillin κάψες 250 mg 500 προφορικά αντιβιοτικά φάρμακα mg

Αντιαιμοπεταλικές προφορικές ταμπλέτες Acetaminophen ανακούφισης πόνου παρακεταμόλης φαρμάκων

Οφθαλμικό φάρμακο

Πτώσεις Gentamycin ματιών/αυτιών 0,4% Gentamicin προετοιμασιών 10ml οφθαλμικό αντιβιοτικό θειικό άλας

Οφθαλμικό φάρμακο κρέμας Ciprofloxacin, αλοιφή ματιών Ciprofloxacin

Ρινικός ψεκασμός υδροχλωριδίου Oxymetazoline, ρινικές πτώσεις 0,025%/0,05% w/v 20 μιλ.

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Χάρτης ιστοτόπου

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Φάρμακο αερολύματος προμηθευτής. © 2016 - 2021 newlystar-medtech.com. All Rights Reserved.