801-2, μέγαρο Jindong, Νο 536 δρόμος Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΟφθαλμικό φάρμακο

Οφθαλμική Tetracycline φαρμάκων αλοιφή 1% 3.5g 1% 5g ματιών υδροχλωριδίου

Οφθαλμική Tetracycline φαρμάκων αλοιφή 1% 3.5g 1% 5g ματιών υδροχλωριδίου

  • Οφθαλμική Tetracycline φαρμάκων αλοιφή 1% 3.5g 1% 5g ματιών υδροχλωριδίου
Οφθαλμική Tetracycline φαρμάκων αλοιφή 1% 3.5g 1% 5g ματιών υδροχλωριδίου
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Newlystar
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: 1% 3.5g, 1% 5g
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 100, 000 σωλήνες
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: ένας σωλήνας/κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 45days
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 200, 000 σωλήνες ανά ημέρα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Προϊόν: Tetracycline αλοιφή ματιών υδροχλωριδίου Προδιαγραφή: 1% 3.5g, 1% 5g
Πρότυπα: USP Συσκευασία: ένας σωλήνας ανά κιβώτιο
Υψηλό φως:

οφθαλμικές προετοιμασίες

,

οφθαλμική αλοιφή

Οφθαλμική Tetracycline φαρμάκων αλοιφή 1% 3.5g 1% 5g ματιών υδροχλωριδίου

 

 

Προϊόν: Tetracycline αλοιφή ματιών υδροχλωριδίου

Προδιαγραφή: 1% 3.5g, 1% 5g

Πρότυπα: USP

Συσκευασία: ένας σωλήνας ανά κιβώτιο

 

Περιγραφή:

Tetracycline είναι ένα ευρύ αντιβιοτικό polyketide φάσματος που παράγεται από το Streptomyces γένος Actinobacteria. Ασκεί μια βακτηριοστατική επίδραση στα βακτηρίδια με τη δέσμευση αντιστρέψιμη στο βακτηριακό εισερχόμενο aminoacyl υπομονάδων και φραξίματος της δεκαετίας του '30 ριβοσωματικό tRNA από τη δέσμευση στην περιοχή αποδεκτών ριβοσωμάτων. Δεσμεύει επίσης σε κάποιο βαθμό στη βακτηριακή δεκαετία του '50 τη ριβοσωματική υπομονάδα και μπορεί να αλλάξει την κυτταροπλασματική μεμβράνη αναγκάζοντας τα ενδοκυτταρικά συστατικά για να διαρρεύσει από τα βακτηριακά κύτταρα.

 

Ενδείξεις:

Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται για να θεραπεύσει τις μολύνσεις του ματιού. Ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων γνωστή ως αντιβιοτικά tetracycline-τύπων. Αυτό το φάρμακο λειτουργεί με την επιβράδυνση ή την παύση της αύξησης των βακτηριδίων.

Αυτό το φάρμακο θεραπεύει μόνο τις βακτηριακές μολύνσεις ματιών. Δεν θα λειτουργήσει για άλλους τύπους μολύνσεων ματιών. Η περιττή χρήση ή η κακή χρήση οποιουδήποτε αντιβιοτικού μπορεί να οδηγήσει στη μειωμένη αποτελεσματικότητά της.

 

Πώς να χρησιμοποιήσει:

Μην φορέστε τους φακούς επαφής ενώ χρησιμοποιείτε αυτήν την ιατρική. Αποστειρώστε τους φακούς επαφής σύμφωνα με τις κατευθύνσεις του κατασκευαστή, και τον έλεγχο με το γιατρό σας προτού να αρχίσετε τους πάλι.

Για να εφαρμόσετε τις αλοιφές ματιών, πλύντε τα χέρια πρώτα. Για να αποφύγει τη μόλυνση, να είναι προσεκτικός για να μην αγγίξει την άκρη σωλήνων ή να μην την αφήσει να αγγίξει το μάτι σας. Γείρετε την επικεφαλής πλάτη σας, φανείτε ανοδικός, και ήπια τράβηγμα κάτω από το χαμηλότερο βλέφαρο για να κάνετε μια σακούλα. Τοποθετήστε a1/4- στη λουρίδα 1/2-ίντσας (0,6 - στο εκατοστόμετρο 1,3) της αλοιφής στη σακούλα, ή τη χρήση όπως κατευθύνεται από το γιατρό σας. Ήπια κλείστε το μάτι και κυλήστε το βολβό του ματιού για να διαδώσετε προς όλες τις κατευθύνσεις το φάρμακο. Προσπαθήστε να μην αναβοσβήσετε και μην τρίψτε το μάτι.

Επαναλάβετε αυτά τα βήματα για το άλλο μάτι σας εάν κατευθύνει έτσι. Ισχύστε τόσο συχνά όπως κατευθύνεται από το γιατρό σας. Σκουπίστε την άκρη του σωλήνα αλοιφών με έναν καθαρό ιστό για να αφαιρέσετε το πρόσθετο φάρμακο πρίν ανακεφαλαιώνει την.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα άλλο είδος φαρμάκου ματιών (π.χ., πτώσεις ή αλοιφές), περιμένετε τουλάχιστον 5 έως 10 λεπτά πρίν εφαρμόζει άλλα φάρμακα. Χρησιμοποιήστε τις πτώσεις ματιών πριν από τις αλοιφές ματιών για να επιτρέψετε στις πτώσεις για να εισαγάγει το μάτι.

Χρησιμοποιήστε αυτό το φάρμακο προκειμένου να πάρετε τακτικά το περισσότερο όφελος από το. Για να σας βοηθήσετε να θυμηθείτε, το χρησιμοποιήστε στους ίδιους χρόνους κάθε μέρα. Συνεχίστε το για πλήρους απασχόλησης ορισμένος. Η παύση του φαρμάκου πάρα πολύ σύντομα μπορεί να επιτρέψει στα βακτηρίδια για να συνεχίσει να αυξάνεται, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε μια επιστροφή της μόλυνσης.

Πέστε στο γιατρό σας εάν ο όρος σας εμμένει ή επιδεινώνεται.

 

Παρενέργειες:

Το μάτι που τσιμπά/που καίει/ερυθρότητα και προσωρινός θολωμένου όραση μπορεί να εμφανιστεί. Εάν οποιαδήποτε από αυτά τα αποτελέσματα εμμένουν ή επιδεινώνονται, πέστε στο γιατρό ή το φαρμακοποιό σας αμέσως.

Θυμηθείτε ότι ο γιατρός σας έχει ορίσει αυτό το φάρμακο επειδή έχει κρίνει ότι το όφελος σε σας είναι μεγαλύτερο από τον κίνδυνο παρενεργειών. Πολλοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν αυτό το φάρμακο δεν έχουν τις σοβαρές παρενέργειες.

Η χρήση αυτού του φαρμάκου για τις παρατεταμένες ή επαναλαμβανόμενες περιόδους μπορεί να οδηγήσει σε άλλους τύπους μολύνσεων ματιών, συμπεριλαμβανομένων των μυκητιακών μολύνσεων. Ελάτε σε επαφή με το γιατρό σας εάν παρατηρείτε τα νέα συμπτώματα ματιών.

Μια πολύ σοβαρή αλλεργική αντίδραση σε αυτό το φάρμακο είναι σπάνια. Εντούτοις, επιδιώξτε την άμεση ιατρική παρακολούθηση εάν παρατηρείτε οποια δήποτε από τα ακόλουθα συμπτώματα μιας σοβαρής αλλεργικής αντίδρασης:

αναφυλαξία

να φαγουρίσει/διόγκωση (ειδικά του προσώπου/της γλώσσας/του λαιμού)

βαριάς μορφής ίλιγγος

αναπνοή προβλήματος

Αυτό δεν είναι ένας πλήρης κατάλογος πιθανών παρενεργειών. Εάν παρατηρείτε άλλα αποτελέσματα που δεν απαριθμούνται ανωτέρω, ελάτε σε επαφή με το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.

 

Προφυλάξεις:

Πρίν χρησιμοποιεί tetracycline, πέστε στο γιατρό ή το φαρμακοποιό σας εάν είστε αλλεργικοί σε το ή εάν έχετε οποιεσδήποτε άλλεσδήποτε αλλεργίες. Αυτό το προϊόν μπορεί να περιέχει τα ανενεργά συστατικά, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν τις αλλεργικές αντιδράσεις ή άλλα προβλήματα. Συζήτηση στο φαρμακοποιό σας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πρίν χρησιμοποιεί αυτό το φάρμακο, πέστε στο γιατρό ή στο φαρμακοποιό σας το ιατρικό ιστορικό σας, ειδικά:

άλλα προβλήματα ματιών (π.χ., προηγούμενη μόλυνση ματιών)

χρήση φακών επαφής

Αφότου εφαρμόζετε αυτό το φάρμακο, το όραμά σας μπορεί να γίνει προσωρινά θολωμένο. Μην οδηγήστε, μην χρησιμοποιήστε τα μηχανήματα, ή κάνετε οποιαδήποτε δραστηριότητα που απαιτεί τη σαφή εικόνα έως ότου είστε βέβαιοι ότι μπορείτε να εκτελέσετε τέτοιες δραστηριότητες ακίνδυνα.

Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αυτό το φάρμακο πρέπει να χρησιμοποιηθεί μόνο όταν απαιτείται σαφώς. Συζητήστε τους κινδύνους και τα οφέλη με το γιατρό σας.

Δεν είναι γνωστό εάν αυτό το φάρμακο περνά στο μητρικό γάλα όταν δίνεται ως αλοιφή ματιών. Συμβουλευθείτε το γιατρό σας πρίν θηλάζει.

 

Αλληλεπιδράσεις φαρμάκων:

Ο γιατρός ή ο φαρμακοποιός σας μπορεί ήδη να γνωρίζει οποιεσδήποτε πιθανές αλληλεπιδράσεις φαρμάκων και μπορεί σας για τους. Μην αρχίστε, μην σταματήστε, ή αλλάξτε τη δόση οποιασδήποτε ιατρικής πριν από να ελέγξει με τους πρώτα.

Πρίν χρησιμοποιεί αυτό το φάρμακο, πέστε στο γιατρό ή το φαρμακοποιό σας όλων συνταγής και nonprescription/βοτανικών προϊόντων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, ειδικά:

άλλα προϊόντα ματιών (συμπεριλαμβανομένων των καλλυντικών, των nonprescription προϊόντων που χρησιμοποιούνται στο μάτι)

Το παρόν έγγραφο δεν περιέχει όλες τις πιθανές αλληλεπιδράσεις. Επομένως, πρίν χρησιμοποιεί αυτό το προϊόν, πέστε στο γιατρό ή το φαρμακοποιό σας όλων των προϊόντων που χρησιμοποιείτε. Κρατήστε έναν κατάλογο όλων των φαρμάκων σας με σας, και μοιραστείτε τον κατάλογο με το γιατρό και το φαρμακοποιό σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Luke Liu

Τηλ.:: +8618067597692

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Φάρμακο αερολύματος

Inhaler Formoterol Budesonide ελεύθερα 200doses με αεροζόλ φάρμακα CFC

Φαρμακευτικό φάρμακο αερολύματος, Nitroglycerin ψεκασμός αερολύματος για τις καρδιακές παθήσεις

Οδοντικός ψεκασμός λιδοκαΐνης 10% 50ml/80ml για Intubation, τοπικός ψεκασμός αναισθητικού

Προφορικά φάρμακα

Προφορικές ταμπλέτες 250mg 500mg Naproxen φαρμάκων για τη Rheumatoid αρθρίτιδα

Συνθετικές παράγωγες Ampicillin κάψες 250 mg 500 προφορικά αντιβιοτικά φάρμακα mg

Αντιαιμοπεταλικές προφορικές ταμπλέτες Acetaminophen ανακούφισης πόνου παρακεταμόλης φαρμάκων

Οφθαλμικό φάρμακο

Πτώσεις Gentamycin ματιών/αυτιών 0,4% Gentamicin προετοιμασιών 10ml οφθαλμικό αντιβιοτικό θειικό άλας

Οφθαλμικό φάρμακο κρέμας Ciprofloxacin, αλοιφή ματιών Ciprofloxacin

Ρινικός ψεκασμός υδροχλωριδίου Oxymetazoline, ρινικές πτώσεις 0,025%/0,05% w/v 20 μιλ.

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Χάρτης ιστοτόπου

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Φάρμακο αερολύματος προμηθευτής. © 2016 - 2021 newlystar-medtech.com. All Rights Reserved.