801-2, μέγαρο Jindong, Νο 536 δρόμος Xueshi, Yinzhou, Ningbo 315100, P.R.China
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΦάρμακο Suppository

Clotrimazole κολπικό Suppository, αντιμυκητιακό φάρμακο

Clotrimazole κολπικό Suppository, αντιμυκητιακό φάρμακο

  • Clotrimazole κολπικό Suppository, αντιμυκητιακό φάρμακο
Clotrimazole κολπικό Suppository, αντιμυκητιακό φάρμακο
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: Newlystar
Πιστοποίηση: GMP
Αριθμό μοντέλου: 500mg
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 50, 000 κιβώτια
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: 2/φουσκάλα
Χρόνος παράδοσης: 45days
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100, 000 κιβώτια ανά ημέρα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Προϊόν: Clotrimazole κολπικό Suppository Προδιαγραφή: 500mg
Πρότυπα: BP, USP Συσκευασία: 2/φουσκάλα 6/φουσκάλα
Υψηλό φως:

suppository ιατρική

,

suppositories φαρμάκων

Clotrimazole κολπικό Suppository, αντιμυκητιακά φάρμακα

 


Προϊόν: Clotrimazole κολπικό Suppository
Προδιαγραφή: 500mg
Πρότυπα: BP, USP
Συσκευασία: 2/φουσκάλα  6/φουσκάλα

Περιγραφή:
Το Clotrimazole είναι ένα αντιμυκητιακό φάρμακο που παλεύει τις μολύνσεις που προκαλούνται από το μύκητα.
Το Clotrimazole κολπικό (για τη χρήση στον κόλπο) χρησιμοποιείται για να θεραπεύσει τις κολπικές candida (ζύμη) μολύνσεις.
Το Clotrimazole κολπικό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για λόγους που δεν απαριθμούνται σε αυτόν τον οδηγό φαρμάκων.

Ποιες είναι οι σημαντικότερες πληροφορίες που πρέπει να ξέρω για το clotrimazole κολπικό;
Ακολουθήστε όλες τις κατευθύνσεις στην ετικέτα και τη συσκευασία ιατρικής σας. Πέστε κάθε ενός από τους παροχείς υπηρεσιών υγείας σας για όλες τις ιατρικές καταστάσεις σας, τις αλλεργίες, και όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιείτε.

Τι θα έπρεπε να συζητήσω με το παροχέα υπηρεσιών υγείας μου πρίν χρησιμοποιώ clotrimazole κολπικός;
Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε clotrimazole κολπικό εάν είστε αλλεργικοί σε το.
Εάν αυτό είναι την πρώτη φορά είχατε πάντα τα συμπτώματα μιας κολπικής μόλυνσης ζύμης, ρωτάτε το γιατρό σας πρίν χρησιμοποιείτε clotrimazole κολπικός.
Πέστε στο γιατρό σας εάν είχατε περισσότερες από 3 κολπικές μολύνσεις μέσα σε 6 μήνες. Οι συχνές κολπικές μολύνσεις ζύμης που δεν τακτοποιούν με την επεξεργασία μπορούν να είναι ένα σημάδι ενός σοβαρότερου όρου.
Ρωτήστε έναν γιατρό ή έναν φαρμακοποιό εάν είναι ασφαλές για σας να χρησιμοποιήσεις αυτήν την ιατρική εάν έχετε άλλες ιατρικές καταστάσεις, ειδικά:
•πυρετός, ψύχρες, πόνος στην πλάτη σας ή ώμος
•πόνος στομαχιών, εμετός
•δυσώδης κολπική απαλλαγή
•διαβήτης ή
•HIV ή AIDS.
Η κατηγορία Β. Clotrimazole εγκυμοσύνης FDA κολπικό δεν αναμένεται για να βλάψει ένα αγέννητο μωρό. Πέστε στο γιατρό σας εάν είστε έγκυοι ή προγραμματίζετε να γίνετε έγκυοι κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας.
Μην χρησιμοποιήστε clotrimazole κολπικό χωρίς ιατρικές συμβουλές εάν θηλάζετε ένα μωρό.
Μην δώστε αυτήν την ιατρική σε ένα παιδί νεώτερο από 12 χρονών χωρίς ιατρικές συμβουλές.

Πώς θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω clotrimazole κολπικό;
Χρήση ακριβώς όπως κατευθύνεται στην ετικέτα, ή όπως ορίζεται από το γιατρό σας. Μην χρησιμοποιήστε στα μεγαλύτερα ή μικρότερα ποσά ή για περισσότερο από συστημένα.
Πλύντε τα χέρια σας πριν και μετά από τη χρησιμοποίηση αυτού του φαρμάκου.
Παρεμβάλτε την ταμπλέτα, suppository, ή την κρέμα στον κόλπο χρησιμοποιώντας applicator όπως κατευθύνεται.
Χρησιμοποιήστε αυτήν την ιατρική για το πλήρες ορισμένο χρονικό διάστημα, ακόμη και κατά τη διάρκεια της εμμηνορροϊκής περιόδου σας. Τα συμπτώματά σας μπορούν να βελτιωθούν προτού να καθαριστεί εντελώς η μόλυνση. Εάν η μόλυνση δεν τακτοποιεί, ή εάν εμφανίζεται να παίρνει χειρότερα, να δει το γιατρό σας.
Καλέστε το γιατρό σας εάν τα συμπτώματά σας δεν βελτιώνονται μετά από 3 ημέρες της επεξεργασίας, ή εάν διαρκούν περισσότερο από μια εβδομάδα. Πέστε στο γιατρό σας αμέσως εάν έχετε μια αναφυλαξία δερμάτων ή τις κυψέλες, τον πόνο στομαχιών, τον πυρετό, τις ψύχρες, τη ναυτία, τον εμετό, ή τη δυσώδη κολπική απαλλαγή.
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια υγειονομική πετσέτα για να αποτρέψετε το φάρμακο από το λέκιασμα του ιματισμού σας αλλά δεν χρησιμοποιείτε tampon.
Κατάστημα στη θερμοκρασία δωματίου μακρυά από την υγρασία και τη θερμότητα.

Αυτό που συμβαίνει εάν χάνω μια δόση;
Χρησιμοποιήστε τη λειμμένη δόση μόλις θυμάστε. Πηδήστε τη λειμμένη δόση εάν είναι σχεδόν χρόνος για την επόμενη σχεδιασμένη δόση σας. Μην χρησιμοποιήστε την πρόσθετη ιατρική για να αποτελέσετε τη λειμμένη δόση.

Αυτό που συμβαίνει εάν υπερβολική δόση Ι;
Επιδιώξτε τη ιατρική παρακολούθηση έκτακτης ανάγκης ή καλέστε τη γραμμή βοήθειας δηλητήριων σε 1-800-222-1222.

Τι θα έπρεπε να αποφύγω χρησιμοποιώντας clotrimazole κολπικός;
Δεν έχει τη σεξουαλική επαφή. Αυτή η ιατρική δεν θα προλάβει τη μόλυνση από τη διάδοση στο συνεργάτη σας. Το Clotrimazole επίκαιρο μπορεί επίσης να προκαλέσει τη ζημία σε ένα προφυλακτικό ή ένα διάφραγμα. Αυτές οι μορφές του ελέγχου των γεννήσεων μπορούν να είναι λιγότερο αποτελεσματικές εάν τις χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας.
Αποφύγετε αυτήν την ιατρική στα μάτια, τη μύτη, ή το στόμα σας.
Αποφύγετε το στενό, συνθετικό ιματισμό που δεν επιτρέπει την κυκλοφορία αέρα. Φορέστε τον ιματισμό φιαγμένο από χαλαρό βαμβάκι και άλλες φυσικές ίνες έως ότου θεραπεύεται η μόλυνση.

Κολπικές παρενέργειες Clotrimazole
Πάρτε την ιατρική βοήθεια έκτακτης ανάγκης εάν έχετε οποιων δήποτε από αυτά τα σημάδια μιας αλλεργικής αντίδρασης: κυψέλες δύσκολη αναπνοή διόγκωση του προσώπου, των χειλιών, της γλώσσας, ή του λαιμού σας.
Καλέστε το γιατρό σας αμέσως εάν έχετε τα νέα ή επιδεινωμένος κολπικά συμπτώματα.
Οι κοινές παρενέργειες μπορούν να περιλάβουν:
•μικρή αύξηση στην κολπική ταλαιπωρία (κάψιμο, να φαγουρίσει, ενόχληση).

Αυτό δεν είναι ένας πλήρης κατάλογος παρενεργειών και άλλες μπορούν να εμφανιστούν. Καλέστε το γιατρό σας για τις ιατρικές συμβουλές για τις παρενέργειες.

Κολπικές πληροφορίες χορήγησης της δόσης Clotrimazole
Συνηθισμένη ενήλικη δόση για Tinea Corporis:
Εφαρμόστε clotrimazole επίκαιρο σε ποσότητα επαρκή για να καλύψει την επηρεασθείσα περιοχή και το αμέσως περιβάλλον δέρμα δύο φορές την ημέρα για 4 εβδομάδες, ανάλογα με τη φύση και τη δριμύτητα της μόλυνσης.
Συνηθισμένη ενήλικη δόση για Tinea Cruris:
Εφαρμόστε clotrimazole επίκαιρο σε ποσότητα επαρκή για να καλύψει την επηρεασθείσα περιοχή και το αμέσως περιβάλλον δέρμα δύο φορές την ημέρα για 2 εβδομάδες, ανάλογα με τη φύση και τη δριμύτητα της μόλυνσης.
Συνηθισμένη ενήλικη δόση για Tinea Pedis:
Εφαρμόστε clotrimazole επίκαιρο σε ποσότητα επαρκή για να καλύψει την επηρεασθείσα περιοχή και το αμέσως περιβάλλον δέρμα δύο φορές την ημέρα για 4 έως 8 εβδομάδες, ανάλογα με τη φύση και τη δριμύτητα της μόλυνσης.
Συνηθισμένη ενήλικη δόση για δερματικό Candidiasis:
Εφαρμόστε clotrimazole επίκαιρο σε ποσότητα επαρκή για να καλύψει την επηρεασθείσα περιοχή και το αμέσως περιβάλλον δέρμα δύο φορές την ημέρα για 2 έως 4 εβδομάδες, ανάλογα με τη φύση και τη δριμύτητα της μόλυνσης.
Συνηθισμένη ενήλικη δόση για Tinea Versicolor:
Εφαρμόστε clotrimazole επίκαιρο σε ποσότητα επαρκή για να καλύψει την επηρεασθείσα περιοχή και το αμέσως περιβάλλον δέρμα δύο φορές την ημέρα για 2 έως 4 εβδομάδες, ανάλογα με τη φύση και τη δριμύτητα της μόλυνσης.
Συνηθισμένη ενήλικη δόση για κολπικό Candidiasis:
Θεραπευτική αγωγή 1: 100 mg (ένας 100 κολπικός suppository mg) intravaginally μια φορά την ημέρα για 7 διαδοχικές ημέρες μόνο ή σε σχέση με με τοπική εφαρμογή 1% clotrimazole αποβουτυρώνουν στην επηρεασθείσα περιοχή δύο φορές καθημερινά για 7 διαδοχικές ημέρες.
Θεραπευτική αγωγή 2: 200 mg (ένας 200 κολπικός suppository mg) intravaginally μια φορά την ημέρα για 3 διαδοχικές ημέρες μόνο ή σε σχέση με με τοπική εφαρμογή 1% clotrimazole αποβουτυρώνουν στην επηρεασθείσα περιοχή δύο φορές καθημερινά για 7 διαδοχικές ημέρες.
Θεραπευτική αγωγή 3: 500 mg (ένας 500 κολπικός suppository mg) intravaginally μιά φορά.
Θεραπευτική αγωγή 4: Ένα applicatorful της κολπικής κρέμας 1% clotrimazole intravaginally μιά φορά καθημερινά (κατά προτίμηση στην ώρα για ύπνο) για 7 διαδοχικές ημέρες.
Θεραπευτική αγωγή 5: Ένα applicatorful της κολπικής κρέμας 2% clotrimazole intravaginally μιά φορά καθημερινά (κατά προτίμηση στην ώρα για ύπνο) για 3 διαδοχικές ημέρες.

Οι μελέτες έχουν παρουσιάσει τα τρία και επτά ημερών πορείες από το clotrimazole για να είναι εξίσου αποτελεσματικές. Η υπομονετική συμμόρφωση μπορεί να αυξηθεί με μια τριών ημερών σειρά μαθημάτων. Οι ασθενείς που αποτυγχάνουν να επιτύχουν μια θεραπεία με μια ενιαία δόση 500 mg πρέπει να θεραπευθούν με μια πορεία 3 ή 7 ημερών του clotrimazole.
Εβδομαδιαίως ή μηνιαίως clotrimazole τα κολπικά suppositories εμφανίζονται να είναι αποτελεσματικές επίκαιρες θεραπευτικές αγωγές για τη χρόνια suppressive θεραπεία στους θηλυκούς ασθενείς με το HIV.
Συνηθισμένη παιδιατρική δόση για Tinea Corporis:
> 3 έτη: Εφαρμόστε clotrimazole επίκαιρο σε ποσότητα επαρκή για να καλύψει την επηρεασθείσα περιοχή και το αμέσως περιβάλλον δέρμα δύο φορές την ημέρα για 4 εβδομάδες, ανάλογα με τη φύση και τη δριμύτητα της μόλυνσης.
Συνηθισμένη παιδιατρική δόση για Tinea Cruris:
> 3 έτη: Εφαρμόστε clotrimazole επίκαιρο σε ποσότητα επαρκή για να καλύψει την επηρεασθείσα περιοχή και το αμέσως περιβάλλον δέρμα δύο φορές την ημέρα για 2 εβδομάδες, ανάλογα με τη φύση και τη δριμύτητα της μόλυνσης.
Συνηθισμένη παιδιατρική δόση για Tinea Pedis:
> 3 έτη: Εφαρμόστε clotrimazole επίκαιρο σε ποσότητα επαρκή για να καλύψει την επηρεασθείσα περιοχή και το αμέσως περιβάλλον δέρμα δύο φορές την ημέρα για 4 έως 8 εβδομάδες, ανάλογα με τη φύση και τη δριμύτητα της μόλυνσης.
Συνηθισμένη παιδιατρική δόση για δερματικό Candidiasis:
> 3 έτη: Εφαρμόστε clotrimazole επίκαιρο σε ποσότητα επαρκή για να καλύψει την επηρεασθείσα περιοχή και το αμέσως περιβάλλον δέρμα δύο φορές την ημέρα για 2 έως 4 εβδομάδες, ανάλογα με τη φύση και τη δριμύτητα της μόλυνσης.
Συνηθισμένη παιδιατρική δόση για Tinea Versicolor:
> 3 έτη: Εφαρμόστε clotrimazole επίκαιρο σε ποσότητα επαρκή για να καλύψει την επηρεασθείσα περιοχή και το αμέσως περιβάλλον δέρμα δύο φορές την ημέρα για 2 έως 4 εβδομάδες, ανάλογα με τη φύση και τη δριμύτητα της μόλυνσης.
Συνηθισμένη παιδιατρική δόση για κολπικό Candidiasis:
> 12 έτη: Θεραπευτική αγωγή 1: 100 mg (ένας 100 κολπικός suppository mg) intravaginally μια φορά την ημέρα για 7 διαδοχικές ημέρες μόνο ή σε σχέση με με τοπική εφαρμογή 1% clotrimazole αποβουτυρώνουν στην επηρεασθείσα περιοχή δύο φορές καθημερινά για 7 διαδοχικές ημέρες.
Θεραπευτική αγωγή 2: 200 mg (ένας 200 κολπικός suppository mg) intravaginally μια φορά την ημέρα για 3 διαδοχικές ημέρες μόνο ή σε σχέση με με τοπική εφαρμογή 1% clotrimazole αποβουτυρώνουν στην επηρεασθείσα περιοχή δύο φορές καθημερινά για 7 διαδοχικές ημέρες.
Θεραπευτική αγωγή 3: 500 mg (ένας 500 κολπικός suppository mg) intravaginally μιά φορά.
Θεραπευτική αγωγή 4: Ένα applicatorful της κολπικής κρέμας 1% clotrimazole intravaginally μιά φορά καθημερινά (κατά προτίμηση στην ώρα για ύπνο) για 7 διαδοχικές ημέρες.
Οι μελέτες έχουν παρουσιάσει τα τρία και επτά ημερών πορείες από το clotrimazole για να είναι εξίσου αποτελεσματικές. Η υπομονετική συμμόρφωση μπορεί να αυξηθεί με μια τριών ημερών σειρά μαθημάτων. Οι ασθενείς που αποτυγχάνουν να επιτύχουν μια θεραπεία με μια ενιαία δόση 500 mg πρέπει να θεραπευθούν με μια πορεία 3 ή 7 ημερών του clotrimazole.

Εβδομαδιαίως ή μηνιαίως clotrimazole τα κολπικά suppositories εμφανίζονται να είναι αποτελεσματικές επίκαιρες θεραπευτικές αγωγές για τη χρόνια suppressive θεραπεία στους θηλυκούς ασθενείς με το HIV.

Τι άλλα φάρμακα έχουν επιπτώσεις clotrimazole σε κολπικό;
Μπορούν να υπάρξουν άλλα φάρμακα που μπορούν να αλληλεπιδράσουν με το clotrimazole κολπικό. Πέστε στο γιατρό σας για όλα τα φάρμακα που χρησιμοποιείτε. Αυτό περιλαμβάνει τη συνταγή, εξωχρηματιστηριακός, τη βιταμίνη, και τα βοτανικά προϊόντα. Μην αρχίστε ένα νέο φάρμακο χωρίς αφήγηση του γιατρού σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Newlystar (Ningbo) Medtech Co.,Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Luke Liu

Τηλ.:: +8618067597692

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα
Φάρμακο αερολύματος

Inhaler Formoterol Budesonide ελεύθερα 200doses με αεροζόλ φάρμακα CFC

Φαρμακευτικό φάρμακο αερολύματος, Nitroglycerin ψεκασμός αερολύματος για τις καρδιακές παθήσεις

Οδοντικός ψεκασμός λιδοκαΐνης 10% 50ml/80ml για Intubation, τοπικός ψεκασμός αναισθητικού

Προφορικά φάρμακα

Προφορικές ταμπλέτες 250mg 500mg Naproxen φαρμάκων για τη Rheumatoid αρθρίτιδα

Συνθετικές παράγωγες Ampicillin κάψες 250 mg 500 προφορικά αντιβιοτικά φάρμακα mg

Αντιαιμοπεταλικές προφορικές ταμπλέτες Acetaminophen ανακούφισης πόνου παρακεταμόλης φαρμάκων

Οφθαλμικό φάρμακο

Πτώσεις Gentamycin ματιών/αυτιών 0,4% Gentamicin προετοιμασιών 10ml οφθαλμικό αντιβιοτικό θειικό άλας

Οφθαλμικό φάρμακο κρέμας Ciprofloxacin, αλοιφή ματιών Ciprofloxacin

Ρινικός ψεκασμός υδροχλωριδίου Oxymetazoline, ρινικές πτώσεις 0,025%/0,05% w/v 20 μιλ.

Αίτηση κράτησης

E-Mail | Χάρτης ιστοτόπου

Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Φάρμακο αερολύματος προμηθευτής. © 2016 - 2021 newlystar-medtech.com. All Rights Reserved.